MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Argan Oil: O πολύτιμος σύμμαχος των μαλλιών μας σε νέα πολυτελή συσκευασία

Η Lorvenn Hair Professionals σας προσκαλεί να ανακαλύψετε τις νέες συσκευασίες της σειράς προϊόντων περιποίησης Argan Oil.

Monopoli Team

Διατηρώντας την ίδια σύνθεση, όλες οι νέες συσκευασίες έχουν ως σύμβολο το δέντρο Argan με σκοπό να διαφοροποιηθούν και να ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα προϊόντα και παράλληλα να τονίσουν τις ευεργετικές ιδιότητες του κοινού δραστικού συστατικού της σειράς, του πολύτιμου ελαίου Argan.

Οι νέες, ανανεωμένες, επανασχεδιασμένες συσκευασίες αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο τον ιδιαίτερο και πολυτελή χαρακτήρα των προϊόντων Argan Oil.

Η ευεργετική δύναμη του Argan

Με μεγάλη ιστορία, ο καρπός του δέντρου Αργκάν έχει χρησιμοποιηθεί για αιώνες στη φροντίδα και την προστασία των μαλλιών από τον έντονο ήλιο και την αφυδάτωση αφού περιέχει ένα μοναδικό συνδυασμό βιταμινών Α, C και Ε, καθώς και υψηλή αναλογία λιπαρών οξέων και αντιοξειδωτικών.

Διάσημο έλαιο για τις ενδυναμωτικές του ιδιότητες, γνωστό και ως «υγρό χρυσάφι», θρέφει τα μαλλιά χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας ενώ αναδομεί την τρίχα και βοηθάει τα μαλλιά να ανακτήσουν τη λάμψη, την απαλότητα και τη δύναμή τους. Προϊόντα της σειράς Argan Oil Το shampoo, το conditioner και η πλούσια μάσκα της σειράς Argan Oil είναι ιδανικά για την ενδυνάμωση και τη θρέψη των κανονικών, ξηρών και ταλαιπωρημένων βαμμένων μαλλιών.

Με ειδικά μελετημένες συνθέσεις εμπλουτισμένες με θρεπτικό έλαιο Argan σε συνδυασμό με την ενυδατική Aloe Vera, τις ενδυναμωτικές μικροπρωτεΐνες Σταριού και την περιποιητική Προβιταμίνη Β5 προσφέρουν ενυδάτωση μεγάλης διάρκειας και βαθιά περιποίηση στα μαλλιά αυξάνοντας τη δύναμη και την ελαστικότητά τους, από την πρώτη κιόλας εφαρμογή.

Λάδια μαλλιών Argan Oil για καθημερινή περιποίηση & προστασία

Για πιο εντατική περιποίηση και προστασία, τα 4 λάδια μαλλιών της σειράς Argan Oil με UV φίλτρο και εμπλουτισμένες συνθέσεις με φυτικά ενυδατικά και θρεπτικά έλαια και βιταμίνες, είναι ιδανικά για καθημερινή χρήση όλο τον χρόνο. Προστατεύουν τα μαλλιά από τις φθορές που προκαλεί το styling, και όχι μόνο, και χαρίζουν ακαταμάχητη λάμψη, χωρίς λιπαρότητα.

Ανακαλύψτε τη νέα εικόνα της σειράς λαδιών Argan oil και επιλέξτε σύμφωνα με τις ανάγκες σας ανάμεσα στο λάδι Ultra Light Spray για ενδυνάμωση των λεπτών και άτονων μαλλιών, το Daily Care Oil για καθημερινή πλούσια ενυδάτωση των κανονικών μαλλιών, και στις θρεπτικές, ενυδατικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες του Intensive Care Oil, ιδανικό για πολύ ξηρά, ταλαιπωρημένα και κατεστραμμένα μαλλιά. Για αντηλιακή προστασία, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες που οι απαιτήσεις είναι πολύ υψηλές, το λάδι μαλλιών Sun Protection ενυδατώνει και προστατεύει αποτελεσματικά τα μαλλιά σας από την ηλιακή ακτινοβολία, το θαλασσινό νερό και το χλώριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑMon Rêve – Shiny Lips: Για ακαταμάχητα χείλη με λάμψη που διαρκεί όλη μέρα!12.09.2018

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά
VIMA_WEB3b