MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ferrari: Το επίσημο trailer είναι εδώ και ο Adam Driver μεταμορφώθηκε σε έναν ακόμη Ιταλό

Ο Adam Driver ξαναγίνεται Ιταλός, η Penélope Cruz υποδύεται τη γυναίκα του και η Shailene Woodley την ερωμένη του.

Monopoli Team

Το επίσημο trailer της ταινίας Ferrari μόλις κυκλοφόρησε και, για μία ακόμη φορά, ο Άνταμ Ντράιβερ μεταμορφώνεται σε ένα icon από την Ιταλία.

Ο Ένζο Φεράρι, ο ιδρυτής της θρυλικής αυτοκινητοβιομηχανίας, είχε πει κάποτε ότι «δεν έχω δει κανέναν που θα μπορούσε ποτέ να μου μοιάσει, μόνο επειδή τα ελαττώματά μου είναι τεράστια». Εδώ, βλέπουμε τα λόγια του να διαψεύδονται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠαγκόσμια πρεμιέρα για το “Ferrari” στη Βενετία: Καταχειροκροτήθηκε για 6 λεπτά – Συγκινημένος ο Adam Driver12.09.2018

Σε σκηνοθεσία του Μάικλ Μαν, η ταινία προβλήθηκε για πρώτη φορά στο Φεστιβάλ Βενετίας και καταχειροκροτήθηκε. Πραγματεύεται τις προκλήσεις που αντιμετώπισε ο Φεράρι σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο, το καλοκαίρι του 1957 – από την οικονομικής του κατάρρευση και τον χαμό του παιδιού του, Ντίνο, μέχρι την κρίση στον γάμο του με τη Λάουρα (Πενέλοπε Κρουζ) και τη σχέση με την ερωμένη του, Λίντα Λάρντι (Σεϊλίν Γούντλεϊ), με την οποία αποκτά ένα παιδί, τον Πιέρο, ο οποίος έγινε και βασικός κληρονόμος της περιουσίας του.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b