MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Milky Way: Αυτοί είναι οι σημαντικοί δεύτεροι ρόλοι που πρέπει να ξέρεις

Γνωρίστε τους δεύτερους ρόλους της σειράς του MEGA, Milky Way και πώς διαμορφώνονται οι σχέσεις με τους κεντρικούς ήρωες.

Monopoli Team

Η σειρά «Milky Way» του Βασίλη Κεκάτου που αγαπήθηκε από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, έχει ως κεντρικό αστερισμό τη Μαρία, ένα 17χρονο κορίτσι που ζει σε μία απομονωμένη επαρχιακή πόλη και πασχίζει να ενηλικιωθεί όπως εκείνη θέλει και όχι όπως η κοινωνία τής επιβάλλει.

Όσο ξετυλίγεται η κεντρική ιστορία, γνωρίζουμε και πολλούς ακόμη ενδιαφέροντες χαρακτήρες, που συνθέτουν αυτόν τον συναρπαστικό τηλεοπτικό γαλαξία.

Οι δεύτεροι ρόλοι του Βασίλη Κεκάτου είναι γραμμένοι σα να είναι και εκείνοι πρώτοι, έχουν πολλές διαφορετικές πτυχές, πλούσιες διακυμάνσεις και οδηγούν την ιστορία στην εξέλιξη και στην κορύφωσή της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑBackstage Stories με τον Μιχάλη Σαράντη (video)12.09.2018

Γνωρίστε τους σημαντικούς δεύτερους ρόλους της αγαπημένης σειράς του MEGA και πώς διαμορφώνονται οι σχέσεις με τους κεντρικούς ήρωες

Μπασίλ (Ιώκο Ιωάννης Κοτίδης)

Σκοτεινός και αινιγματικός, γνωρίστηκε με τον Τζο (Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος) μέσω πλατφόρμας γνωριμιών. Εκτός από το ερωτικό ενδιαφέρον που υπάρχει μεταξύ τους, ο Μπασίλ, ως άκρως παραβατικό στοιχείο, θα πείσει τον Τζο να ασχοληθεί και με παράνομες δοσοληψίες. Ένα γοητευτικό πρόσωπο, που θα κάνεις λάθος αν το εμπιστευθείς.

Διαβάστε περισσότερα στο znews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΓιάννης Μπέζος: «Η πατριαρχία είναι βαθιά ριζωμένη – Να μη φοβόμαστε τις λέξεις» (vid)12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b