MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ

Τα 5 μέρη του κόσμου που όλοι θέλουν να επισκεφθούν τα Χριστούγεννα

Έρευνα αποκαλύπτει τους πιο δημοφιλείς χριστουγεννιάτικους προορισμούς σύμφωνα με τις αναζητήσεις στην Google.

Monopoli Team

Aν είχατε την ευκαιρία να περάσετε τα Χριστούγεννα όπου θέλετε, ποιο μέρος του κόσμου θα επιλέγατε; Η Cloudwards.net δημιούργησε έναν χάρτη ο οποίος αποκαλύπτει τις πιο δημοφιλείς χριστουγεννιάτικες πόλεις του κόσμου. Όπως αναφέρει η Daily Mail, για τη δημιουργία του χάρτη αξιοποιήθηκαν δεδομένα αναζήτησης της Google για λέξεις-κλειδιά που σχετίζονται με τα χριστουγεννιάτικα ταξίδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΚΠΙΣΝ: Ο Χριστουγεννιάτικος Κόσμος γεμίζει μουσική – Συναυλίες, DJ sets και ένα Silent Disco Party12.09.2018

Οι πιο δημοφιλείς χριστουγεννιάτικες πόλεις του κόσμου

Η έρευνα έδειξε ότι το Λονδίνο είναι ο χριστουγεννιάτικος προορισμός που κερδίζει τις καρδιές των ταξιδιωτών. Οι αναζητήσεις για «Χριστούγεννα στο Λονδίνο» και «πράγματα που πρέπει να κάνετε στο Λονδίνο τα Χριστούγεννα» είναι κορυφαίες σε 20 χώρες του κόσμου. Η Βιέννη είναι η δεύτερη πόλη με τις περισσότερες αναζητήσεις, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση σε 15 χώρες, συμπεριλαμβανομένων της Ιταλίας, της Γερμανίας και των ΗΠΑ. Την τρίτη θέση μοιράζονται η Νέα Υόρκη και το Παρίσι (κορυφαίες σε οκτώ χώρες η καθεμία).

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, οι Ευρωπαίοι προτιμούν πόλεις της Ευρώπης για γιορτινά ταξίδια. Από την άλλη, οι Αμερικανοί είναι διατεθειμένοι να ταξιδέψουν μακριά από το σπίτι τους για την ιδανική χριστουγεννιάτικη απόδραση, με τη Βιέννη να αποτελεί κορυφαίο προορισμό σε 26 πολιτείες των ΗΠΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΒόλτα στις ωραιότερες χριστουγεννιάτικες αγορές της Γερμανίας12.09.2018

Αυτό είναι το top 5 των χριστουγεννιάτικων πόλεων:

Λονδίνο

Το Λονδίνο είναι πάντα μία από τις πρώτες πόλεις που ξεκινούν τις εορταστικές εκδηλώσεις. H αγαπημένη μητρόπολη ξέρει να σκηνοθετεί την απόλυτη γιορτινή μαγεία. Άνθρωποι από όλο τον κόσμο συρρέουν στο Λονδίνο για τους εντυπωσιακά στολισμένους δρόμους, τις ευφάνταστες βιτρίνες, τις υπαίθριες αγορές, τα παγοδρόμια, τις συναυλίες και τις ατελειώτες επιλογές για shopping. Η Χειμωνιάτικη Πόλη των Θαυμάτων (Winter Wonderland) στο Hyde Park και το πατινάζ στο Somerset House είναι από από τις εμπειρίες που δεν πρέπει να χάσετε.

Διαβάστε περισσότερα στο travelgo.gr. 

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b