MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
PARTY TIME

Xmas Party Fever: Τα 10 καλύτερα Χριστουγεννιάτικα πάρτι στην Αθήνα

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα συγκεντρώνουμε τα πιο hot party της πόλης για όσους θέλουν να ξεφύγουν από τα κλασικά ρεβεγιον!

Ειρήνη Δερμιτζάκη | 22.12.2023

Τα Χριστούγεννα βρίσκονται μια ανάσα μακριά κι εμείς μετράμε ανυπόμονα τις μέρες και τα μελομακάρονα μέχρι να φτάσει η αγαπημένη εποχή του χρόνου. Για να ξεφύγουμε λίγο από τα τετριμμένα, συγκεντρώσαμε τα 10 -πιο πολλά υποσχόμενα- Χριστουγεννιάτικα πάρτι, που θα ανατρέψουν και θα κορυφώσουν την γιορτινή διάθεσή σας. Μια λίστα με προτάσεις για κάθε γούστο που σίγουρα θα παρασύρουν και τον πιο δύσκολο Grinch της παρέας!

Ετοιμαστείτε να βυθιστείτε στον ρυθμό της πόλης και να ανακαλύψετε τα πιο εκρηκτικά, τα πιο πρωτότυπα και τα πιο αξέχαστα Χριστουγεννιάτικα πάρτυ της Αθήνας.

Schoolwave Christmas στο An Club

Αν ψάχνετε κάτι διαφορετικό για τα φετινά Χριστούγεννα, κάτι πιο σκοτεινό και εναλλακτικό, κατι πιο… ροκ, το Schoolwave Christmas Party είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε! Το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο An Club, όπου θα μας περιμένει ένα εντυπωσιακό line-up. I See Ruins, Sacrificial Death, The Ripples, Επίδραση, On Our Way Home, STRUKT και Panic Alarm θα ξεσηκώσουν το κοινό που θα κινδυνέψει να φύγει με αυχενικό από το έντονο headbanging, υπό τους Punk, Rock και Metal ρυθμούς που θα κυριαρχήσουν στο πιο αξέχαστο χριστουγεννιάτικο πάρτι.
23/12, 19:00
An Club, Σολωμού 13-15, Αθήνα
Είσοδος: 5€

From Athens to Brussels with love X Kyklada.press Xmas Party στο Ρομάντσο

Σε περίπτωση που σκέφτεστε να αποδράσετε εκτός Αθηνών για τα Χριστούγεννα, ξανασκεφτείτε το. Γιατι το Ρομάντσο φοράει τα καλά του, και με γιορτινό αέρα πια, ετοιμάζει το απόλυτο πάρτι που θα μας δώσει την αίσθηση πως βρισκόμαστε σε φεστιβάλ δωματίου δύο επιπέδων. Ece Ozl, DJ LOSER, Kondaktor, Poor JDaar & Whos your daddy?, Neda B2B Bora Bora συγκαταλέγονται στα ονόματα που θα κυριεύσουν με τη μουσική τους τα δύο stages σε μια βραδιά που έπεται αξέχαστη…
23/12, 23:00
Ρομάντσο, Αναξαγόρα 3-5, Αθήνα
Είσοδος: 12€

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ8 χριστουγεννιάτικα πάρκα στην Αττική για γιορτινές, οικογενειακές βόλτες12.09.2018

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων στο Gazarte

Λαχταριστό δείπνο. Τσεκ. Χριστουγεννιάτικος στολισμός. Τσεκ. Gazarte live Jazz Trio, Dj Sets και χορός μέχρι τελικής πτώσεως. Διπλό τσεκ. Αυτή είναι η κλασική συνταγή της επιτυχίας του Gazarte Roof Stage, το οποίο με την χριστουγεννιάτικη διάθεση να φτάνει στα ύψη, είναι έτοιμο να υποδεχτεί εμάς και τα αγαπημένα μας πρόσωπα και φέτος να περάσουμε ξέφρενα και πεντανόστιμα το Ρεβεγιόν των Χριστουγέννων. Ανακαλύψτε περισσότερες λεπτομέρειες για το μενού εδώ.
24/12, 21.00
Gazarte, Βουτάδων 32-34, Γκάζι
Είσοδος: 80€ ανά άτομο 

Feekuh Xmas Eve Party στο Feekuh secret Place

Το Feekuh μπαίνει σε χριστουγεννιάτικη διάθεση και μας προσκαλεί στο πιο exclusive Christmas Party στην Αθήνα! Ένα υπόγειο καταφύγιο από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, μετατρέπεται σε ένα μοναδικό, γιορτινό μπαρ. Μουσική, χορός, ποτό και fingerfood θα συντελέσουν σε ένα χριστουγεννιάτικο πάρτι που θα θυμόμαστε για καιρό. Ο DJ Μικέλε P θα φροντίσει, ρυθμίζοντας τις νότες του, να χορεύουμε όλοι μαζί ως το πρωί. Η είσοδος περιλαμβάνει 2 ποτά και αυτόματη συμμετοχή σε κλήρωση για ένα Apple Watch.
24/12, 22:00
Feekuh secret Place, Ηρώων Πολυτεχνείου 32, Χαλάνδρι
Είσοδος: 40€

Blend x Seds XMAS with Miss Monique στο Oddity Club

Η απαστράπτουσα και πάντα εκρηκτική Miss Monique ετοιμάζεται να βάλει φωτιά στο stage του Oddity, με τις πιο… electro προθέσεις. Παραμονή Χριστουγέννων και η ανατρεπτική, μουσική βραδιά που έχει ετοιμάσει το γιορτινό Oddity αναμένεται να ξεσηκώσει μέχρι και τον τελευταίο grinch της παρέας. Στο αποκορύφωμα οι δυναμικοί και ταλαντούχοι Blend Athens and Seds θα φέρουν τα πάνω κάτω με τους πιο υπερβατικούς ήχους.
24/12, 23:59
Oddity Club, Ηρακλειδών 61
Εισιτήρια: από 20€

[relart 2]

United in Techno Xmas στο Temple Athens

Κι όταν οι εθιστικοί ήχοι της techno μουσικής συναντούν τα Χριστούγεννα… γεννιέται μια μοναδική γιορτή και μια εμπειρία που πρέπει να έχεις ζήσει τουλάχιστον μια φορά στην ζωή σου. Οι United in Techno φέρνουν το ετήσιο χριστουγεννιάτικο πάρτι στα μέτρα τους και μας υπόσχονται ένα βράδυ πιο απολαυστικό κι από… αφράτους κουραμπιέδες. Φέτος, ο πήχης ανεβαίνει ακόμα παραπάνω με το εντυπωσιακό line-up να περιλαμβάνει τους εκρηκτικούς Das, DOPA, Impvlsive και Mechanist.
24/12, 00:00
Temple Athens, Ίακχου 17
Εισιτήρια: 10€

Christmas Eve Party στο Brown Acropol Rooftop Bar Restaurant

Κι όταν το Ρεβεγιόν Χριστουγέννων συνταντά την ασυναγώνιστη θέα της στολισμένης Αθήνας από την ταράτσα του Brown Acropol, δεν χρειαζόμαστε τίποτα άλλο. Καλά, ίσως κάνουμε μια εξαίρεση για το λαχταριστό γιορτινό μενού, τα χρωματιστά κοκτέιλ και το ανεβαστικό μουσικό πρόγραμμα με live Dj sets. Με θέα την Ακρόπολη, τα Χριστούγεννα γίνονται ακόμα πιο γιορτινά, ενώ οι προθέσεις του Brown Acropol απογειώνουν όλες τις αισθήσεις μας.
24/12, 20:00
Brown Acropol, Παναγή Τσαλδάρη 1
Είσοδος: 55€ ανά άτομο. Η είσοδος περιλαμβάνει το φαγητό και ένα ποτό 

Alpha Omega Christmas Party στο Bageion Hotel

Photo by Jeshoots on Unsplash

Όταν σκεφτόμαστε Χριστούγεννα, κατευθείαν (aka αμέσως μετά τα μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες) μας έρχεται στο μυαλό το χρώμα κόκκινο. Αυτό ακριβώς είναι και το κύριο θέμα του φετινού Alpha Omega Christmas Party, η διοργάνωση του οποίου μας προτρέπει να φορέσουμε οτιδήποτε κόκκινο, να περπατήσουμε στο κόκκινο χαλί του Bageion Hotel, στο τέλος του οποίου ξεκινάει ένα ονειρικό χριστουγεννιάτικο πάρτι. Τρείς εμβληματικοί Djs: Karr, Sebastian και Melody θα μας ταρακουνήσουν μέχρι τελικής πτώσεως.
24/12, 23:00
Bageion Hotel, Πλατεία Ομονοίας 18
Εισιτήρια: 35€

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΧριστούγεννα στο Θέατρο #1: Mιούζικαλ, κωμωδίες και μεγάλες παραγωγές – Κερδίστε προσκλήσεις12.09.2018

Romantic Christmas Party στο Addictiva Athens Bar

Αν ψάχνετε κάτι εναλλακτικό και απόλυτα uplifting, τότε σας έχουμε την ιδανική επιλογή. Με αέρα… κουβανέζικο υποδέχονται τα Χριστούγεννα στο πολύ χορευτικό Addictiva Athens Bar και μας υπόσχονται ένα αξέχαστο βράδυ υπό τους μεθυστικούς ρυθμούς της Bachata και της Salsa Romantica. Dj sets, ειδυλλιακό σκηνικό αλά Christmas Edition και μια μεγάλη παρέα από επαγγελματίες χορευτές που θα μας παρασύρουν σε ένα ατελείωτο χορευτικό πνεύμα.
25/12, 22:30
Addictiva Athens Bar, Δουκίσσης Πλακεντίας 84
Είσοδος: 12€

Xmas Ball με τους Lex & Locke, Chevy και Soul Seduction στο Six D.O.G.S

Το πιο ανατρεπτικό Xmas Ball μένει και φέτος πιστό στο ραντεβού του στο Six D.O.G.S. Με ένα απολαυστικό κοκτέιλ καλλιτεχνών εξυψώνει την διάθεση και δεν μας υπόσχεται τίποτα λιγότερο από ένα αξέχατο πάρτι γεμάτο χορό, μουσική και ποτό. Το αχτύπητο δίδυμο Lex & Locke, ο παλαίμαχος Chevy και ο εκηρκτικός Soul Seduction θα μας παρασύρουν σε μια χορευτική θύελλα από groovy house, disco και electronic ρυθμούς. Τι άλλο να ζητήσουμε;
25/12, μετά τις 00:00
Six D.o.g.s, Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι
Εισιτήριο: 10€

Περισσότερα από Έξοδος
VIMA_WEB3b