MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
25
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Αποφασισμένοι για ταξίδια στις γιορτές οι Ευρωπαίοι, παρά τους φόβους για τρομοκρατικό χτύπημα

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Τα ταξίδια κατά την περίοδο των εορτών – κυρίως σε δημοφιλείς προορισμούς – αναμένεται να αυξηθούν κατά 22%.

Monopoli Team

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Tα ταξίδια μέσα στην Ευρώπη κατά την εορταστική περίοδο υπερβαίνουν τα επίπεδα του 2022, παρά τις προειδοποιήσεις για την ασφάλεια από τις αρχές σε όλη τη Γηραιά Ήπειρο, καθώς οι καταναλωτές παραμένουν αποφασισμένοι να χαρούν τις διακοπές, παρατείνοντας την έκρηξη που σημειώνεται στα ταξίδια μετά την πανδημία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤα 5 μέρη του κόσμου που όλοι θέλουν να επισκεφθούν τα Χριστούγεννα12.09.2018

Συνωστισμός επικρατεί τελευταία σε χριστουγεννιάτικες αγορές και δημοφιλή τουριστικά αξιοθέατα πόλεων όπως το Μόναχο και το Παρίσι, αν και με ισχυρή παρουσία των δυνάμεων ασφαλείας, ενώ τα ταξίδια κατά την περίοδο των εορτών μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τη Βρετανία αναμένεται να αυξηθούν κατά 22% πάνω από τα επίπεδα του 2022, σύμφωνα με τα δεδομένα της εταιρείας ForwardKeys για τα ταξίδια.

Οι χριστουγεννιάτικες αφίξεις σε τόπους όπως η Ιταλία, η Αυστραλία και η Σουηδία έχουν επίσης αυξηθεί κατά 25% ή και περισσότερο σε διάστημα έτους.

Η κορύφωση αυτή οφείλεται στο γεγονός ότι η ζήτηση για ταξίδια παραμένει αυξημένη μετά την πανδημία, λένε στελέχη και αναλυτές, με κάποιους να ταξιδεύουν για να δουν την οικογένειά τους για πρώτη φορά φέτος μετά την πανδημία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑAirbnb: Αυτοί είναι οι top 24 προορισμοί για το 202412.09.2018

Φρένο για λίγο αλλά νικά η επιθυμία για ταξίδια

Στα τέλη Νοεμβρίου, Ευρωπαίοι αξιωματούχοι των υπηρεσιών ασφαλείας προειδοποίησαν για αυξανόμενο κίνδυνο επιθέσεων που συνδέεται με τον πόλεμο Ισραήλ-Χαμάς, με τη μεγαλύτερη απειλή να προέρχεται από εν δυνάμει «μοναχικούς λύκους».

Δύο ισλαμιστικές επιθέσεις τον Οκτώβριο στη Γαλλία και το Βέλγιο στοίχισαν τη ζωή σε τρεις ανθρώπους και αυτές οι δύο χώρες, η Αυστρία, η Σλοβενία και η Βοσνία-Ερζεγοβίνη έχουν αυξήσει το επίπεδο του συναγερμού για τρομοκρατική απειλή. Η Ιταλία επανέφερε τους μεθοριακούς ελέγχους με τη Σλοβενία, επικαλούμενη τον κίνδυνο να εισέλθουν στη χώρα μαχητές.

Διαβάστε περισσότερα στο skai.gr.

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Επίκαιρα
Σχετικά Θέματα
Επίκαιρα
Πλάκα: Κατέρρευσε παλιό κτίριο μετά από έκρηξη
ΕΙΔΑΜΕ / Παραστάσεις
Όσα μάς άρεσαν (ή μάς χάλασαν) αυτή την εβδομάδα
Επίκαιρα
Άλλη μια “πρωτιά” για την Ελλάδα: Πρώτη στο εργασιακό στρες – Σχεδόν 1 στους 2 εργαζομένους σε πίεση
Επίκαιρα
Γιώργος Μαζωνάκης: Η ανακοίνωση της οικογένειας για την κηδεία
Επίκαιρα
Γ. Μαζωνάκης: Τι έδειξε η νεκροψία – νεκροτομή
Επίκαιρα
Γ. Μαζωνάκης: Αναβάλλεται η νεκροψία – Τεχνικό σύμβουλο ορίζει η οικογένεια
Επίκαιρα
Γκλόρια Στάινεμ: Έφυγε από τη ζωή η πρωτοπόρος του φεμινιστικού κινήματος
Επίκαιρα
Πώς θέλει να μετονομάσει ο Τραμπ τα Στενά του Ορμούζ;
Επίκαιρα
Mία ιδιοφυία της μόδας “θυσιάζεται” στον βωμό της ψεύτικης woke κουλτούρας
Αγορές
Μειωμένες τιμές σε 1.740 προϊόντα: Ποια είδη ξεχωρίζουν
Επίκαιρα
Συγκλονιστικοί Τεντόγλου και Καραλής στη Ζυρίχη: Κατέκτησαν πρώτη και δεύτερη θέση
Επίκαιρα
Ιός του Δυτικού Νείλου: Συναγερμός στην Αττική – Ποιες περιοχές χαρακτηρίζονται “υψηλού κινδύνου”