MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Πότε αρχίζουν οι χειμερινές εκπτώσεις – Ποιες Κυριακές θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα

Σύντομα αρχίζουν οι χειμερινές εκπτώσεις. Οι πέντε συμβουλές του ΣΕΛΠΕ για τους καταναλωτές.

Photo by Markus Spiske on Unsplash
Photo by Markus Spiske on Unsplash
Monopoli Team

Από τις 8 Ιανουαρίου έως και 29 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθούν πανελλαδικά οι χειμερινές εκπτώσεις, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ).

Σύμφωνα με τον Σύνδεσμο, τα καταστήματα – μέλη θα είναι ανοικτά σε όλη την επικράτεια και τις Κυριακές 14 και 21 Ιανουαρίου με ωράριο λειτουργίας από τις 11:00 έως τις 20:00.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ10 γεγονότα που δίχασαν τον κόσμο της Τέχνης το 202312.09.2018

Κατά τη διάρκεια των χειμερινών εκπτώσεων, τονίζεται στην ανακοίνωση, οι λιανεμπορικές επιχειρήσεις θα προσφέρουν μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε πολύ χαμηλές τιμές, με άψογη εξυπηρέτηση και σεβασμό στο καταναλωτικό κοινό.

Τι πρέπει να προσέχετε στις αγορές σας

Η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδος ανέφερε πρόσφατα τους 5 κανόνες που πρέπει να διασφαλίσουν οι καταναλωτές για να μην πέσουν θύματα «προσφορών»:

  • Να κάνουν έρευνα αγοράς και να ελέγχουν όχι μόνο την τιμή (αρχική και νέα) αλλά και την ποιότητα των προϊόντων. Επίσης να αναζητούν στο διαδίκτυο την τιμή του προϊόντος που πρόκειται να επιλέξουν βάσει κωδικού ή αριθμού μοντέλου, ώστε να είναι βέβαιοι ότι η τιμή που έχουν εντοπίσει είναι η πιο συμφέρουσα.

Διαβάστε περισσότερα στο skai.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤα νέα πρόσωπα που ξεχωρίσαμε το 2023 από την ελληνική μουσική σκηνή12.09.2018

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b