MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΥ ΖΗΝ

Αντιγήρανση: H αποτελεσματικότητα των συσκευών τόνωσης προσώπου

Καθώς το beauty-tech «ανθίζει», βλέπουμε όλο και περισσότερες συσκευές τόνωσης προσώπου να εμφανίζονται στην αγορά. Αλλά μπορούν πράγματι να θεωρηθούν μια αποτελεσματική εναλλακτική λύση για το face lifting;

Monopoli Team

Ακριβώς όπως οι μάσκες LED, οι συσκευές τόνωσης προσώπου είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς τα τελευταία χρόνια. Αυτές οι συσκευές που αναφέρονται από πολλές celebrities, όπως η Μάργκο Ρόμπιτ, η Τζένιφερ Άνιστον, οι αδερφές Όλσεν ή η Κιμ Καρνάσιαν ως αναπόσπαστο μέρος της ρουτίνας περιποίησης της επιδερμίδας τους, έχουν αποκτήσει απίστευτη ζήτηση.

Σύμφωνα με μια μελέτη που πραγματοποιήθηκε στο τέλος του έτους από την ελεγκτική εταιρεία Mordor Intelligence , η αγορά προϊόντων ομορφιάς υψηλής τεχνολογίας αναμένεται να αυξηθεί κατά άλλο 6% έως το 2028.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑXmas Party Fever: Τα 10 καλύτερα Χριστουγεννιάτικα πάρτι στην Αθήνα12.09.2018

Η Τεχνολογία Microcurrent δεν μπορεί να αντικαταστήσει τις θεραπείες στο ιατρείο ή τις χειρουργικές επεμβάσεις. Φυσικά, αυτές οι συσκευές τόνωσης δεν είναι περιττά gadget, αν χρησιμοποιηθούν με σύνεση και αν δεν περιμένουμε θαυματουργά αποτελέσματα. Αλλά θα πρέπει να θυμόμαστε ότι καμία θεραπεία, συσκευή υψηλής τεχνολογίας ή ένεση δεν μπορεί πραγματικά να αναστρέψει τη διαδικασία γήρανσης του δέρματος. Θα ήταν καλύτερα να θεωρήσουμε αυτή την τεχνολογία ως μέσο διατήρησης υγιούς και νεανικής επιδερμίδας.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ διαιτολόγος μας λέει πώς δεν θα πάρουμε κιλά τις γιορτές!12.09.2018

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά
VIMA_WEB3b