MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Όπερα: To Cinobo ανοίγει ξανά τον ιστορικό κινηματογράφο της οδού Ακαδημίας

Στο εξής ο ιστορικός κινηματογράφος, σε μια εκ των πραγμάτων δύσκολη εποχή για τα σινεμά του κέντρου, μετονομάζεται σε Cinobo Όπερα, και θα ανοίξει ξανά τις πόρτες του με την υποστήριξη και τον προγραμματισμό της δημοφιλούς ελληνικής πλατφόρμας streaming.

Monopoli Team

Ένα από τα ιστορικότερα “hot spot” των κινηματογραφόφιλων, στο κέντρο της Αθήνας, ο κινηματογράφος Όπερα της οδού Ακαδημίας 57, αναμένεται να επαναλειτουργήσει, με νέο ιδιοκτήτη το Cinobo, όπως μάθαμε από επίσημη ανακοίνωση στο facebook.

Σε μια εκ των πραγμάτων δύσκολη εποχή για τα σινεμά του κέντρου της Αθήνας, η δημοφιλής ελληνική πλατφόρμα streaming, Cinobo, σχεδιάζει την άμεση επαναλειτουργία των δύο αιθουσών του ιστορικού κινηματογράφου. Ενώ, για το μέλλον, σχεδιάζει τη μετατροπή του σε έναν μοντέρνο κινηματογραφικό χώρο όπου θα γίνει στέγη καλού και ποιοτικού κινηματογράφου -ιδιαίτερα του σύγχρονου ελληνικού-, θα φιλοξενεί πρεμιέρες, αφιερώματα και events.

Η Δάφνη Μπεχτσή, CEO του Cinobo, δήλωσε:

«Η Όπερα διεκδικήθηκε από πολλούς επιχειρηματίες προκειμένου να μετατραπεί σε θέατρο, σε μια εποχή που τα σινεμά του κέντρου είναι πλέον υπό εξαφάνιση. Είμαστε πανευτυχείς που χάρη στο Cinobo, η Όπερα θα διατηρήσει τη λειτουργία της ως κινηματογράφος και θα δώσει μία ανάσα για το σινεμά στην πόλη μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ26ο Φεστιβάλ Ολυμπίας: Όλα όσα είδαμε (και νιώσαμε) σ’ ένα κινηματογραφικό 3ήμερο στον Πύργο12.09.2018

Η Όπερα χρονολογείται από το 1948 οπότε και ξεκίνησε τη λειτουργία της ως κινηματοθέατρο, ενώ τον περασμένο Απρίλιο είχε βάλει λουκέτο. Οι δύο αίθουσες είναι 520 και 105 θέσεων αντίστοιχα.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b