MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
DECO

Δεν έχεις χώρο για χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι; 5 εναλλακτικές για υπέροχο στολισμό

Οι επιλογές είναι αμέτρητες, ακόμα κι αν δεν έχεις χώρο για χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Monopoli Team

Πραγματικά, δεν έγινε και τίποτα εάν δεν υπάρχει χώρος στο σπίτι για χριστουγεννιάτικο δέντρο. Ακόμα και να υπάρχει, βασικά, δεν χρειάζεται κάθε χρόνο να κάνεις τον ίδιο στολισμό. Φέτος, μπορείς να επικεντρωθείς σε άλλα μέρη του σπιτιού.

Το να στολίζεις χριστουγεννιάτικο δέντρο στις γιορτές δεν είναι κανόνας. Σίγουρα, είναι πολύ μαγικό αλλά δεν σημαίνει ότι δεν έχεις άλλες επιλογές. Αυτές, λοιπόν, είναι οι 5 εναλλακτικές για έναν υπέροχο και εξίσου γιορτινό στολισμό.

Στόλισε τα παράθυρα

Μπορείς να δημιουργήσεις μια άκρως εορταστική ατμόσφαιρα, αξιοποιώντας τον προϋπάρχοντα χώρο. Για παράδειγμα, μπορείς να μετατρέψεις τα παράθυρα στο σπίτι σε έναν χριστουγεννιάτικο «καμβά» ώστε να μεγιστοποιήσεις την εορταστική ατμόσφαιρα. Αυτή η εναλλακτική εξοικονομεί χώρο και αναβαθμίζει το εξωτερικό μέρος του σπιτιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ10 tips για να κρατήσεις το σπίτι σου ζεστό τον χειμώνα (vid)12.09.2018

Αγόρασε ή φτιάξε ένα όμορφο στεφάνι

Αυτή η εναλλακτική θα προσφέρει στο σπίτι σου μια υπέροχη χριστουγεννιάτικη γοητεία, χωρίς να καταλαμβάνει τον ίδιο χώρο με ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο. Ένα στεφάνι δεν είναι μόνο όμορφο στην εξώπορτα του σπιτιού, αλλά μπορεί επίσης να διακοσμήσει πόρτες και τοίχους μέσα στο σπίτι, φέρνοντας στοιχεία της φύσης στο εσωτερικό του χώρου.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από The Art of Life
VIMA_WEB3b