MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Google: Ελληνικό νησί στην κορυφή των ταξιδιωτικών αναζητήσεων για το 2023

Η Ελλάδα και ένα νησί της είναι οι κορυφαίοι ταξιδιωτικοί προορισμοί σε αναζητήσεις το 2023, σύμφωνα με την Google.

Monopoli Team

Λίγο πριν την εκπνοή του 2023, η Google ανακοίνωσε τις ετήσιες λίστες του «Year in Search» που αποτυπώνουν όσα αναζήτησε ο κόσμος στο διαδίκτυο αυτή τη χρονιά. Όπως αναφέρει το Conde Nast Traveller, η Ελλάδα είναι ο κορυφαίος προορισμός στις αναζητήσεις της Google για ταξίδια το 2023, ενώ η Ρόδος βρίσκεται στην πρώτη θέση της παγκόσμιας λίστας με τις πόλεις και τα νησιά που είχαν τις περισσότερες αναζητήσεις αυτή τη χρονιά, σύμφωνα με τα δεδομένα του «Year in Search».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤαξίδι στις πιο όμορφες πόλεις της Τσεχίας12.09.2018

Google: Ελλάδα και Ρόδος πρώτες σε αναζητήσεις το 2023

Κοσμοπολίτικη αλλά και παραδοσιακή, η Ρόδος είναι το νησί που έχει κάτι για όλους – από αναρίθμητα αξιοθέατα, με σημαντικότερο τη Μεσαιωνική Πόλη (Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO) μέχρι δεκάδες εντυπωσιακές παραλίες και κρυμμένα» χωριά στην ενδοχώρα που αξίζει να ανακαλύψετε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤα 5 μέρη του κόσμου που όλοι θέλουν να επισκεφθούν τα Χριστούγεννα12.09.2018

«Από όλα τα νησιά της Ελλάδας που πρέπει να επισκεφτείτε, αυτό είναι πολύ ιδιαίτερο», γράφει το Conde Nast Traveller σχετικά με την πρωτιά της Ρόδου στη λίστα της Google. Μετά τις πυρκαγιές του περασμένου καλοκαιριού, η Ρόδος ανασυντάσσεται, σχολιάζει το άρθρο και προτρέπει τους ταξιδιώτες να επισκεφθούν την εντυπωσιακή Παλιά Πόλη της Ρόδου και να ανακαλύψουν τις χρυσαφένιες παραλίες και τα δάση του νησιού.

Διαβάστε περισσότερα στο travelgo.gr. 

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b