MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Γνωρίσαμε τα νέα πρόσωπα του Dragons’ Den

Το “Dragons’ Den”, το επιτυχημένο τηλεοπτικό show επιχειρηματικότητας και επενδύσεων, επιστρέφει στον ΑΝΤ1 – και εμείς βρεθήκαμε στην επίσημη παρουσίαση του δεύτερου κύκλου.

Μαργαριτα Ψυχή

Μετά την μεγάλη επιτυχία του πρώτου κύκλου, ο οποίος έκλεισε με συνολικές επενδύσεις και συμφωνίες που έφτασαν το 1.117.000€, η ομάδα του ”Dragons’ Den” επιστρέφει ανανεωμένη, με τους Dragons στην δεύτερη σεζόν να είναι έξι.

Με τις επενδύσεις να διπλασιάζονται και τους επιχειρηματίες να έρχονται πιο προετοιμασμένοι για να κλείσουν μια επικερδή συμφωνία, αλλά και τους έξι επενδυτές να περιμένουν το καλύτερο bussines plan, το παιχνίδι φέτος παίζεται αλλιώς.

Οι έξι καταξιωμένοι επενδυτές, δηλώνουν πως φέτος είναι πιο έτοιμοι από ποτέ για σκληρές διαπραγματεύσεις και πως αν χρειαστεί να φανούν αδίστακτοι – ακόμα και μεταξύ τους – θα το κάνουν.

“Οι  dragons είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα για όλα, μόνο αν πιστέψουν στον άνθρωπο και στην επιχείρηση” ανέφερε στην επίσημη παρουσίαση του δεύτερου κύκλου, ο παρουσιαστής του show, Σάκης Τανιμανίδης. 

Τα success story της πρώτης σεζόν

Με δύο “δυνατά” παραδείγματα έκλεισε η περσινή σεζόν, αποδεικνύοντας σε όλους – ακόμα και σε αυτούς που δεν πίστεψαν στο show – ότι υπάρχουν πολλοί λόγοι για να εμπιστευτεί κάποιος την ιδέα του στους Dragons.

Πρώτο χαρακτηριστικό παράδειγμα η επιχειρηματίας Μιρκέτα Βιδάλη, η οποία παρευρέθηκε στην επίσημη παρουσίαση του δεύτερου κύκλου της εκπομπής, για να μας δώσει μια γεύση από τη ζωή μετά το Dragons’ Den.

Η νεαρή επιχειρηματίας προσπάθησε να κάνει μία σκληρή διαπραγμάτευση και να ενθουσιάσει τους επενδυτές με το «Vampire Self Tanning», ένα προϊόν μαυρίσματος που υπόσχεται τέλεια αποτελέσματα. Σήμερα, η ίδια βλέπει τα προιόντα της σε φαρμακεία της Ελλάδας, ενώ όπως δήλωσε ”την πρώτη φορά που μπήκα σε φαρμακείο και είδα μπροστά μου το Vampire Self Tanning πήρα τηλέφωνο ενθουσιασμένη όλες μου τις φίλες”, τονίζοντας επίσης ότι ακόμη διατηρεί μια ιδιαίτερη σχέση, με την dragon Λιλή Περγαντά. 

Το δεύτερο success story του πρώτου κύκλου της εκπομπής είναι φυσικά ο 25χρονος Πάνος Μαγουλάς, ένας από τους γνωστότερους vegan chefs στην Ελλάδα. Ο νεαρός σεφ δοκίμασε την τύχη του στην πρώτη σεζόν του Dragons’ Den, έχοντας ένα και μόνο όνειρο, να φτιάξει το πρώτο vegan «κρεοπωλείο» στην Ελλάδα. Είναι ένα όνειρο που το έχει μοιραστεί μήνες πριν μέσα από τα social media και το Dragon’s Den αποτέλεσε την ευκαιρία του να το τρέξει πιο γρήγορα, εξασφαλίζοντας ένα ποσό ύψους 60.000 ευρώ και δίνοντας το 36% της επιχείρησης που θα ξεκινούσε στον Dragon του. Σήμερα, όχι μόνο τα κατάφερε αλλά έχει ως επόμενο στόχο, την επέκταση του και στο εξωτερικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι «Ψυχοκόρες» επιστρέφουν στον ΑΝΤ1+ – Όσα θα δούμε στα πρώτα επεισόδια του Β’ κύκλου12.09.2018

Πάντως, αν κάτι “έμεινε” από την προηγούμενη σεζόν, τόσο στους τηλεθεατές, όσο και στους συμμετέχοντες και Dragons, είναι ότι ο κάθε επιχειρηματίας μπορεί να κερδίσει μέσα από το παιχνίδι – εξάλλου υπήρχαν επιχειρηματίες που μπορεί να μην εξασφάλισαν την πολυπόθητη επένδυση, αλλά να χρησιμοποίησαν τόσο καλά την διαφήμιση, την πλατφόρμα της τηλεόρασης, αλλά και των social media, που τελικά βγήκαν κι εκείνοι κερδισμένοι.

Ποιοι είναι οι Dragons του δεύτερου κύκλου;

Στον δεύτερο κύκλο του Dragons’ Den Greece , 6 είναι οι Έλληνες επενδυτές που θα αποτελούν την ομάδα των dragons: Ο Χάρης Βαφειάς, ο Λέων Γιοχάη, ο Δημήτριος Μαλλιός, ο Τάσος Οικονόμου, η Λιλή Περγαντά και η Μαρία Χατζηστεφανή, είναι έτοιμοι να στηρίξουν τους Έλληνες επιχειρηματίες, και να τους δώσουν την ευκαιρία να εξελιχθούν, να προβληθούν και κυρίως  να επιτύχουν τους στόχους τους κάνοντας τα όνειρα τους πραγματικότητα.

Από τους παραπάνω Dragons, δύο είναι τα “νέα πρόσωπα” του νέου κύκλου: Ο Τάσος Οικονόμου και ο Δημήτριος Μαλλιός.

O Τάσος Οικονόμου είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης όπου διακρίθηκε με το βραβείο Exhibition. Το επίκεντρο των δραστηριοτήτων του αποτελούν οι επενδύσεις σε εταιρείες τεχνολογίας. Είναι πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Brockmans Gin μια από τις μεγαλύτερες ανεξάρτητες εταιρείες παραγωγής super premium gin παγκοσμίως και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Monese, μιας βρετανικής fintech που δραστηριοποιείται πανευρωπαϊκά.

Ο Demetrios Mallios είναι ιδρυτής του Ομίλου AEON, της μητρικής εταιρείας της Aeon Family of Funds και της εφαρμογής AeonX Investment Marketplace, καθώς και άλλων θυγατρικών τεχνολογικών επενδύσεων στις ΗΠΑ και στην Ελλάδα. Τα τελευταία 30 χρόνια,  έχει μία πολύ επιτυχημένη διεθνή καριέρα ως διαχειριστής κεφαλαίων, εταιρικός σύμβουλος, τραπεζίτης επενδύσεων, στέλεχος επιχειρήσεων και επιχειρηματίας.

Τόσο οι “νέοι”, όσο και οι πιο έμπειροι Dragons δηλώνουν ενθουσιασμένοι για την δεύτερη σεζόν, με την Μαρία Χατζηστεφανή να τονίζει ότι αυτή τη σεζόν θα υποστηρίξει “περισσότερο την γυναικεία φωνή”: “Αν ακούσω πράγματα, με τα οποία δεν συμφωνώ ή κάποια επένδυση που δεν θα ήθελα ο επιχειρηματίας να κάνει, έλεγα την άποψη μου, όποτε μπορεί να με δείτε λίγο πιο δύσκολη σε αυτή την σεζόν, άλλα έχω τους λόγους μου και θέλω να στηρίξω την ελληνική επιχειρηματικότητα’‘ ανέφερε συγκεκριμένα, τονίζοντας ότι φέτος θα δούμε όλους τους Dragons “αλλιώς”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣωτέ: Το πρώτο επεισόδιο της νέας κωμωδίας του ΑΝΤ1+ μάς… έψησε πολύ – Όσα ξεχωρίσαμε12.09.2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η δεύτερη σεζόν του ”Dragon’s den greece” κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου στον ΑΝΤ1  και θα προβάλλεται κάθε Παρασκευή στις 22:30.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b