MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Τάνια Τρύπη: «Ο βιγκανισμός για εμένα σημαίνει ειρήνη, αγάπη για δίποδους και τετράποδους» (vid)

Η Τάνια Τρύπη μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην αξία του βιγκανισμού και στην Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Monopoli Team

Η Τάνια Τρύπη μετράει σχεδόν 43 χρόνια στη δουλειά, αφού ξεκίνησε από 12 ετών στον χώρο, με πρώτη της δουλειά στο πλευρό της Αλίκης Βουγιουκλάκη στο μιούζικαλ «Άννυ». «Ήταν υπέροχη εμπειρία. Δεν μπορώ να μιλήσω για την Αλίκη σαν συνάδελφο, αλλά μπορώ να μιλήσω από την πλευρά ενός παιδιού που τότε τη βίωσε ως μαμά. Ήταν για όλα τα παιδιά τότε μια ανοιχτή αγκαλιά», είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, αναφέρθηκε στην επεισοδιακή πρώτη τους συνάντηση, όταν η μικρή τότε Τάνια προσπέρασε μια τεράστια ουρά από μαμάδες με παιδάκια έξω από το θέατρο, η οποία έφτανε μέχρι τη Σταδίου. «Πήγα και χώθηκα στην ουρά και κάπως βρέθηκα μπροστά της. Μου είπε τότε η Αλίκη ‘πάμε μέσα άντε, τι μάτι έξυπνο είναι αυτό, πάμε άντε!».

Στη συνέχεια μίλησε για τον βιγκανισμό και τι σημαίνει για την ίδια. «Για εμένα ο βιγκανισμός σημαίνει ειρήνη και αγάπη για όσους κατοικούν σε αυτόν εδώ τον πλανήτη. Δίποδους και τετράποδους». Όταν ρωτήθηκε αν θα μπορούσε να συνυπάρχει στη ζωή της με κάποιον άνθρωπο που δεν είναι βίγκαν απάντησε πως δεν γίνεται αλλιώς. «Θα ήμουν μόνη μου διαφορετικά. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Δεν είναι σωστό απέναντι στον άλλον».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕλένη Κρίτα: «Μετά τα 50-55 οι γυναικείοι ρόλοι λιγοστεύουν στην τηλεόραση» (vid)12.09.2018

Αυτή την περίοδο η Τάνια Τρύπη πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Μη σου τύχει», την κλασική μαύρη κωμωδία του Francis Veber, σε σκηνοθεσία που συνυπογράφουν ο Αιμίλιος Χειλάκης και ο Μανώλης Δούνιας, και παρουσιάζεται στο Θέατρο Αθηνών. «Είναι μια εξαιρετική φάρσα. Ταιριάζει πολύ η κωμωδία στον Αιμίλιο Χειλάκη». 

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b