MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΟΜΟΡΦΙΑ

H Mon Rêve καλωσορίζει το Dewy Skin, το απόλυτο υγρό μέικ-απ με skincare ιδιότητες

H Mon Rêve καλωσορίζει το Dewy Skin, το απόλυτο υγρό μέικ-απ με skincare ιδιότητες για να αποκτήσουμε τη νεανική και soft λάμψη που κάθε μια από εμάς αναζητά και να δημιουργήσουμε έναν λαμπερό καμβά για όλα τα makeup look μας.

Monopoli Team

Σχεδιασμένο για να σου χαρίσει ένα φωτεινό αποτέλεσμα χωρίς λιπαρότητα, το Dewy Skin προσφέρει μέτρια κάλυψη και υγιή λάμψη, αλλά και μία αναζωογονητική αίσθηση, ενυδατώνοντας την επιδερμίδα σου!

Χάρη στην ανεπτυγμένη skincare focus σύνθεσή του, η οποία είναι εμπλουτισμένη με βούτυρο Καριτέ (Shea Butter), φυτικά έλαια με καταπραϋντικές, αντιοξειδωτικές και αντιγηραντικές ιδιότητες και θαυματουργό υαλουρονικό οξύ, θρέφει και ενυδατώνει την επιδερμίδα για ώρες.

Με 10 ειδικά μελετημένες αποχρώσεις σε ψυχρούς, θερμούς και φυσικούς τόνους, το Dewy Skin ταιριάζει σε όλους τους τόνους δέρματος. Έτσι, ανάλογα με τον δερματικό σου τόνο, μπορείς να βρεις ακριβώς την σωστή απόχρωση για εσένα.

Με ανάλαφρη, μεταξένια υφή που απλώνεται και αναμειγνύεται αβίαστα, αγκαλιάζοντας απαλά την επιδερμίδα, το Dewy Skin δημιουργεί μια ομοιόμορφη και φυσικά radiant όψη, χωρίς ανεπιθύμητες γυαλάδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤο νέο Brow Stamp της Mon Rêve χαρίζει τέλεια σχηματισμένα φρύδια12.09.2018

Εάν αναζητάς άμεση φωτεινότητα, μεσαία κάλυψη και ενυδατωμένη επιδερμίδα, απλά θα λατρέψεις το Dewy Skin και το μοναδικό αποτέλεσμα που δημιουργεί!

Δεν περιέχει αντηλιακά φίλτρα (SPF).

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b