MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Ρίτσαρντ Μπάρτον: Στην αγορά το λονδρέζικο σπίτι του θρύλου του κλασικού Χόλιγουντ για 9 εκατ. ευρώ

Το πρώην αρχοντικό του θρύλου του παλιού Χόλιγουντ, Ρίτσαρντ Μπάρτον, στο Λονδίνο βγαίνει στην αγορά για 9 εκατ. ευρώ. Ο Ουαλός ηθοποιός ζούσε στην κατοικία των 477 τετραγωνικών μέτρων στο Hampstead Village όταν συνάντησε για πρώτη φορά την Ελίζαμπεθ Τέιλορ.

Monopoli Team

Πριν ο Ρίτσαρντ Μπάρτον σαρώσει το παλιό Χόλιγουντ και μεταμορφωθεί σε σταρ παγκοσμίου βεληνεκούς, ήταν ένα απλός θεατρικός ηθοποιός που ζούσε σε ένα όμορφο ακίνητο στο καταπράσινο Hampstead Village του Λονδίνου. Ο Ουαλός ερμηνευτής έμενε στην οδό Lyndhurst με την πρώτη του σύζυγο, Σίμπιλ Κρίστοφερ, μεταξύ 1949 και 1956.

Το ζευγάρι είχε αρχικά αγοράσει ένα διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου στο ισόγειο του κτιρίου, ωστόσο, μετά την επιτυχία του Μπάρτον, απέκτησε τελικά και τους υπόλοιπους ορόφους. Μάλιστα, ο αείμνηστος ηθοποιός ανέλαβε μερικούς από τους πιο διάσημους ρόλους του όταν ακόμα κατοικούσε στην οδό Lyndhurst, συμπεριλαμβανομένων εκείνων στις ταινίες «The Desert Rats», «The Robe» και «Alexander the Great».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΆλφρεντ Χίτσκοκ: Πάνω από 8 εκατομμύρια πουλήθηκε το πρώην σπίτι του σκηνοθέτη – Ποιος είναι ο νέος ιδιοκτήτης12.09.2018

Εκεί ζούσε επίσης όταν συνάντησε για πρώτη φορά την Ελίζαμπεθ Τέιλορ, το 1953. Η θυελλώδης σχέση τους, ωστόσο, δεν ξεκίνησε τότε, αλλά στις αρχές της δεκαετίας του 1960, στα γυρίσματα του επικού δράματος εποχής «Κλεοπάτρα». Το ζευγάρι θα παντρευτεί αργότερα και, μάλιστα, δύο φορές.

Σήμερα, 70 χρόνια μετά την εκτόξευση του Μπάρτον στη στρατόσφαιρα των κινηματογραφικών θρύλων, η βικτοριανή λονδρέζικη κατοικία των 477 τετραγωνικών μέτρων βγαίνει στην αγορά για 7,95 εκατ. λίρες (περίπου 9 εκατ. ευρώ). Μάλιστα, μια μπλε πλάκα, κοντά στην μπροστινή πόρτα, θυμίζει την περίοδο της διαμονής του στην κατοικία. Ο ιστορικός προορισμός αποκαλύφθηκε το 2011 από τον συνάδελφό του Ουαλό ηθοποιό Μάικλ Σιν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ απεργία των σεναριογράφων του Χόλιγουντ πλησιάζει στο τέλος – Ήρθαν σε συμφωνία με τα μεγάλα στούντιο12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b