MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Backstage Stories με τον Μιχάλη Σαράντη (video)

Πώς οργανώθηκε η φωτογράφιση για το πρώτο "Art Meets Fashion" της σεζόν που συναντά τον Μιχάλη Σαράντη, λίγο πριν ο ίδιος συναντήσει τον Συρανό του Ροστάν στη σκηνή του θεάτρου Αλκυονίς.

Στις εγκαταστάσεις της ιστορικής Κλωστοϋφαντουργίας Μουζάκη, εκεί που στις αρχές του φετινού φθινοπώρου η ομαδική έκθεση σύγχρονης τέχνης με τίτλο «Το Φαινόμενο της Πεταλούδας» επιχείρησε να μας φέρει κοντά σε νοήματα εσωτερικής διερεύνησης, υπαρξιακών αναζητήσεων και συναισθηματικής ανάτασης, η Στέλλα Χαραμή συναντά τον Μιχάλη Σαράντη, για μια συζήτηση πολύ προσωπική. Και το νήμα της συζήτησης πιάνεται και ξετυλίγεται από την αρχή – από τα πρώτα βήματα του Μιχάλη στο θέατρο μέχρι και σήμερα, που ο ίδιος αισθάνεται πως έχει έρθει πιο κοντά στον εαυτό του.

Εκεί, ο Μιχάλης Σαράντης πηγαίνει πίσω στον χρόνο και θυμάται το ντεμπούτο του στο Εθνικό Θέατρο, στον Συρανό του Νίκου Καραθάνου, σε μια στιγμή χρονικά που δεν περνούσε από το μυαλό του ότι ο Συρανό είναι ο ρόλος που είναι γραφτό να συναντήσει ξανά, αυτή τη φορά από τη θέση του πρωταγωνιστή στο θέατρο Αλκυονίς και τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Γιώργου Νανούρη. Και αισθάνεται υπέροχα γι΄αυτή την επιστροφή στον ρομαντικό, καυστικό και χειμαρρώδη ήρωα που για τον Μιχάλη Σαράντη είναι η “η αντίσταση σε καθετί σκοτεινό“…

Τα ρούχα της φωτογράφισης είναι του YIORGOS ELEFTHERIADES

Μέσα σε αυτό το βιομηχανικό περιβάλλον του ιστορικού εργοστασίου, με τον έντονο ρετρο-φουτουριστικό χαρακτήρα, που εντελώς συμβολικά λειτουργεί εδώ ως καταφύγιο συναισθηματικών συνάψεων, ο ταλαντούχος ηθοποιός άφησε για λίγο στην άκρη τον Συρανό και αφέθηκε στα χέρια της δημιουργικής ομάδας του “Art Meets Fashion“.

Το σκηνικό που περιβάλλει τα editorial του “Art Meets Fashion” αποτελεί πάντα εφαλτήριο για δημιουργικότητα πάνω στο κόνσεπτ της φωτογράφισης και στα ρούχα και αξεσουάρ που επιλέγονται. Ο συγκεκριμένος βιομηχανικός χώρος, οι μεταλλικές επιφάνειες και η παλέτα των γκρι αποχρώσεων σε συνδυασμό με το μαύρο, έδειξαν τον δρόμο για κομμάτια του σχεδιαστή Γιώργου Ελευθεριάδη με το παιχνίδι των mix ‘n’ match μοτίβων να κυριαρχεί.

Καινοτόμος και οραματιστής, ο Γιώργος Ελευθεριάδης “ντύνει” τον ηθοποιό με μία επιλογή από παντελόνια και σακάκια, κοστούμια και πουκάμισα, σε μια δημιουργική ένωση με επιλογές κομματιών από ZARA και SHOP & TRADE.

Οι ιδιαίτερες κάλτσες και τα Dr. Martens μποτάκια από ATTICA έρχονται να συμπληρώνουν το πιο κομψό και preppy των looks με το κοστούμι.

Το ρολόι είναι Swatch Scarlet Shimmer από τη συλλογή BIG BOLD IRONY

Τέλος, αφού κάθε look μπορεί να απογειωθεί από τα κατάλληλα αξεσουάρ, γυαλιά και ρολόι έρχονται να ολοκληρώσουν το στυλ.

Το ρολόι Swatch Scarlet Shimmer από τη συλλογή BIG BOLD IRONY με μπρασελέ σε ανοξείδωτο ατσάλι και διάμετρο κάσας 47mm, με καντράν σε μεταλλικό τόνο και μια απόχρωση που δεν περνά απαρατήρητη. Το αμμοβολισμένο φινίρισμα στην κάσα, την κορώνα και το μπρασελέ είναι αποτέλεσμα μιας νέας τεχνικής επεξεργασίας που αναπτύχθηκε για λογαριασμό της Swatch και χαρίζει μια πλούσια νέα ματ εμφάνιση που τραβάει την προσοχή.

Τα γυαλιά που χρησιμοποιήθηκαν στη φωτογράφιση και απογείωσαν το look, είναι Paul Frank και Trussardi από την PRIME OPTICS.

Τα γυαλιά είναι της εταιρίας PRIME OPTICS

Ομάδα παραγωγής

Production Director: Μάρη Τιγκαράκη
Assistant Photographer/ video editor: Πέτρος Μακρής
Commercial team: Unique Era Agency

Συνεργαζόμενες εταιρίες

Ρούχα:  YIORGOS ELEFTHERIADESSHOP & TRADEZARA

Παπούτσια: Dr. Martens ATTICA.

Ρολόι SWATCH Scarlet Shimmer από τη συλλογή BIG BOLD IRONY

Γυαλιά Paul Frank και Trussardi PRIME OPTICS

Ευχαριστούμε θερμά την διοίκηση του εργοστασίου Κλωστοϋφαντουργία Ελ. Δ. Μουζάκης ΑΕΒΕΜΕ – «Πεταλούδα» για την φιλοξενία της φωτογράφισης.

Περισσότερα από Longreads
VIMA_WEB3b