MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
04
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Μάθιου Πέρι: Η μάχη με το αλκοόλ και τις ουσίες – Από τον εθισμό ως τη δημιουργία κέντρου απεξάρτησης

Ο Μάθιου Πέρι προσπάθησε πολλές φορές να απεξαρτηθεί – τα κατάφερε, ίδρυσε δικό του κέντρο και βοηθούσε άντρες που αντιμετώπιζαν τα ίδια προβλήματα.

Monopoli Team

O Μάθιου Πέρι έφυγε από τη ζωή, στα 54 του χρόνια. Βρέθηκε νεκρός στην μπανιέρα του, στο σπίτι του στο Λος Άντζελες. Διασώστες έφτασαν στο σημείο γύρω στις 4 το απόγευμα – το σώμα του δεν αντιδρούσε. Ήταν ένας από τους κωμικούς που καθόρισε τη γενιά του, χαρίζοντας γέλιο σε εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπους.

Ο Μάθιου Πέρι δεν ήταν απλώς «Ο Τσάντλερ από τα Φιλαράκια» – ήταν πολλά περισσότερα. Και δεν πέρασε εύκολα. Εθίστηκε σε φάρμακα, προσπάθησε πολλές φορές να απεξαρτηθεί, ίδρυσε ακόμη και δικό του κέντρο απεξάρτησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜάθιου Πέρι: Πέθανε ο Τσάντλερ Μπινγκ από τα «Φιλαράκια»12.09.2018

«Όταν έρχεται η φήμη, είναι λες και βρίσκεσαι στην Disneyland για λίγο, λες ‘τα κατάφερα, είμαι ενθουσιασμένος, έχουν λυθεί όλα τα προβλήματα του κόσμου’. Και μετά συνειδητοποιείς ότι αυτό δεν σημαίνει τίποτα, δεν γεμίζει κανένα κενό στη ζωή σου», δήλωσε στους NY Times το 2002, έχοντας κλείσει έναν χρόνο νηφάλιος.

«Δεν απεξαρτήθηκα επειδή έτσι μου τη βάρεσε. Απεξαρτήθηκα επειδή φοβόμουν ότι θα πέθαινα την επόμενη μέρα».

Ο εθισμός του ξεκίνησε το 1997, έπειτα από ένα ατύχημα με τζετ σκι. Τότε, εθίστηκε στο Vicodin. Έπειτα, κατανάλωνε μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, σε βαθμό που πηγαίε στη δουλειά με χανγκόβερ. Το 2000, νοσηλεύτηκε με παγκρεατίτιδα, εξαιτίας της υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ.

Ο ηθοποιός μιλούσε συχνά για την εποχή που πάλευε με τον εθισμό. Περνούσε στερητικό σύνδρομο στα γυρίσματα των Friends, έτρεμε και ίδρωνε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤα Φιλαράκια: 10 (όντως) άγνωστα facts για τη σειρά-φαινόμενο των 90s12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από ShowBiz
Σχετικά Θέματα
ShowBiz
Εριέττα Μανούρη: “Μετά το MeToo είμαστε ίσως πιο έτοιμοι να δώσουμε χώρο στα θύματα” (vid)
ShowBiz
Met Gala 2026: Αποκαλύφθηκε το θέμα της φετινής διοργάνωσης
ShowBiz
Γιάννης Οικονομίδης για ‘Σπασμένη Φλέβα’: «Είμαι σίγουρος γι’ αυτήν την ταινία» (vid)
ShowBiz
Γιλμάζ Χουσμέν: «Βαριέμαι τη συζήτηση για την καταγωγή μου» (vid)
ShowBiz
Μελέτης Ηλίας για ‘Το σόι σου’: «Όταν είδαμε το 41% σοκαριστήκαμε» (vid)
ShowBiz
Λάκης Λαζόπουλος: «Ό,τι βλέπουν ότι μπορεί να κάνει τον κόσμο να γελάσει, το απαγορεύουν» (vid)
ShowBiz
Vogue World 2025: Ο κινηματογράφος συνάντησε τη μόδα σε μια λαμπερή βραδιά
ShowBiz
Melanie Ward: Ο κόσμος της μόδας αποχαιρετά τη θρυλική στυλίστρια και fashion editor
ShowBiz
Αφροδίτη Παναγιωτάκου: «Δεν πιστεύω ότι τρίζουν τα κόκκαλα του Ωνάση» (vid)
ShowBiz
The Life of a Showgirl: Η Τέιλορ Σουίφτ επηρεάζει και πάλι τα fashion trends
ShowBiz
Μαρία Κίτσου: “Αυτό που μας λείπει είναι η ενσυναίσθηση” (vid)
ShowBiz
Γιάννης Μπέζος: «Το κοινό δεν θέλει να καταναλώσει ανόητα πράγματα – Έχει απαιτήσεις»