MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Δανάη Μιχαλάκη: «Λόγω της εγκυμοσύνης άλλαξε το σενάριο της ‘Παραλίας’» (vid)

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για την ανυπομονησία της για τον ερχομό της κόρης της, αλλά και τις αλλαγές που χρειάστηκε να γίνουν στο σενάριο της σειράς της ΕΡΤ, «Η Παραλία», όπου πρωταγωνιστεί.

Φωτογραφία: Χρήστος Θεολόγου
Monopoli Team

Η Δανάη Μιχαλάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μίλησε μεταξύ άλλων για την ανυπομονησία που αισθάνεται περιμένοντας την κόρη της, για την ευαισθησία του συζύγου της Γιώργου Παπαγεωργίου, ενώ εξομολογείται πόση συγκίνηση αισθάνθηκε όταν έπαιξε σε μια σκηνή μαζί με τον πατέρα της στην «Παραλία».

Η εγκυμοσύνη και οι αλλαγές στο σενάριο της «Παραλίας»

Μιλώντας αρχικά για την εγκυμοσύνη της, η Δανάη Μιχαλάκη ανέφερε πως η πρώτη περίοδος της εγκυμοσύνης της ήταν υπέροχη. «Ειδικά όταν θέλεις να ξεκινήσει αυτό το ταξίδι, νιώθεις χαρά και ανυπομονησία, καθόλου άγχος και στρες», είπε χαρακτηριστικά.

«Χρειάζεσαι λίγο χρόνο για να συνειδητοποιήσεις τι γίνεται με την εγκυμοσύνη. Λόγω της εγκυμοσύνης μου, άλλαξε λίγο το σενάριο της ‘Παραλίας’, αλλά ήταν φοβεροί οι σεναριογράφοι και οι παραγωγοί και το βρήκαμε».

Και παρότι έχει υποσχεθεί στον εαυτό της αυτή τη φορά να μην κάνει κανένα spoiler για τη σειρά, προχώρησε σε μια μικρή αποκάλυψη ή μάλλον επιβεβαίωσε κάτι που όσοι παρακολουθούν τη σειρά λίγο πολύ το έχουν ήδη καταλάβει. «Η Υπατια στη σειρά μένει τελικά με τον Δημήτρη Μοθωναίο».

Στη σειρά συμμετέχει και ο πραγματικός μπαμπάς της ηθοποιού, Γιώργος Μιχαλάκης, με τον οποίο όμως η ίδια δεν έχει πολλές κοινές σκηνές. «Η πρώτη μας σκηνή είχε χαρά, συγκίνηση και αμηχανία. Ο μπαμπάς συγκινήθηκε πιο πολύ από μένα», ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός για την πρώτη σκηνή που έτυχε να έχει μαζί με τον μπαμπά της στην «Παραλία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΔανάη Μιχαλάκη12.09.2018

Η ζωή στη Σύρο και η άγρια εφηβεία

Στη συνέχεια η ηθοποιός μίλησε για την απόφαση των γονιών της να μετακομίσουν οικογενειακώς στη Σύρο για να έχουν μια καλύτερη ζωή εκείνη και ο αδελφός της. «Μεγαλώνοντας κατάλαβα τη θυσία τους. Μεγαλώσαμε υπέροχα στο νησί».

«Δεν ήμουν πάντα τόσο ήρεμη όσο σήμερα, το πάλεψα και έγινα. Πέρασα μια εφηβεία στα κόκκινα. Δεν διάβαζα στο σχολείο», εξομολογήθηκε για την περίοδο της εφηβείας της. «Έχω φύγει από το σπίτι στη Σύρο με επιτυχία, αφήνοντας σημείωμα στους γονείς μου, οι οποίοι πρόλαβαν και το διάβασαν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΓιούλικα Σκαφιδά: Δεν έχουμε δει ξανά τη σκληρή πραγματικότητα που βίωναν οι “Ψυχοκόρες”12.09.2018

Η σχέση με τον Γιώργο Παπαγεωργίου και οι παράλληλες εγκυμοσύνες με τη Γιούλικα Σκαφιδά

«Νομίζω ότι ήταν γραφτό να είμαστε με τον Γιώργο, εγώ το είχα νιώσει από την αρχή», ανέφερε για τον σύζυγό της, επίσης ηθοποιό, Γιώργο Παπαγεωργίου, ενώ είπε πως η ευαισθησία του ήταν ένα στοιχείο που ξεχώρισε σε εκείνον από την αρχή. «Είχα απέναντί μου έναν άνθρωπο που άκουγε».

Όσο για το αν σκέφτεται να επιστρέψει στη δουλειά σύντομα μετά τον ερχομό του μωρού της εκείνη απάντησε: «Έχω σκεφτεί ότι θέλω να είμαι όσο μπορώ με το παιδί, είναι προτεραιότητα μου να είμαι παρούσα, δεν με αγχώνει το τι θα κάνω με τη δουλειά».

«Και εγώ και η Γιούλικα (Σκαφιδά) ήμασταν έγκυες στη σειρά ‘Παραλία’ και δεν ξέραμε η μια για την άλλη. Κάποια στιγμή σε μια φωτογράφιση της το είπα εγώ πρώτη. Μου είπε ‘ξέρεις, είμαι κι εγώ’. Το λέω κι ανατριχιάζω, έχουμε μια εβδομάδα διαφορά στις εγκυμοσύνες μας».

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b