MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ

8 υπέροχοι λόγοι για να ταξιδέψετε στην Ευρώπη το 2024

Μια λίστα με μερικά από τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε τους επόμενους 12 μήνες σε διάφορα μέρη της Ευρώπης.

Monopoli Team

Από συναρπαστικά ταξίδια με τρένο και με ποδήλατο μέχρι πάρτι στα 3.000 μέτρα, αυτοί είναι μερικοί από τους καλύτερους λόγους για να ταξιδέψει κανείς στην Ευρώπη το 2024, σύμφωνα με την ετήσια λίστα του Time Out. Διαβάστε και πάρτε ιδέες για τα ταξίδια της νέας χρονιάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑκριβότερα θα είναι τα ταξίδια το 202412.09.2018

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι

Το 2024 είναι η σειρά της γαλλικής πρωτεύουσας να φιλοξενήσει το μεγαλύτερο  αθλητικό γεγονός στον κόσμο. Ταξιδέψτε στο Παρίσι για την τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στις 26 Ιουλίου και δείτε από κοντά αθλητές παγκόσμιας κλάσης ή περιμένετε την έναρξη των Παραολυμπιακών αγώνων στις 28 Αυγούστου και θαυμάστε το ταλέντο των Παραολυμπιακών αθλητών.

Ταξίδι με vintage τρένο στην Ιταλία

Τα ανανεωμένα vintage τουριστικά τρένα του εθνικού σιδηροδρομικού δικτύου της Ιταλίας Ferrovie dello Stato Italiane αποτελούν έναν υπέροχο τρόπο για να ταξιδέψει κανείς στη γείτονα χώρα. Τα τρένα αυτά θα μεταφέρουν επιβάτες από μεγάλες πόλεις στην εξοχή μέσα σε πανέμορφα vintage βαγόνια. Θα υπάρχουν τρεις τύποι νέων υπηρεσιών (πολυτελείς, express και οι budget-friendly). Το πρώτο δρομολόγιο – ένα νυχτερινό τρένο από τη Ρώμη προς τους Δολομίτες – ξεκίνησε τον Δεκέμβριο, ενώ τα υπόλοιπα θα ακολουθήσουν το 2024

Ένα πολιτιστικό «στολίδι» στην Αυστρία

 Η περιοχή Salzkammergut της Αυστρίας, όπου ο αυτοκράτορας Φραγκίσκος Ιωσήφ και ο συνθέτης Γκούσταβ Μάλερ είχαν τα αλπικά θέρετρά τους, είναι μία από τις Πολιτιστικές Πρωτεύουσες της Ευρώπης για το 2024. Αυτό το ειδυλλιακό μέρος θα γεμίσει με μουσική, τέχνη και περφόρμανς αυτή τη χρονιά.

Διαβάστε περισσότερα στο travelgo.gr.

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b