MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΤΙΛ

Αγοράζεις πάντα το λάθος νούμερο παπούτσι; Μέτρα το μέγεθος του ποδιού σου με 7 απλά βήματα

Αν αγοράζεις συνεχώς λάθος νούμερο παπούτσι και χάνεις τον χρόνο σου με επιστροφές, τότε αυτά τα 7 βήματα για το πώς να μετρήσεις το πόδι σου, ήρθαν να σώσουν τη μέρα.

Credits: Camila Damásio/Unsplash
Monopoli Team

Εσύ ξέρεις πώς να μετράς το πόδι σου, ώστε να αγοράζεις το σωστό νούμερο παπούτσι; Ναι, σίγουρα αν πας σε ένα φυσικό κατάστημα είναι απλό. Λες στον υπάλληλο «Θα ήθελα την μαύρη μπότα σε 37, παρακαλώ» και στη φέρνει. Αν σου είναι μεγάλη ή μικρή, απλά σου φέρνουν άλλο νούμερο στη στιγμή. Αν όμως θέλεις να αγοράσεις τα παπούτσια σου online γιατί δεν θέλεις να βγεις βόλτα στα μαγαζιά ή γιατί τα παπούτσια που τόσο θέλεις δεν υπάρχουν στην χώρα σου ή στην πόλη σου, τότε το «πήγαινε-έλα» των δεμάτων μπορεί να γίνει εκτός από κουραστικο, κοστοβόρο.

Αν θέλεις λοιπόν να μάθεις εύκολα και γρήγορα πώς να μετράς το πόδι σου για να μη χρειαστεί να φας τα νιάτα σου στις επιστροφές, συνέχισε να διαβάζεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑShopping Alert: Τα παπούτσια που δε θα βγάλεις από πάνω σου αυτό το φθινόπωρο -5 updated κομμάτια12.09.2018

Πώς να μετρήσεις το πόδι σου:

Οk, σου ακούγεται δύσκολο και ίσως λιγάκι αδιανόητο, αλλά πίστεψέ μας γίνεται. Ξεκίνα με το να έχεις κοντά σου ένα στυλό ή μολύβι -ό,τι βολεύεσαι- ένα κομμάτι χαρτί και μια μεζούρα. Καλύτερα αυτή διαδικασία να γίνει προς το τέλος της ημέρας, όπου το πόδι τείνει να έχει πρηστεί λίγο.

  • Τοποθέτησε το λευκό κομμάτι χαρτί στο πάτωμα. Πρέπει να είναι σταθερό και να μην κουνιέται.
  • Κάθισε σε μια καρέκλα και ακούμπησε το ένα σου πόδι επάνω στο χαρτί.
  • Σχεδίασε το περίγραμμα του ποδιού σου πάνω στο χαρτί ή -αν έχεις πρόχειρο- βάλε κάποιον άλλο να στο σχεδιάσει.
  • Επειδή το ένα πόδι είναι συνήθως λίγο πι μεγάλο από το άλλο, κάνε την ίδια διαδικασία και στα δύο πόδια και σύγκρινε τα μεγέθη.
  • Έχοντας στα χέρια σου το αποτύπωμα του ποδιού σου πάνω στο χαρτί, σχεδίασε μια ευθεία γραμμή από την άκρη του μεγάλου δακτύλου, μέχρι την άκρη της φτέρνας.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από The Art of Life
VIMA_WEB3b