MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Home Cinema: 6 ταινίες που αξίζει να δείτε το ΣΚ στην τηλεόραση

Ξεχωρίσαμε τις καλύτερες ταινίες που θα παίζουν στην τηλεόραση και σε πλατφόρμες αυτό το Σαββατοκύριακο (16-17/12).

Monopoli Team

Τα Μυαλά Που Κουβαλάς (Inside Out) στο STAR, 16/12 στις 20:50

Υπόθεση: Δύσκολη υπόθεση το να μεγαλώνεις, ακόμα δυσκολότερη για τη μικρή Ράιλι, η οποία μετακομίζει από μια μικρή, ήσυχη πόλη στο πολύβουο Σαν Φρανσίσκο, όπου βρίσκεται η καινούρια δουλειά του πατέρα της. Όπως όλοι μας, έτσι και η Ράιλι κατευθύνεται από τα συναισθήματά της, τη Χαρά, τον Φόβο, τον Θυμό, την Αηδία και τη Θλίψη, που βρίσκονται στο Κέντρο Ελέγχου μέσα στο μυαλό της. Καθώς η Ράιλι και τα συναισθήματά της αγωνίζονται να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες ζωής, στο Κέντρο Ελέγχου επικρατεί μεγάλη αναστάτωση. Αν και η Χαρά, το κυρίαρχο και σημαντικότερο συναίσθημά της, προσπαθεί να διατηρήσει το ηθικό της υψηλό, τα υπόλοιπα συναισθήματα συγκρούονται μεταξύ τους για το πώς θα διαχειριστούν μια διαφορετική πόλη, ένα νέο σπίτι και ένα καινούριο σχολείο!

La La Land στο COSMOTE CINEMA 2HD, 16/12/2023 στις 23:40

Μιούζικαλ αμερικανικής παραγωγής του 2016

Σκηνοθεσία: Ντέμιαν Σαζέλ , Ηθοποιοί: Έμα Στόουν,Ράιαν Γκόσλινγκ,Ρόζμαρι ΝτεΓουίτ

Στη βραβευμένη με έξι Όσκαρ ταινία, μια επίδοξη ηθοποιός και ένας μουσικός της τζαζ ζουν έναν μεγάλο έρωτα, ενώ συγχρόνως κυνηγούν τα όνειρά τους. Θα καταφέρει η αγάπη τους να επιβιώσει στη σκληρή πραγματικότητα του Λος Άντζελες;

Λόλα στην ΕΡΤ1, 16/12 στις 23:20

Δραματική ταινία ελληνικής παραγωγής του 1964

Σκηνοθεσία: Ντίνος Δημοπουλος, Παίζουν:Τζένη Καρέζη, Νίκος Κούρκουλος, Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, Παντελής Ζερβός, Γιάννης Βογιατζής, Νίκος Φέρμας, Λαυρέντης Διανέλλος, Σπύρος Καλογήρου, Νάντια Τζάκα, Ανέστης Βλάχος, Αλίκη Ζωγράφου,

Βγαίνοντας από τη φυλακή, ο Άρης επιστρέφει σε ένα καμπαρέ της Τρούμπας. Εκεί προσπαθεί να ξεκαθαρίσει παλιούς λογαριασμούς με αυτούς που τον πρόδωσαν. Ξαναβρίσκει την Λόλα, την παλιά του αγαπημένη, και πείθεται ότι αυτή δεν συμμετείχε στην προδοσία.
Όμως, ο ιδιοκτήτης του καμπαρέ και αρχηγός της συμμορίας την διεκδικεί στενά και αναθέτει σε ένα μπράβο του να σκοτώσει τον Άρη. Ο τελευταίος δεν έχει άλλη επιλογή από το να συγκρουστεί μαζί τους.

Τα Πάντα Όλα στο COSMOTE CINEMA CHRISTMAS HD, 17/12 στις 20:00

Ταινία δράσης αμερικανικής παραγωγής του 2022

Σκηνοθεσία: Νταν Κουάν,Ντάνιελ Σάινερτ , Ηθοποιοί: Μισέλ Γιέο,Στέφανι Σου,Τζέιμι Λι Κέρτις

Μια εξουθενωμένη Κινεζομερικανίδα παλεύει να αντιμετωπίσει τα αμέτρητα προβλήματα της καθημερινότητάς της. Όλα όμως αλλάζουν, όταν της δίνεται η δυνατότητα να… μεταπηδήσει σε άλλα σύμπαντα! Η ταινία τιμήθηκε με 7 Όσκαρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣαββατοκύριακο και binge-watching: 5 crime σειρές που πρέπει να μπουν στη λίστα σου12.09.2018

Επικίνδυνη Αποστολή: Η Πτώση στον ALPHA, 17/12 στις 22:00

Περιπέτεια, αμερικανικής, κινεζικής, γαλλικής παραγωγής του 2018

Σκηνοθεσία: Κρίστοφερ Μακ Κουάρι, Ηθοποιοί: Τομ Κρουζ, Χένρι Κάβιλ, Άλεκ Μπόλντουιν

Υπόθεση: Όταν μια αποστολή της IMF πηγαίνει στραβά, ο κόσμος έρχεται αντιμέτωπος με φρικτές συνέπειες. Ο πράκτορας Ίθαν Χαντ θα δώσει μάχη με τον χρόνο για να αποτρέψει μια παγκόσμια καταστροφή, την ώρα που η CIA αμφισβητεί τα κίνητρά του.

Οι Κότες το ‘Σκασαν: Η Αυγή της Κοτομπουκιάς στο Netflix

23 χρόνια μετά την κυκλοφορία της πρώτης ταινίας, το Netflix παρουσιάζει μια ολοκαίνουρια, ξεκαρδιστική ιστορία από το σύμπαν του “Οι Κότες το ‘Σκασαν”. Αυτή τη φορά, τα θαραλλέα κοτόπουλα θα επιχειρήσουν μια επικίνδυνη περιπέτεια, αναζητώντας ένα ουτοπικό νησί, όπου θα ζουν ειρηνικά, μακριά από την απειλή των ανθρώπων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣαββατοκύριακο και binge-watching: 5 crime σειρές που πρέπει να μπουν στη λίστα σου12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b