MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Κωμωδία

Μη σου τύχει!…: Αιμίλιος Χειλάκης και Μανώλης Δούνιας ανεβάζουν τη μαύρη κωμωδία του Francis Veber στο Θέατρο Αθηνών

Η κλασική μαύρη κωμωδία του Francis Veber, σε σκηνοθεσία που συνυπογράφουν ο Αιμίλιος Χειλάκης και ο Μανώλης Δούνιας, ανεβαίνει τον Οκτώβριο στο Θέατρο Αθηνών.

Monopoli Team

Η κλασική μαύρη κωμωδία του Francis Veber, σε σκηνοθεσία που συνυπογράφουν ο Αιμίλιος Χειλάκης και ο Μανώλης Δούνιας, παρουσιάζεται τον Οκτώβριο στο Θέατρο Αθηνών.

Η νέα θεατρική χρονιά θα βρει τον Αιμίλιο Χειλάκη να πρωταγωνιστεί, αλλά και να συνσκηνοθετεί με τον Μανώλη Δούνια, την κλασική γαλλική κωμωδία, «Μη Σου Τύχει!…» του Francis Veber– συγγραφέα επίσης της θεατρικής επιτυχίας, «Δείπνο Ηλιθίων», αλλά και της κινηματογραφικής μεταφοράς του έργου «Το Κλουβί με τις Τρελές»- μαζί με τους: Χριστόδουλο Στυλιανού, Τάνια Τρύπη, Ελένη Καρακάση, Ευγενία Ξυγκόρου και Νίνα Φώσκολου.

Το «Μη σου Τύχει!…» («L’Emmerdeur») είναι ένα από τα πιο δημοφιλή έργα στις γαλλόφωνες και στις αγγλόφωνες σκηνές, όπου έχει ανέβει δυο φορές από τον Kenneth Branagh. Έχει διασκευαστεί πέντε φορές για τον κινηματογράφο με πιο γνωστές την αμερικάνικη εκδοχή του Billy Wilder με τον Jack Lemmon και τον Walter Matthau και την γαλλική με τον Jacques Brel και τον Lino Ventura.

Η κλασική μαύρη κωμωδία του Francis Veber από τις 12 Οκτωβρίου στο Θέατρο Αθηνών.

Το έργο

Δυο ξένοι. Δύο διπλανά δωμάτια ξενοδοχείου. Ένας απατημένος σύζυγος. Ένας επαγγελματίας δολοφόνος. Ο ένας θέλει να αυτοκτονήσει. Ο άλλος θέλει απλά να εκτελέσει… την δουλειά του. Μια οποιαδήποτε μέρα θα τα είχαν καταφέρει και οι δύο. Όχι όμως σήμερα. Γιατί σήμερα, όλα θα τους πάνε στραβά…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΔωδέκατη Νύχτα ή ό,τι Επιθυμειτε: Ο Γιάννης Κακλέας στο Θέατρο Τέχνης με μια “ονειρική” σαιξπηρική κωμωδία12.09.2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Francis Veber
Μετάφραση: Αντώνης Γαλέος
Σκηνοθεσία: Αιμίλιος Χειλάκης – Μανώλης Δούνιας

Σκηνικά: Γιώργος Γαβαλάς
Κοστούμια: Μαρία Κοντοδήμα
Μουσική: Δημήτρης Καμαρωτός
Φωτισμοί: Νίκος Βλασόπουλος

Παίζουν: Αιμίλιος Χειλάκης, Χριστόδουλος Στυλιανού, Τάνια Τρύπη, Ελένη Καρακάση, Ευγενία Ξυγκόρου, Νίνα Φώσκολου

Τιμές Εισιτηρίων: €22 (γενική είσοδος Σαββάτου), €20, €18 (λαϊκή απογευματινή), €16 (φοιτητικό, νεανικό έως 26 ετών, άνω των 65 ετών, ΑΜΕΑ κάθε Τετάρτη & Πέμπτη), €13 (ανέργων κάθε Τετάρτη & Πέμπτη)
Διάρκεια Παραστάσεων: Από Πέμπτη 12 Οκτωβρίου
Πληροφορίες: Προπώληση: Με χρήση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας: -www.ticketmaster.gr -Τηλεφωνικό κέντρο: 210 8938111 Με μετρητά: -Εκδοτήρια θεάτρου (Ώρες ταμείου: 10:30-13:30, 17:00-21:30)
Παραστάσεις: Τετάρτη – Παρασκευή: 21:00, Σάββατο: 18:00 (λαϊκή), 21:00, Κυριακή: 19:00
Διασκευή: Αιμίλιος Χειλάκης – Μανώλης Δούνιας
Βοηθός Σκηνοθετη: Θάνος Χατζόπουλος
Link Εισιτηρίων: ticketmaster.gr
Πληροφορίες Χώρου: Θέατρο Αθηνών, Βουκουρεστίου 10, τηλέφωνο: 210 3312343
Φωτογραφίες: Κωνσταντίνος Λέπουρης
Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b