MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΤΙΛ

Shopping Alert: 4 τζιν παντελόνια σε ίσια γραμμή, που ανυπομονείς να αγοράσεις

Το τζιν παντελόνι είναι βασικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας, όπως επίσης και πολυαγαπημένο και πολυφορεμένο.

Monopoli Team

Τα τζιν παντελόνια σε ίσια γραμμή είναι εδώ και κάνουν χαμό.

Το τζιν παντελόνι είναι βασικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας, όπως επίσης και πολυαγαπημένο και πολυφορεμένο. Αν δεν ξέρεις τι να φορέσεις, απλώς φοράς ένα τζιν παντελόνι και ένα πουκάμισο και αμέσως έχεις έτοιμο τον βασικό σκελετό του look σου. Το τι στιλ θα είναι το παντελόνι εξαρτάται από τον σωματότυπό σου και από το την προσωπική σου αισθητική. Θα μπορούσε να είναι boyfriend, boot-cut, καμπάνα ή ίσιο, ό,τι και να επιλέξεις όμως σίγουρα θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη.

Το ίσιο τζιν παντελόνι αυτή τη σεζόν αποτελεί ένα μεγάλο trend, όπως και κάθε τι κλασικό και διαχρονικό. Σίγουρα θα σου έχει περάσει από το μυαλό να αποκτήσεις ένα ή δύο παντελόνια σε ίσια γραμμή και σίγουρα θα έχεις τσεκάρει πολλά outfits από λογαριασμούς του Instagram και του TikTok. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τα 4 πιο στιλάτα τζιν παντελόνια σε ίσια γραμμή και σου τα έχουμε στην παρακάτω λίστα. Βρες το αγαπημένο σου και αγόρασέ το με ένα απλό κλικ. Καλά ψώνια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑShopping Alert: Τα παπούτσια που δε θα βγάλεις από πάνω σου αυτό το φθινόπωρο -5 updated κομμάτια12.09.2018

Διάβασε περισσότερα στο jenny.gr

Περισσότερα από The Art of Life
VIMA_WEB3b