MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Aπεργία σήμερα – Πώς θα κινηθούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς

Η ΑΔΕΔΥ καλεί σε συγκέντρωση στις 10:30 το πρωί στην πλατεία Κλαυθμώνος, ενώ το Εργατικό Κέντρο Αθήνας και το ΠΑΜΕ καλούν την ίδια ώρα, στην πλατεία Συντάγματος.

Monopoli Team

Πώς θα κινηθούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς

Τα λεωφορεία θα κινηθούν κανονικά, όπως ανακοίνωσε ο ΟΑΣΑ, ωστόσο, όποιος εργαζόμενος επιθυμεί, θα μπορεί να συμμετάσχει στην απεργία του ΕΚΑ, η οποία είναι νόμιμη.

Το Μετρό και συγκεκριμένα οι γραμμές 2 και 3, ενώ αρχικά ήταν να λειτουργήσουν από την έναρξη της βάρδιας, έως τις 13:30, σε νεώτερη ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ έγινε γνωστό ότι δεν λειτούργησουν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Το Τραμ θα λειτουργήσει επίσης από την έναρξη της κυκλοφορίας, έως τις 13:30

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕξάμηνη αναστολή πλειστηριασμών και κατασχέσεων για τους πυρόπληκτους – Αναλυτικά οι δικαιούχοι12.09.2018

Ο Ηλεκτρικός, δηλαδή η γραμμή 1 του Μετρό, δεν θα λειτουργήσει από την έναρξη της κυκλοφορίας
Όσον αφορά στα Τρόλεϊ, η υπόθεση εκδικάζεται το πρωί της Πέμπτης και ως εκ τούτου, μέχρι να ανακοινωθεί η απόφαση, δεν θα κυκλοφορούν τρόλεϊ στην Αθήνα

Στον Προαστιακό θα υπάρξει στάση εργασίας από τις 21:00 έως τα μεσάνυχτα της Πέμπτης. Στη δικαιοσύνη κατά 2 Σωματείων εργαζομένων της εταιρείας προσφεύγει η ΣΤΑ.ΣΥ, καταθέτοντας απεργιακή αγωγή, μετά την προκήρυξη 24ωρης απεργιακής κινητοποίησης αργά το βράδυ της Τετάρτης 20/09.

Απεργούν οι εκπαιδευτικοί

Οι δάσκαλοι και καθηγητές, όπως ανακοίνωσαν τα σωματεία τους, θα συμμετάσχουν στην απεργία της Πέμπτης της ΑΔΕΔΥ, αντιδρώντας στο νέο εργασιακό νομοσχέδιο.

Γιατροί και νοσηλευτές

Δύσκολη και για τους ασθενείς στα νοσοκομεία θα είναι η Πέμπτη. Με ανακοίνωσή της η Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών – Πειραιώς (ΕΙΝΑΠ) δηλώνει ότι «θα συμμετέχει στην 24ωρη πανελλαδική απεργία της Πέμπτης 21/09/23 που έχει προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ, και στη συγκέντρωση των σωματείων στις 10:30 στο Σύνταγμα, και καλύπτει όλους τους συναδέλφους που θέλουν να συμμετάσχουν».

Διαβάστε περισσότερα στο SKAI.GR

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑAirbnb: Τι αλλάζει στη φορολογία τους και ποια θα είναι τα πρόστιμα12.09.2018

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b