MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Home Cinema: 6 ταινίες που δεν πρέπει να χάσεις αυτό το ΣΚ στην τηλεόραση

Βραβευμένες ταινίες του ευρωπαϊκού κινηματογράφου, περιπέτειες και blockbuster στην τηλεόραση αυτό το Σαββατοκύριακο (04-05/11).

Monopoli Team

Ο Ράφτης στην ΕΡΤ2, 04/11 στις 22:00

Δραματική Κομεντί ελληνικής παραγωγής του 2020

Σκηνοθεσία: Σόνια Λίζα Κέντερμαν, Ηθοποιοί: Δημήτρης Ήμελλος, Ταμίλλα Κουλίεβα, Θανάσης Παπαγεωργίου, Στάθης Σταμουλακάτος, Δάφνη Μιχοπούλου

Υπόθεση: Η αργοπορημένη ενηλικίωση ενός εκκεντρικού και αλαφροΐσκιωτου ράφτη, που ζει απομονωμένος στο μικρόκοσμο του οικογενειακού ραφτάδικου. Λίγο πριν η τράπεζα κατασχέσει την περιουσία του, με αφορμή την αρρώστια του πατέρα του, βγαίνει στον δρόμο με ένα κινητό ραφτάδικο, για να αναζητήσει πελάτες και να επανεφεύρει τη ζωή και την τέχνη του. Σύμφωνα με την κριτική του Κωνσταντίνου Καϊμάκη: “Η συνθήκη που μετατρέπει τον μέχρι πρότινος ράφτη ηλικιωμένων αντρών του Κολωνακίου σε πλανόδιο μάστορα νεαρών γυναικών λαϊκών συνοικιών, είναι ένα πανέξυπνο σεναριακό εύρημα που εκτελείται με απολαυστικό τρόπο που δένει υποδειγματικά τη συγκίνηση με το χιούμορ. Θαυμάσιος ρόλος για τον Ήμελλο αυτός του συνεσταλμένου, αφελή αλλά και αφοπλιστικά ειλικρινή ράφτη”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΔημήτρης Ήμελλος: Δεν θέλω να καθορίζω τα πράγματα, μου αρέσει να τα παρακολουθώ12.09.2018

Οι τρεις Πινακίδες έξω από το Έμπινγκ, στο Μιζούρι στο COSMOTE CINEMA 2HD, 04/11 στις 23:45

Δραματική ταινία βρετανικής και αμερικανικής παραγωγής του 2017

Σκηνοθεσία: Μάρτιν Μακ Ντόνα , Ηθοποιοί: Φράνσις ΜακΝτόρμαντ,Γούντι Χάρελσον,Σαμ Ρόκγουελ

Υπόθεση: Στην προσπάθειά της να βρει επιτέλους απαντήσεις για την ανεξιχνίαστη φριχτή δολοφονία της κόρης της, μια απελπισμένη μητέρα προχωρά σε μια παράτολμη κίνηση που θα αναστατώσει τη μικρή της πόλη… Η ταινία βραβεύτηκε με 2 Όσκαρ.

Sherlock Holmes στο OPEN, 05/11 στις 22:00

Περιπέτεια αμερικανικής παραγωγής 2009

Σκηνοθεσία: Γκάι Ρίτσι. Σενάριο: Μάικλ Ρόμπερτ Τζόνσον, Άντονι Πέκχαμ. Ηθοποιοί: Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Τζουντ Λο, Ρέιτσελ ΜακΆνταμς, Μαρκ Στρονγκ.

Υπόθεση: Ο θρυλικός και δαιμόνιος Σέρλοκ Χολμς, έχει μόλις καταφέρει να κατατροπώσει τον σκοτεινό «μάγο» και κατά συρροή δολοφόνο Λόρδο Μπλάκγουντ και να τον στείλει εκεί από όπου δεν υπάρχει επιστροφή. Δε θα προλάβει όμως να απολαύσει τη νίκη του αλλά ούτε και… τον φόβο που εμπνέει πια σε κάθε επίδοξο εγκληματία, αφού ο Λόρδος Μπλάκγουντ επιστρέφει μυστηριωδώς στη ζωή και οργανώνει άμεσα τη σπείρα του. Ο Σέρλοκ Χολμς αναγκάζεται να ανασκουμπωθεί και να ριχτεί στη μάχη για άλλη μια φορά. Στο πλευρό του πάντα ο πιστός του φίλος και βοηθός, Dr. Watson, που έχει κάθε λόγο να δει τον Λόρδο Μπλάκγουντ να καταστρέφεται. Αυτό που δεν έχουν υπολογίσει, όμως, είναι ο μυστηριώδης ρόλος της απόλυτα σαγηνευτικής, αλλά και απρόβλεπτης Ιρίν Άντλερ… Η ταινία σημείωσε μεγάλη εισπρακτική επιτυχία στο διεθνές box office. Υπήρξε υποψήφια για δύο βραβεία Oscar®, ενώ o Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ βραβεύτηκε με «Χρυσή Σφαίρα» το 2010 για την ερμηνεία του ως Σέρλοκ Χολμς.

Κόντρα σε όλα (Ford v Ferrari) στον ALPHA, 05/11 στις 22:00

Βιογραφικό δράμα αμερικανικής παραγωγής 2019

Σκηνοθεσία: Τζέιμς Μάνγκολντ, Ηθοποιοί: Ματ Ντέιμον, Κρίστιαν Μπέιλ, Καλτριονα Μπάλφι, Τζος Λούκας, Τζον Μπέρνθαλ

Υπόθεση: H πραγματική ιστορία του σχεδιαστή αυτοκινήτων Κάρολ Σέλμπι και του επαγγελματία οδηγού Κεν Μάιλς, οι οποίοι έδωσαν μάχη ενάντια σε όλους προκειμένου να κατασκευάσουν ένα επαναστατικό αγωνιστικό αυτοκίνητο που θα αντιμετώπιζε στα ίσα τα  αυτοκίνητα της Φεράρι στον περίφημο αγώνα των 24 ωρών του Λε Μαν στη Γαλλία το 1966. Σύμφωνα με την κριτική του Κωνσταντίνου Καϊμάκη: “Ο αφηγηματικός τόνος του φιλμ «Κόντρα σε όλα» είναι ακατάπαυστος. Σχεδόν εξουθενωτικός. Έχει όμως τις κωμικές πινελιές του σεναρίου που προσφέρει ανάσες στην πλοκή και ξεκουράζει κάπως το μάτι από την σαρωτική μανία των μηχανοκίνητων θηρίων. Περιττό να πούμε ότι η υποκριτική κόντρα των δύο μεγάλων σταρ είναι απολαυστική πέρα ως πέρα”.

Οι Πέντε Διάβολοι στο COSMOTE CINEMA 1HD, 05/11 στις 22:55

Θρίλερ γαλλικής παραγωγής του 2022

Σκηνοθεσία: Λεά Μισιούς , Ηθοποιοί: Αντέλ Εξαρχόπουλος,Σαλί Ντραμέ,Σουαλά Εματί, Δάφνη Πατακιά

Υπόθεση: Η Βικί, ένα κορίτσι με ένα ξεχωριστό χάρισμα, ζει με τους γονείς της στη γαλλική επαρχία. Όταν η αδελφή του πατέρα της μπαίνει στη ζωή τους μετά την αποφυλάκισή της, η παρουσία της φέρνει στην επιφάνεια μυστικά του παρελθόντος. Σύμφωνα με την κριτική του Κωνσταντίνου Καϊμάκη: “Η ταλαντούχα Λεά Μισιούς («Ava») δεν τα χάνει μπροστά στην πληθώρα ιδεών και συμβόλων του φιλόδοξου έργου της. Με απλότητα στην αφήγηση, έξυπνες πινελιές στο καλογραμμένο σενάριο και υποδειγματικό σφιχτοδεμένο μοντάζ δίνει ένα συνεπέστατο κινηματογραφικό μάθημα για τη μητρότητα, τα καταπιεσμένα ένστικτα και τη δύναμη της αγάπης”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ 5η σεζόν του Fargo + 11 ακόμα σειρές που έρχονται τον Νοέμβριο στην COSMOTE TV12.09.2018

John Wick 3 στο STAR, 05/11 στις 23:00

Περιπέτεια αμερικανικής παραγωγής 2019

Σκηνοθεσία: Τσαντ Σταχέλσκι, Παίζουν: Κιάνου Ριβς, Ίαν Μακ Σέιν, Χάλι Μπέρι

Υπόθεση: Ο John Wick σκοτώνει ένα σημαντικό μέλος μιας σκιώδους διεθνούς αδελφότητος και αυτόματα γίνεται στόχος για τους πιο αδίστακτους και σκληρούς εκτελεστές του κόσμου. Επικηρύσσεται για 14 εκατομμύρια δολάρια και πλέον σε κάθε του βήμα συναντά και έναν αποφασισμένο δολοφόνο…

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b