MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
05
ΙΟΥΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Όσκαρ 2024: Θα ερμηνεύσει ο Ράιαν Γκόσλινγκ το «I’m Just Ken»;

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Όλα δείχνουν ότι ο Ράιαν Γκόσλινγκ θα ερμηνεύσει ζωντανά το viral κομμάτι, που ακούσαμε στη Barbie.

Monopoli Team

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Μετά από μήνες εικασιών, όλα δείχνουν ότι ο Ράιαν Γκόσλινγκ θα τραγουδήσει τελικά το “I’m Just Ken” ζωντανά στα Όσκαρ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Variety, ο ηθοποιός, που υποδύθηκε τον Κεν στην ταινία της Γκρέτα Γκέργουικ “Barbie”, θα τραγουδήσει το τραγούδι που είναι υποψήφιο για Όσκαρ, κατά την διάρκεια της 96ης τελετής των Όσκαρ, στις 10 Μαρτίου.

Στις αρχές του Φεβρουαρίου, σε συνέντευξή του με το Variety, ο Γκόσλινγκ επέμεινε ότι δεν είχε ακόμα καμία επίσημη πρόταση από τα Όσκαρ. «Μπορεί να είναι πολύ μεγάλο το ρίσκο να με βάλουν να το κάνω», είχε πει ο Γκόσλινγκ, ο οποίος είναι υποψήφιος για Όσκαρ ερμηνείας για τον ρόλο του του ως Κεν. «Δεν ξέρω πώς θα λειτουργήσει, αλλά είμαι ανοιχτός σε αυτό». Στην ίδια συνέντευξη είχε εκφράση την απορία του, σχετικά με την απουσία των Μάργκο Ρόμπι και Γκρέτα Γκέργουικ από τις υποψηφιότητες των φετινών Όσκαρ.

Ο Μαρκ Ρόνσον, ο οποίος έγραψε το τραγούδι με τον Άντριου Γουάιτ, δήλωσε με τη σειρά του στο Variety ότι είναι ένα από τα όνειρά του να δει τον Γκόσλινγκ να ερμηνεύει ζωντανά το τραγούδι του στα βραβεία Όσκαρ.

Όταν ρωτήθηκε αν θα μπορούσε να αναθέσει το κομμάτι σε κάποιον άλλον τραγουδιστή – σε περίπτωση που ο Γκόσλινγκ δεν ήθελε να ερμηνεύσει ζωντανά το “I’m Just Ken” κατά τη διάρκεια των Όσκαρ – ο Ρόνσον είπε: «Όχι. Νομίζω ότι αν ο Ράιαν δεν το κάνει, τότε δεν θα γίνει καθόλου».

Το “I’m Just Ken” είναι ένα από τα δύο κομμάτια της “Barbie” που κέρδισαν υποψηφιότητα για Όσκαρ καλύτερου πρωτότυπου τραγουδιού.

Τα Βραβεία Όσκαρ θα μεταδοθούν ζωντανά και αποκλειστικά από την COSMOTE TV, την Κυριακή 10 Μαρτίου στη 01:00 μετά τα μεσάνυχτα, με τον Τζίμι Κίμελ να επιστρέφει ως οικοδεσπότης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤα OSCARS® 2024 στην COSMOTE TV: Pop-up κανάλι COSMOTE CINEMA OSCARS HD με 94 υποψήφιες ή βραβευμένες ταινίες12.09.2018

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Cine News
Σχετικά Θέματα
Cine News
Ξωτικά, μάγοι και binge watching: Τι βλέπουμε αυτό το ΣΚ στην τηλεόραση
Cine News
Καλοκαίρι στο Φουγάρο: Δροσερές βραδιές με θερινό σινεμά, Καραγκιόζη και κουκλοθέατρο για παιδιά
Cine News
Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και του ΕΚΚΟΜΕΔ
Cine News
House of the Dragon: Δύο επεισόδια ήταν αρκετά για να μάς κερδίσει ξανά;
Cine News
Ο Τσάρλι Κάουφμαν στην Αθήνα για μια ανοιχτή συζήτηση στο σινεμά Στέλλα
Art & Culture
Το Evia Film Project παραμένει ο καλύτερος λόγος να επιστρέφεις στη Βόρεια Εύβοια
Cine News
Ιούλιος στην COSMOTE TV: Νέες περιπέτειες από το σύμπαν του Star Trek και του Walking Dead
Cine News
Μαρία Στουάρντα: Η όπερα του Ντονιτσέτι, σε σκηνοθεσία Ούλριχ Ράσε, για μια δωρεάν προβολή στον Κήπο του Μεγάρου
Cine News
The Bear: Διαθέσιμος ο τελευταίος κύκλος στο Disney+
Cine News
Το prequel του Legally Blonde είναι επιτέλους εδώ – Τι θα δεις στην TV αυτή την εβδομάδα
Cine News
Οι «Πρόγονοι» στο Φεστιβάλ Αθηνών: Ένα μωσαϊκό από ρετάλια με τη ματιά της Εύας Στεφανή
Cine News
Από την καλύτερη ταινία Spiderman μέχρι το The Agency – Τι θα δούμε αυτό το ΣΚ στην TV