MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ

Airbnb: Αυτοί είναι οι top 24 προορισμοί για το 2024

Η λίστα με τα top ταξίδια και οι τάσεις της νέας χρονιάς, σύμφωνα με την Airbnb.

Monopoli Team

Οι λάτρεις των ταξιδιών έχουν ήδη ξεκινήσει να προγραμματίζουν τις εξορμήσεις τους για το 2024. Αν αναζητάτε τον ιδανικό προορισμό στο εξωτερικό για τις επόμενες διακοπές σας, τότε μια ματιά στη λίστα της νέας έρευνας τάσεων της Airbnb για το νέο έτος μπορεί να σας δώσει ιδέες και έμπνευση για ταξίδια. Η γνωστή πλατφόρμα αποκάλυψε τους προορισμούς που παρουσιάζουν τη μεγαλύτερη αύξηση ζήτησης στα διεθνή ταξίδια, με βάση τις αναζητήσεις των ταξιδιωτών.

Σύμφωνα με την Airbnb, τα ταξίδια του 2024 επιφυλάσσουν πολλές εκπλήξεις, με αρκετούς συναρπαστικούς διεθνείς προορισμούς να εμφανίζονται στη λίστα των trending προορισμών. Η Ιαπωνία βρίσκεται στην κορυφή της λίστας, με τις αναζητήσεις αυξημένες πάνω από τρεις φορές σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος. Τόκιο, Οσάκα και Κιότο είναι μεταξύ των πιο δημοφιλών προορισμών για ταξίδια τη νέα χρονιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑAirbnb: Τι αλλάζει στη φορολογία τους και ποια θα είναι τα πρόστιμα12.09.2018

Καθώς ετοιμάζεται να φιλοξενήσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024, το Παρίσι είναι πιο ελκυστικό από ποτέ, με τις αναζητήσεις για την περίοδο 26 Ιουλίου – 11 Αυγούστου 2024 να έχουν αυξηθεί πάνω από επτά φορές σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος.

Διαβάστε περισσότερα στο travelgo.gr. 

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b