MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΔΙΑΤΡΟΦΗ

3+1 τροφές που δεν αξίζουν την κακή φήμη τους

Κι ενώ οι έρευνες για τη διατροφή και την ποιότητα όσων τρώμε δεν έχουν τέλος κάνοντάς μας να βάλουμε σε black list ορισμένα προϊόντα, μια νέα μελέτη έρχεται να ανατρέψει όσα είχαν ειπωθεί ως σήμερα.

Monopoli Team

Όλοι έχουμε τροφές που αγαπάμε να καταναλώνουμε, αν και γνωρίζουμε ότι δεν είναι η καλύτερη επιλογή για τον οργανισμό μας, όπως για παράδειγμα η σοκολάτα. Κι ενώ οι έρευνες για τη διατροφή και την ποιότητα όσων τρώμε δεν έχουν τέλος, κάνοντάς μας να βάλουμε σε black list ορισμένα προϊόντα, μια νέα μελέτη έρχεται να ανατρέψει όσα είχαν ειπωθεί ως σήμερα.

Ειδικότερα, πρόκειται για τη μελέτη που δημοσιεύτηκε στο «NBC News» και υποστηρίζει πως ορισμένες τροφές έχουν αποκτήσει αρνητική φήμη χωρίς να την αξίζουν, καθώς δεν βλάπτουν τον οργανισμό μας, όπως αποδείχθηκε. Αν, λοιπόν, έχεις αφαιρέσει αυτές τις επιλογές από το πιάτο σου, ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις και να τις επαναφέρεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤα αντιφλεγμονώδη μπαχαρικά που δεν πρέπει να λείπουν από τη διατροφή σου12.09.2018

Οι 4 τροφές που αδίκως κατακρίθηκαν

Αυγά

Τα αυγά έχουν αποκτήσει αρνητική φήμη χωρίς λόγο, αφού το μόνο μειονέκτημά τους είναι ότι μπορούν να αυξήσουν τη χοληστερόλη στο αίμα. Ωστόσο, τα θετικά αυτής της τροφής είναι τόσα πολλά, που είναι κρίμα να μην την καταναλώνουμε. Τα αυγά έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες – αφού κάθε ένα περιέχει περίπου 6 γραμμάρια – και είναι μια εξαιρετική πηγή βιταμινών A, D, E, K και B. Συνεπώς, πρόσθεσέ τα ξανά στη διατροφή σου κι αν στο μυαλό σου υπάρχει ο φόβος για αύξηση της χοληστερόλης στο αίμα, απόφυγε την καθημερινή κατανάλωση.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Διατροφή
VIMA_WEB3b