MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΟΜΟΡΦΙΑ

Blush Bar: Το απόλυτο multi-purpose blush stick έφτασε από την Mon Rêve

Το νέο ρουζ της Mon Rêve Blush Bar ήρθε για να σου χαρίσει φυσική λάμψη και γλυκό διακριτικό χρώμα στη στιγμή.

Monopoli Team

Το νέο ρουζ της Mon Rêve Blush Bar ήρθε για να σου χαρίσει φυσική λάμψη και γλυκό διακριτικό χρώμα στη στιγμή. Εμπνευσμένο από το «ροδαλό» χρώμα υγείας που αποκτούμε όταν χαμογελάμε, το Blush Bar έχει μη λιπαρή, κρεμώδη υφή που απλώνεται σαν χάδι, φωτίζοντας άμεσα το πρόσωπό σου.

Η super blend-able σύνθεσή του ενσωματώνεται ομοιόμορφα στην επιδερμίδα με ανάλαφρη αίσθηση που δεν σε βαραίνει, ενώ διατηρείται αναλλοίωτο όλη μέρα, χωρίς να μεταφέρεται!

Ιδανικές για όλους τους τύπους επιδερμίδας, οι 6 πολύ σταθερές αποχρώσεις του έχουν εξαιρετική απόδοση χρώματος και χαρίζουν ένα ημιδιάφανο αποτέλεσμα με την απαραίτητη νότα φρεσκάδας & δροσερής λάμψης στο look σου. Και αν θέλεις περισσότερη ένταση στο χρώμα, μπορείς να το εφαρμόσεις σε στρώσεις μέχρι να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑH Mon Rêve καλωσορίζει το Dewy Skin, το απόλυτο υγρό μέικ-απ με skincare ιδιότητες12.09.2018

Εύχρηστο, μικρό και σε μορφή stick, η συσκευασία του Blush Bar είναι ιδανική για εσένα που βιάζεσαι και θέλεις να το έχεις καθημερινά στην τσάντα σου για να μπορείς να συμπληρώνεις τέλεια κάθε look.

Συνδύασε τις αποχρώσεις για να δημιουργήσεις αντιθέσεις ή να εντείνεις το χρωματικό αποτέλεσμα, δημιουργώντας ένα flushed look στη στιγμή!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑTo trick για να διαλέξεις το σωστό χρώμα ρουζ για την επιδερμίδα σου12.09.2018

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά
VIMA_WEB3b