MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΤΙΛ

Shopping Alert: Στιλάτη ακόμα και στον ύπνο; 5 πιτζάμες που θα λατρέψεις

Και γιατί να μην φορέσεις μια ολοκαίνουρια, καθαρή και στιλάτη πιτζάμα για να πέσεις στο κρεβάτι σου με τα καθαρά και μυρωδάτα σεντόνια; Μπορεί να είναι ψυχολογικό, αλλά κοιμάσαι καλύτερα.

Monopoli Team

Είναι φθινόπωρο και όλοι έχουμε μπει για τα καλά στους ρυθμούς της νέας σεζόν. Οι περισσότεροι από εμάς πηγαίνουν στη δουλειά τους -τουλάχιστον- 5 ημέρες την εβδομάδα. Εκτός από την εργασία μας όμως, υπάρχουν και λοιπές υποχρεώσεις, όπως supermarket, γιατροί, παιδιά, χόμπι, έξοδοι με φίλους και ούτω καθεξής. Τις περισσότερες ώρες της εβδομάδας λοιπόν είμαστε εκτός σπιτιού και όταν είμαστε σπίτι, όλο και κάποια δουλειά θα κάνουμε. Συγνώμη, αλλά μας αξίζει λίγη ξεκούραση και πολυτέλεια. Πότε, στον ύπνο; Φυσικά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑShopping Alert: Τα παπούτσια που δε θα βγάλεις από πάνω σου αυτό το φθινόπωρο -5 updated κομμάτια12.09.2018

Και γιατί να μην φορέσεις μια ολοκαίνουρια, καθαρή και στιλάτη πιτζάμα για να πέσεις στο κρεβάτι σου με τα καθαρά και μυρωδάτα σεντόνια; Μπορεί να είναι ψυχολογικό, αλλά κοιμάσαι καλύτερα. Επίσης αν έχεις μια Κυριακή ή ένα Σάββατο να κάτσεις στο σπίτι, κάτσε με τις πιτζάμες. Ναι, φόρα τις καινούριες σου πιτζάμες και απόλαυσε μια μέρα χωρίς να κάνεις απολύτως τίποτα. Αν σου άρεσε η ιδέα, τότε ρίξε μια ματιά στην παρακάτω λίστα με τις 5 πιο στιλάτες πιτζάμες του φθινοπώρου και αγόρασε την αγαπημένη σου με ένα απλό κλικ. Καλά ψώνια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑShopping Alert: Τα φούτερ με κουκούλα είναι must αυτή τη σεζόν12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από The Art of Life
VIMA_WEB3b