MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
TV NEWS

Οι πιο σέξι σειρές του 2023: Ερωτικά τρίγωνα, «άγριοι πειραματισμοί» και τοξικές σχέσεις

Αν τις χάσατε, αυτές είναι οι πιο «καυτές» σειρές στην τηλεόραση και το streaming το 2023.

Monopoli Team

Οι σειρές sexploitation είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της τηλεοπτικής ψυχαγωγίας ενώ υπάρχουν άνθρωποι που τις θεωρούν ένοχη απόλαυση ειδικά τις «χουχουλιάρικες» μέρες των γιορτών.

Παρακάτω, θα δούμε ποιες είναι οι πιο «καυτές» σειρές του 2023, ενώ για φέτος έχουμε μία αφθονία σε είδη, από ρομαντικές κωμωδίες, ερωτικά δράματα και features εποχής σε βικτωριανό σκηνικό.

Sex/Life (Netflix)

Θα μπορούσε να λέγεται και «εκδίκηση της νοικοκυράς». Η απηυδισμένη σπιτονοικοκυρά Billie νοσταλγεί τις μέρες της νιότης της, όταν ζούσε τον πραγματικό έρωτα, τον οποίο θα προσπαθήσει να ξαναβρεί ανοίγοντας μία παράνομη σχέση με τον ροκά πρώην της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠοια είναι τα καλύτερα χριστουγεννιάτικα επεισόδια; 10+1 σειρές που ξέρουν να γιορτάζουν τα Χριστούγεννα12.09.2018

The Buccaneers (Apple TV+)

Άλλη μία ακαταμάχητη σειρά εποχής γεμάτη ειδύλλια και ρομάντζο. Οι επονομαζόμενες «πειρατίνες» είναι μία ομάδα από επίδοξες νεαρές γυναίκες στο Λονδίνο της δεκαετίας του 1870, οι οποίες προσπαθούν να «τυλίξουν» έναν αριστοκράτη και να εξασφαλιστούν οικονομικά, ενώ δεν λείπουν και οι πικάντικες σκηνές.

Διαβάστε περισσότερα στο reader.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ COSMOTE TV υποδέχεται το 2024 με τη νέα της σειρά «17 Κλωστές» και 14 ακόμα πρεμιέρες12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b