MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΥΣΙΚΗ

Επιστροφή στην Αθήνα: Όλες οι συναυλίες που δεν πρέπει να χάσεις αυτόν τον Σεπτέμβριο

Ο Σεπτέμβριος έφτασε και μαζί του έφερε τόσες ενδιαφέρουσες συναυλίες, που δεν ξέρουμε ποια να πρωτοδιαλέξουμε.

Photo Credits: Liam Shaw on Unsplash
author-image Ειρήνη Δερμιτζάκη

Το καλοκαίρι μπορεί τυπικά να τελείωσε, όχι όμως και η καλοκαιρινή διάθεση. Ο φετινός Σεπτέμβριος είναι γεμάτος από τις πιο εκρηκτικές συναυλίες τόσο εγχώριων καλλιτεχνών που ολοκληρώνουν τις καλοκαιρινές περιοδείες τους, όσο και παγκοσμίου φήμης τραγουδιστών και αγαπημένων συγκροτημάτων. Είμαστε ενθουσιασμένοι για όλες μια προς μια, γι’ αυτό και διαμορφώσαμε μια λίστα που θα σας καθοδηγήσει σε όλες τις συναυλίες του μήνα.

Ο Γιάννης Αγγελάκας & 100°C στην Τεχνόπολη

Σε μια πολύ ροκ, γιορτινή ημέρα μας προσκαλούν ο Γιάννης Αγγελάκας & οι 100°C στην Τεχνόπολη. Οι συναυλίες τους μας δίνουν πάντα την αίσθηση ότι βρισκόμαστε σε φεστιβάλ, οπότε είναι η ιδανική ευκαιρία να ζήσουμε λίγο ακόμα καλοκαίρι κι ας έχει τελειώσει. Επίτιμος καλεσμένος τους, το Παιδί Τραύμα, θα μας παρουσιάσει τον καινούριο του δίσκο «Μέινστριμ» για πρώτη φορά.
Πότε; 4 Σεπτεμβρίου
Εισιτήρια: 15€

«Μία αγκαλιά τραγούδια»: Αφιέρωμα στον Αντώνη Βαρδή στο Καλλιμάρμαρο

Μια μουσική βραδιά αφιερωμένη εξαιρετικά στον μεγάλο δημιουργό Αντώνη Βαρδή, διοργανώνει στο Καλλιμάρμαρο το Όλοι Μαζί Μπορούμε. Εκλεκτοί καλεσμένοι, μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου και συγκεκριμένα του λαϊκού τραγουδιού, όπως ο Στάθης Αγγελόπουλος, η Γλυκερία, η Χάρις Αλεξίου, ο Γιώργος Νταλάρας και πολλοί άλλοι θα είναι εκεί να τιμήσουν τον σπουδαίο συνθέτη, στηρίζοντας παράλληλα το έργο του Όλοι Μαζί Μπορούμε.
Πότε; 4 Σεπτεμβρίου
Εισιτήρια: από 10€

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤο ιστορικό Θέατρο Λυκαβηττού ξανά κοντά μας μετά από 15 χρόνια – Όσα θα δούμε μέχρι τον Οκτώβριο12.09.2018

Γιώργος Χατζηνάσιος και Στέφανος Κορκολής στο Ηρώδειο

35 χρόνια μετά την πρώτη τους συνεργασία ο Γιώργος Χατζηνάσιος και ο Στέφανος Κορκολής συναντιούνται στη σκηνή του Ωδείου Ηρώδου του Αττικού, με σκοπό να μας ταξιδέψουν στις αγαπημένες επιτυχίες της εποχής εκείνης. Η καθηλωτική ερμηνεία του Στέαφνου Κορκολή, σε συνδυασμό με την εκπληκτική εκτέλεση του Γιώργου Χατζηνάσιου και με την υποστήριξη της Φιλαρμονία Ορχήστρας Αθηνών, θα συντελέσουν σε μία συγκινητική και αξέχαστη νύχτα που σίγουρα θα μας ανατριχιάσει.
Πότε; 5 Σεπτεμβρίου
Εισιτήρια: από 15€

«50 χρόνια» Βασίλης Παπακωνσταντίνου στο Κατράκειο θέατρο Νίκαιας

Μετά από ένα ολόκληρο καλοκαίρι εορτασμού των 50 χρόνων μουσικής καριέρας, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου κάνει μια τελευταία στάση στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας. Η πρώτη συναυλία, στις 4 Σεπτεμβρίου, βγήκε sold out αποδεικνύοντας την ξεχωριστή θέση που κατέχει ο βασιλιάς της ελληνικής ροκ στις καρδιές μας.
Πότε; 5 Σεπτεμβρίου
Εισιτήρια:15€

Η Νατάσα Μποφίλιου στο Θέατρο Βράχων

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Η Νατάσα Μποφίλιου ενώνει ξανά τις δυνάμεις της με τους μοναδικούς Θέμη Καραμουρατίδη και Γεράσιμο Ευαγγελάτο και μας προσκαλούν για μια απολαυστική μουσική βραδιά, προτείνοντας παράλληλα μια ενδιαφέρουσα και μοναδική μουσική παράσταση.
Πότε; 4, 5 Σεπτεμβρίου
Εισιτήρια: 15€

Οι Soen στο Fuzz Club

Οι Soen, ανήκουν στην κατηγορία των συγκροτήμάτων που γίνονται ένα με το κοινό. Οι συναυλίες τους πάντα κατάμεστες, με χιλιάδες κόσμο να κουνάει το κεφάλι πάνω κάτω με πάθος, στον ήχο της metal μουσικής. Έρχονται στην Ελλάδα με σκοπό να μας ξεσηκώσουν, ενώ παράλληλα θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε επιτέλους για πρώτη φορά live το πιο πρόσφατο άλμπουμ τους με τίτλο “Atlantis”.
Πότε; 5 Σεπτεμβρίου
Εισιτήρια: 32€

Οι Imagine Dragons στο ΟΑΚΑ

Ίσως η μεγαλύτερη συναυλία του Σεπτεμβρίου. Είτε είσαι χρόνια φαν, είτε έχεις εθιστεί στον τελευταίο δίσκο τους, με το “Bones” και το “Enemy” να παίζουν ασταμάτητα στο μυαλό σου, όλα οδηγούν στο ΟΑΚΑ. Η πολυαναμενόμενη συναυλία των Imagine Dragons, οι οποίοι για πρώτη φορά τιμούν την χώρα μας, φαντάζει πολλά υποσχόμενη απο αυτά που βλέπουμε σε αποσπάσματα απο το φετινό τους World Tour. Η εκρηκτική σκηνική παρουσία, η αστείρευτη θετική ενέργεια και το φανελάκι του Dan Reynolds που συνήθως μετά απο κάποια κομμάτια απουσιάζει, προμηνύουν μια νύχτα που θα μείνει ανεξίτηλη στο μυαλό μας.
Πότε; 6 Σεπτεμβρίου
Εισιτήρια: 64,35€

Η Άννα Βίσση στο Ηρώδειο

Είναι όντως στο αίμα, στις φλέβες, στα κύτταρα μας. Η Άννα Βίσση, ως η απόλυτη ελληνίδα σταρ που έιναι, έχει καταφέρει να μας μαγνητίσει όλα αυτά τα χρόνια με τα πολυδιάστατα και iconic τραγούδια της. Γιορτάζοντας 50 χρόνια μουσικής καριέρας, θα βρεθεί στο Ηρώδειο και όλοι μαζί θα κψουμε στην πυρά ό,τι μας απασχολεί, απολαμβάνοντας τις μεγάλες επιτυχίες της.
Πότε; 6 Σεπτεμβρίου
Εισιτήρια: από 20€

Ο Κωστής Μαραβέγιας στο Θέατρο Άλσος

Ο Κωστής Μαραβέγιας έρχεται στο Θέατρο Άλσος να μας κρατήσει συντροφιά με τα indie pop τραγούδια του και να μας δώσει την ψευδαίσθηση ότι το καλοκαίρι συνεχίζεται. Δεν ζητάμε πολλά: ένα ραντεβού στον Φάρο, παρέα με την Λόλα, να ακούσουμε το ολοκαίνουριο Portofino με λίγο Ζεστό Κρασί
Πότε; 6 Σεπτεμβρίου
Εισιτήρια: από 10€

Η Μαρίνα Σπανού στην Τεχνόπολη

Όχι σε ένα μπαρ στο Παγκράτι, αλλά στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων μας προσκαλεί η αγαπημένη μας Μαρίνα Σπανού, που ξεχωρίζει για το φρέσκο και αναζωογονητικό στυλ της. Τραγουδώντας τα δικά της κομμάτια, αλλά και άλλων καλλιτεχνών που έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά της, μας κρατάει συντροφιά ένα βράδυ του Σεπτέμβρη…
Πότε; 6 Σεπτεμβρίου
Εισιτήρια: 15€

Η Ιουλία Καραπατάκη στην Τεχνόπολη

Η Ιουλία Καραπατάκη, με την μοναδική ενέργεια και το μεταδοτικό της χαμόγελο έρχεται να κλείσει με τον πιο όμορφο τρόπο τις καλοκαιρινές εμφανίσεις της στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων. Μας υπόσχεται μια βραδιά γεμάτη τραγούδια που αγαπάμε, γέλιο και όμορφη παρέα.
Πότε; 7 Σεπτεμβρίου
Εισιτήρια: 13-15€

Η Μαρία Φαραντούρη και ο Zulfu Livaneli στο Ηρώδειο

Δύο φίλοι, δυο σπουδαίοι καλλιτέχνες έρχονται στο Ηρώδειο να γιορτάσουν την κοινή μουσική τους πορεία, η οποία μετράει 40 χρόνια. Η Μαρία Φαραντούρη και ο Zulfu Livaneli, θα μοιραστούν μαζί μας τραγούδια απο τους δύο δίσκούς τους, σε μουσική του Livaneli, “Η Μαρία Φαραντούρη τραγουδά Λιβανελί” του 1982 και “Η Μνήμη του Νερού” του 2005, καθώς επίσης θα κάνουν ένα μικρό αφιέρωμα στον μεγάλο Μίκη Θεοδωράκη.
Πότε; 7 Σεπτεμβρίου
Εισιτήρια: από 12€

Οι Κοινοί Θνητοί στο Θέατρο Ρεματιάς

Οι Κοινοί Θνητοί έρχονται στη σκηνή του Θεάτρου Ρεματιάς στο Χαλάνδρι για να ξεσηκώσουν το κοινό με τα μοναδικά τους κομμάτια. Το μοναδικό στυλ, το συνονθύλευμα πολλών διαφορετικών μουσικών ειδών και οι εκκωφαντικοί στίχοι είναι μερικά από τα στοιχεία που τους καθιστούν ένα από τα πιο χαρακτηριστικά συγκροτήματα της εποχής μας.
Πότε; 7 Σεπτεμβρίου
Εισιτήρια: 13€

Η Γιώτα Νέγκα στο Faliro Summer Theater

Μια απο τις σημαντικότερες λαϊκές τραγουδίστριες, η Γιώτα Νέγκα, συμπληρώνοντας τις καλοκαιρινές τις συναυλίες, έρχεται να γεμίσει τη βραδιά με κύματα νοσταλγίας, με τραγούδια που μας συγκινούν ακόμη, αλλά και με πολύ κέφι και μπρίο.
Πότε; 8 Σεπτεμβρίου
Εισιτήρια: από 13€

Off The Hook Festival στην Τεχνόπολη

Το Off The Hook Festival επιστρέφει δυναμικά για άλλη μια χρονιά και το εντυπωσιακό line-up είναι έτοιμο να μας παρασύρει στους ξεσηκωτικούς του ρυθμούς. Μερικοί από τους καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν στο μεγαλύτερο διήμερο, hip-hop φεστιβάλ είναι οι Bloody Hawk, Εθισμός, Φι Βήτα Σίγμα, Dani Gambino x Dj The Boy και Μικρός Κλέφτης x Tsaki.
Πότε; 8, 9 Σεπτεμβρίου
Εισιτήρια: 25€, Διήμερο: 40€

Ο Χρήστος Θηβαίος και ο Παναγιώτης Μάργαρης στο Faliro Summer Theater

Ο Χρήστος Θηβαίος παρέα με τον Παναγιώτη Μάργαρη συναντιούνται ξανά για μια συναυλία στο Faliro Summer Theater και μας ταξιδεύουν στα μουσικά τους μονοπάτια. Σε λυρική διάθεση, έρχονται να μας διηγηθούν τα μελωδικά τους παραμύθια, παρασύροντάς μας με τους ήχους τους.
Πότε; 9 Σεπτεμβρίου
Εισιτήρια: από 10€

The Italian Tenors στο Βεάκειο

Σε κλασικούς ιταλικούς ρυθμούς θα κινείται ο κόσμος στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά, καθώς οι Ιταλοί Τενόροι επιστρέφουν πιο καθηλωτικοί απο ποτέ. Με τη φωνή τους θα μας υποβάλλουν σε ένα νοητό ταξίδι στα σοκάκια της Νάπολης του 60, μεταφέροντας μας μοναδικές αισθήσεις.
Πότε; 9 Σεπτεμβρίου
Εισιτήρια: από 17€

The Avener: Dj Sets στο Gazarte Roof Stage

Όσοι πιστοί της ηλεκτρονικής/dance μουσικής προσέλθετε! Ο πολυβραβευμένος μουσικός Παραγωγός The Avener, έρχεται να ξεσηκώσει τα πλήθη και να μας κάνει να χορεύουμε ασταμάτητα στο Gazarte Roof Stage. Ο Γάλλος Tristan Casara, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, με όπλα του καινούριες, fun διασκευές, υπόσχεται μια βραδιά που θα μας μείνει αξέχαστη…
Πότε; 9 Σεπτεμβρίου
Εισιτήρια: από 22€

Ο Woody Allen στο Ηρώδειο

Όσοι δεν γνωρίζατε την μουσική προσωπικότητα του Woody Allen, ήρθε η ώρα να την μάθετε. Εκτός από την ιδιότητα του σκηνοθέτη, ο Allen έχει και εκείνη του μουσικού σολίστα, την οποία θα ξεδιπλώσει για τελευταία φορά πλάι στην «New Orleans Jazz Band» και τον Μαέστρο Conal Fowkes, στην εμβληματική σκηνή του Ηρωδείου.
Πότε; 9 Σεπτεμβρίου
Εισιτήρια: 250€

H Ελευθερία Αρβανιτάκη και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο Θέατρο Άλσος

Ένα απο τα πιο φρέσκα και ευχάριστα ντουέτα της φετινής σεζόν είναι αυτό της Ελευθερίας Αρβανιτάκη και της Ελεωνόρας Ζουγανέλη. Οι δύο τραγουδίστριες θα κλείσουν την καλοκαιρινή περιοδεία τους με μια συναυλία στο Θέατρο Άλσος. Με θέα τα αστέρια, ανυπομονούμε να ακούσουμε και “Το κόκκινο φουστάνι” και το “Κόκκινο ποτάμι”, να χορέψουμε, να συγκινηθούμε και να γιορτάσουμε παρέα με τις ερμηνεύτριες.
Πότε; 11 Σεπτεμβρίου
Εισιτήρια: από 10€

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΩδείο Ηρώδου Αττικού: Οι παραστάσεις και οι συναυλίες που θα δούμε το φθινόπωρο κάτω από την Ακρόπολη12.09.2018

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης στην Τεχνόπολη

Κάποιος είπε… πως ο Αλκίνοος Ιωαννίδης επιστρέφει στην Τεχνόπολη για λίγο ακόμα καλοκαίρι. Επανενώθηκε με την μπάντα του έπειτα απο πολλά χρόνια και μοιράζονται μαζί μας νοσταλγικές στιγμές και μουσική που τους σημάδεψαν.
Πότε; 11 Σεπτεμβρίου
Εισιτήρια: 18

Ο Φοίβος Δεληβοριάς στο Θέατρο Βράχων

Πάντα με ευχάριστη διάθεση, γεμάτος λογοπαίγνια και στοχευμένα στιχάκια, ο Φοίβος Δεληβοριάς είναι ό,τι ακριβώς χρειαζόμαστε. Η αισθητική των τραγουδιών του και το vibe που εκπέμπουν μας επαναφέρουν παντός καιρού σε καλοκαιρινή διάθεση, κάτι που μας είναι άκρως απαραίτητο στην θέα του Σεπτέμβρη.
Πότε; 11 Σεπτεμβρίου
Εισιτήρια: 15

Ο Αντώνης Ρέμος και ο Michael Bolton στο Ηρώδειο

Σας έχει τύχει ποτέ, σε playlist χωρισμού, να παίζει το When A Man Loves A Woman και αμέσως μετά να ακολουθεί το Έλα Να Με Τελειώσεις; Ε, λοιπόν, αυτό τον Σεπτέμβριο θα το ζήσουμε live. Ο Αντώνης Ρέμος υποδέχεται τον Michael Bolton σε μια συναυλία κάτω απο την Ακρόπολη. Ο Michael Bolton έχει σημαδέψει γενιές και γενιές με τα τραγούδια του και τον αισθησιασμό του. Από την άλλη ο Αντώνης Ρέμος, είναι ένας απο τους σημαντικότερους Έλληνες τραγουδιστές, με τραγούδια που έχουμε αγαπήσει όλοι. Δεν μένει παρά να δούμε, πώς ακριβώς θα ταιριάξουν αυτά τα δύο μουσικά είδη, οι δύο εξέχουσες προσωπικότητες που έχουν αφήσει,-ο καθένας με τον δικό του τρόπο- το στίγμα τους στο ερωτικό τραγούδι.
Πότε; 12 Σεπτεμβρίου
Εισιτήρια: από 70€

Ο Σπύρος Γραμμένος στην Τεχνόπολη

Ο Σπύρος Γραμμένος έρχεται για μια τελευταία συναυλία, όπως λέει κι ο ίδιος, για να κλείσει χιουμοριστικά και πάντα μελωδικά το φετινό καλοκαίρι. Με τα κοινωνικά-πολιτικά υπονούμενα που δεσπόζουν στα τραγούδια του, με την θετική ενεργεια και το χιούμορ του, ο Σπύρος Γραμμένος μας υπόσχεται ένα βράδυ γεμάτο γέλιο και μουσική.
Πότε; 12 Σεπτεμβρίου
Εισιτήρια: 13€

Ο Σωκράτης Μάλαμας στο Θέατρο Βράχων

Ο Σωκράτης Μάλαμας και η παρέα του έχονται να μας δώσουν μερικές δόσεις καλοκαιριού ακόμα. Παρέα με την πάντα γελαστή Ιουλία Καραπατάκη και τον Πέτρο Μάλαμα θα τραγουδήσουμε αγαπημένα κομμάτια, θα χορέψουμε με νεράιδες και ξωτικά και θα ταξιδέψουμε με την μαγική αίσθηση που δεν αποτυγχάνει να μας αφήνει ο Σωκράτης.
Πότε; 13 Σεπτεμβρίου
Εισιτήρια: 15€

Οι Melisses στο Ηρώδειο

Όλα μοιάζουν καλοκαίρι… όπου τραγουδούν οι Melisses. Το αγαπημένο συγκρότημα, θα βρεθεί στο Ηρώδειο για ένα ιδιαίτερο αφιέρωμα στα ελληνικά συγκροτήματα. Μαζί με τον Πασχάλη απο τους Olympians, τον Μπάμπη Στόκα απο τους Πυξ Λαξ και τον Κώστα Τουρνά απο τους Poll, θα μοιραστούν μαζί μας τις επιτυχίες που άφησαν εποχή. Την παρέα συμπληρώνει η Παυλίνα Βουλγαράκη, η οποία θα δώσει την δική της φρέσκια νότα.
Πότε; 13 Σεπτεμβρίου
Εισιτήρια: από 15€

Οι Gregorian στο Ηρώδειο

Όσοι αγαπάμε τις διασκευές ποπ και ροκ τραγουδιών και ιδιαίτερα τη μεταφορά τους σε τελείως διαφορετικά μουσικά είδη, ανυπομονούμε να ακούσουμε τους εκπληκτικούς Gegorian στο Ηρώδειο. Το γερμανικό συγκρότημα έρχεται να μας καθηλώσει για ακόμα μια φορά, μαγέυοντάς μας με τις εξωπραγματικές εκτάσεις των φωνών τους.
Πότε; 14 Σεπτεμβρίου
Εισιτήρια: από 25€

Οι Χατζηφραγκέτα στην Τεχνόπολη

Παμε Σαγκάη, πάμε Τήνο, πάμε Πάρο… ή μάλλον πάμε Χατζηφραγκέτα. Τα τραγούδια των Χατζηφραγκέτα έχουν σημαδέψει μεταξύ άλλων τα καλοκαίρια μας. Επομένως, δεν υπάρχει κάποιος καταλληλότερος να παρατείνει για λίγο την αίσθηση του καλοκαιριού που δεν είμαστε έτοιμοι να αποχωριστούμε. Το μουσικό σχήμα που έχει δοξάσει τον φραπέ και την Μαρία όπως κανείς άλλος, επιστρέφει στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων και ένα είναι σίγουρο: θα τα σπάσουμε!
Πότε; 14 Σεπτεμβρίου
Εισιτήρια: 13€

Ο Σταύρος Ξαρχάκος στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού

Στα πλαίσια της νέας εποχής που σημάνει το Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού, ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης επιστρέφει μετά απο 45 χρόνια στη συγκεκριμένη σκηνή, για να γιορτάσει με εκλεκτούς φίλους τα τραγούδια-σταθμούς της καριέρας του. Θα ερμηνεύσουν η Ελευθερία Αρβανιτάκη,ο Μανώλης Μητσιάς, η Ηρώ Σαϊα, και ο Ζαχαρίας Καρούνης, σε μια λυρική βραδιά που θα μας ξεσηκώσει.
Πότε; 15 Σεπτεμβρίου
Εισιτήρια: 15

Ο Γιάννης Κότσιρας και ο Μίλτος Πασχαλίδης στο Θέατρο Βράχων

Εκεί οπού η ευαισθησία, συναντάει τον ρομαντισμό. Η τρυφερότητα με την οποία ερμηνεύουν τα τραγούδια τους αποτελεί ένα κοινό σημείο αναφοράς ανάμεσα στον Γιάννη Κότσιρα και τον Μίλτο Πασχαλίδη. Είναι απο τους συνδυασμούς που λατρέψαμε φέτος το καλοκαίρι. Θα έχουμε την ευκαιρία να το διαπιστώσουμε ιδίοις όμμασι στο Θέατρο Βράχων και ανυπομονούμε εκτός όλων των άλλων, να τους ακούσουμε να ερμηνεύουν απο κοινού δικά τους τραγούδια.
Πότε; 14, 15 Σεπτεμβρίου
Εισιτήρια: 16€

Η Μαρίζα Ρίζου στο Θέατρο Βράχων

Η Μαρίζα Ρίζου, μια απο τις πιο χαρούμενες και ευχάριστες φιγούρες του ελληνικού τραγουδιού, μας προσκαλεί να αποχαιρετήσουμε μαζί το καλοκαίρι, αλλά και να μοιραστεί μαζί μας τον ενθουσιασμό της για το 4ο άλμπουμ της με τίτλο “Το Χωριό”, που κυκλοφόρησε πρόσφατα.
Πότε; 16 Σεπτεμβρίου
Εισιτήρια: 15

Οι Locomondo στο Faliro Summer Theater

Ήταν καλοκαίρι του 2003, όταν γεννήθηκε το πιο γνωστό ρέγκε συγκρότημα στην Ελλάδα. Το πρώτο άλμπουμ τους κυκλοφόρησε τον επόμενο χρόνο, με τίτλο “Τρελός Κόσμος” και κάπως έτσι ο “τυφώνας” Locomondo μπήκε ορμητικά στη ζωή μας. Έκτοτε έχουν μεσολαβήσει 20 χρόνια και το συγκρότημα συνεχίζει δυναμικά να μας προσφέρει κύματα σεροτονίνης με τα πιο fun και ανεβαστικά τραγούδια. Οι Locomondo γιορτάζουν τα γενέθλια τους στο Faliro Summer Theater και θέλουν να ‘σαι εκεί ό,τι κι αν συμβεί…
Πότε; 16 Σεπτεμβρίου
Εισιτήρια: από 5

Η Τάνια Τσανακλίδου στο Βεάκειο

Η Τάνια Τσανακλίδου γιορτάζει 50 χρόνια δισκογραφίας και μας καλεί να γίνουμε συνεπιβάτες σε μια αναδρομή των τραγουδιών που άφησαν το στίγμα τους. Το “Μαμα”, “Το Πάτωμα” και το “Φίλε” είναι μόνο ένα μικρό δείγμα απο αυτά που αγαπάμε περισσότερο και αδημονούμε να ακούσουμε.
Πότε; 16 Σεπτεμβρίου
Εισιτήρια: από 16

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι παραστάσεις της Επιδαύρου που θα δούμε στα θέατρα της Αττικής12.09.2018

Αφιέρωμα στην Μαρία Κάλλας στο Ηρώδειο

Φέτος συμπληρώνονται 100 ολόκληρα χρόνια απο την γέννηση μιας μεγάλης Ελληνίδας σταρ της Όπερας. Ο λόγος, φυσικά, για την Μαρία Κάλλας. Σύμφωνα με το επετειακό πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί, θα πραγματοποιηθεί ένα μεγαλοπρεπές γκαλά όπερας στο Ηρώδειο. Στην ίδια σκηνή που σήμαινε πολλά για την σπουδαία ερμηνεύτρια, θα ανέβουν να την τιμήσουν αναγνωρισμένες σε διεθνές επίπεδο πρωταγωνίστριες της όπερας. Οι Κάθριν Φόστερ, Βασιλική Καραγιάννη, Νίνα Μινασιάν και Aννα Πιρότσι υπό την μουσική διεύθυνση του Φιλίπ Ωγκέν, θα ερμηνεύσουν άριες, των οποίων η ερμηνεία εκ μέρους της Κάλλας, έμεινε ανεξίτηλη.
Πότε; 16 Σεπτεμβρίου
Εισιτήρια: από 12€

Οι Allah-Las στην Τεχνόπολη

Οι νοσταλγοί των 60s, ένα συγκρότημα ιδιαίτερα αγαπητό στο ελληνικό κοινό έρχεται να μας παρασύρει με τους ψυχεδελικούς ρυθμούς του σε ένα ταξίδι σε άλλη εποχή. Οι Allah-Las καταφτάνουν στην σκηνή της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, έπειτα απο τέσσερα χρόνια απουσίας, υποσχόμενοι ότι θα τραγουδήσουμε και θα χορέψουμε μέχρι τελικής πτώσεως.
Πότε; 16 Σεπτεμβρίου
Εισιτήρια: από 30€

Οι Πυξ Λαξ επιστρέφουν στο Λυκαβηττό

Ο λόφος του Λυκαβηττού έχει ιδιαίτερη συναισθηματική σημασία για το συγκρότημα των Πυξ Λαξ. Εκεί έχουν δώσει μερικές από τις πιο αξέχαστες συναυλίες τους. Το μακρινό 1996, μάλιστα, σημείωσαν το θρυλικό ρεκόρ των 5 συνεχόμενων sold out. Φέτος, θα έχουμε την ευκαιρία να αισθανθούμε κι εμείς αυτή την μαγεία και να απολαύσουμε τα νοσταλγικά κομμάτια των σπουδαίων Πυξ Λαξ.
Πότε; 16, 21 Σεπτεμβρίου
Εισιτήρια: 15€

«Τα λαϊκά τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη»: Αφιέρωμα στον μεγάλο συνθέτη στο Faliro Summer Theater

Η Γλυκερία, ο Κώστας Μακεδόνας, ο Άγγελος Θεοδωράκης, ο Νικηφόρος Βαλτινός και ο Γρηγόρης Βαλτινός θα βρεθούν στην σκηνή του Faliro Summer Theater με έναν κοινό σκοπό: να τιμήσουν τον σπουδαίο συνθέτη, Μίκη Θεοδωράκη. Θα ερμηνεύσουν τραγούδια που έχουν αγγίξει τις καρδιές μας και παράλληλα αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.
Πότε; 17 Σεπτεμβρίου
Εισιτήρια: από 15€

Ο Πάνος Μουζουράκης στο Βεάκειο

Ο απόλυτος performer Πάνος Μουζουράκης ολοκληρώνει τις καλοκαιρινές του εμφανίσεις με μία απολαυστική βραδιά στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά. Ο Πάνος Μουζουράκης έχει το μοναδικό ταλέντο να συνδυάζει τις καταπλητικές του φωνητικές ικανότητες με το άπλετο χιούμορ, χαρίζοντάς μας συναυλίες που αγγίζουν τα όρια του stand-up comedy. Συντροφιά του κρατάει όπως πάντα η νικήτρια του περσινού Voice, Μαρία Σακκελάρη.
Πότε; 18 Σεπτεμβρίου
Εισιτήρια: 16-18€

Η Ευανθία Ρεμπούτσικα παρουσιάζει τις Γυναίκες της Μεσογείου στο Ηρώδειο

Σε ένα πολυπολιτισμικό ταξίδι θα μας παρασύρει η μεγάλη συνθέτης και ερμηνεύτρια Ευανθία Ρεμπούτσικα, η οποία παρουσιάζει ένα νέο, ιδιάιτερο μουσικό project. Θέλοντας να αναδείξει την γυναικεία φωνή κι ευαισθησία στον χώρο της Μεσογείου, παρουσιάζει πέντε αξιοθαύμαστες εμηνεύτριες. Οι Gülseven Medar,  Ana Alcaide,  Mor Karbasi, Mira Wagih και η Souad Massi, θα μας τραγουδήσουν η καθεμία στην δική της γλώσσα και ιδιοσυγκρασία σε ρυθμούς και τραγούδια της Ευανθίας Ρεμπούτσικα.
Πότε; 19 Σεπτεβρίου
Εισιτήρια: από 25€

Ο Hauser στο Θέατρο Λυκαβηττού

Επαναστάτης με Τσέλο δηλώνει στη φετινή περιοδεία ο Hauser, ιδρυτικό μέλος των 2Chelos. Συνδυάζοντας τον μελωδικό και απαλό ήχο του τσέλο, με την ροκ και ποπ μουσική, ο Hauser σκοπεύει να μας κάνει να χορεύουμε στους ρυθμούς του σόλο άλμπουμ του «The player», σε δύο συναυλίες στο Θέατρο Λυκαβηττού, που σίγουρα θα θυμόμαστε για καιρό.
Πότε; 19, 20 Σεπτεμβρίου
Εισιτήρια: από 38,50€

Ο Louis Tomlinson στο Θέατρο Πέτρας

Η στιγμή που περιμέναμε εδώ και 11 χρόνια έφτασε. Ο Louis Tomlinson από το πασίγνωστο βρετανικό boy band, One Direction, έρχεται στο Θέατρο Πέτρας. Έχει καταφέρει να διαμορφώσει την δική του καριέρα, έχοντας δύο άλμπουμ και 11 singles στο solo ενεργητικό του. Είμαστε πανέτοιμοι να χορέψουμε στους ποπ και soft rock ρυθμούς του Louis, να θυμηθούμε τα παλιά, τα ένδοξα, αλλά και να απολαύσουμε την ολοκαίνουργια μουσική του.
Πότε; 20 Σεπτεμβρίου
Εισιτήρια: από 39€

Εισβολέας Full Band στο Faliro Summer Theater

Ο Εισβολέας καταφτάνει ορμητικά στη σκηνή του Faliro Summer Theater, έτοιμος να κάνει τους καθήμενους να σηκωθούν και τους όρθιους να ξεσηκωθούν. Γεμάτος θετική ενέργεια, όπως πάντα, θα μας παρασύρει με τις εθιστικές και πάντα επίκαιρες ρίμες του.
Πότε; 20 Σεπτεμβρίου
Εισιτήρια: 15€

Ο Γιώργος Νταλάρας στο Θέατρο Άλσος

Ο Γιώργος Νταλάρας μας προσκαλεί στον ευάερο χώρο του Θεάτρου Άλσους, για να μοιραστεί μαζί μας τραγούδια που έχουν ιδιαίτερη σημασία και αποτέλεσαν σταθμό στην μουσική του πορεία. Μαζί του, η Ασπασία Στρατηγού και ο Αλέξανδρος Τζουγανάκης.
Πότε; 20 Σεπτεμβρίου
Εισιτήρια: από 10€

Οι Wardruna στο Ηρώδειο

Όσοι είστε φαν της σειράς Vikings, τους ξέρετε πολύ καλά, μη σας πως έχετε ήδη κλείσει εισιτήριο. Οι Wardruna δεν είναι απλώς ένα νορβηγικό συγκρότημα. Έχουν καταφέρει να ενσωματώσουν αναπόσπαστα κομμάτια της κουλτούρας τους στην μουσική, αλλά και την σκηνική τους παρουσία. Οι συναυλίες τους είναι μια εμπειρία που δεν συγκρίνεται εύκολα με κάτι ανάλογο. Φορώντας παραδοσιακές φορεσιές, έχοντας “ντύσει” την μουσική τους με πλήθος φυσικών ήχων, φέρνουν το κλίμα της Βόρειας Ευρώπης κατευθείαν στη σκηνή του Ηρωδείου.
Πότε; 21 Σεπτεμβρίου
Εισιτήρια: από 31€

Ο Γιώργος Μαζωνάκης στο Θέατρο Λυκαβηττού

Ο Γιώργος Μαζωνάκης γιορτάζει τριάντα χρόνια επιτυχιών, Ντέρτι Thirty, όπως μας λέει και ο ίδιος και τα γιορτάζει μαζί μας στον μοναδικό ζώρο του Θεάτρου Λυκαβηττού. Με παλιές και νέες επιτυχίες, το αιώνια «κακό παιδί» μας καλεί για μια αξέχαστη βραδιά με μια αξεπέραστη θέα.
Πότε; 23 Σεπτεμβρίου
Εισιτήρια: από 15€

Ο Γιάννης Πάριος στο Faliro Summer Theater

Μετά από έναν επιτυχημένο χειμώνα, γεμάτο sold out συναυλίες, ο μοναδικός Γιάννης Πάριος θα πραγματοποιήσει την mini περιοδεία «Δώσε μου λιγάκι ουρανό» μέσα στον Σεπτέμβριο. Στα πλαίσια του tour θα βρεθεί και στο Faliro Summer Theater, όπου θα ερμηνεύσει αγαπημένα τραγούδια της καριέρας του, η οποία μετράει 55 χρόνια πια.Εμείς είμαστε έτοιμοι να αφεθούμε στο νοσταλγικό και πολύ ρομαντικό σύμπαν του σπουδαίου καλλιτέχνη.
Πότε; 23 Σεπτεμβρίου
Εισιτήρια: από 15€

Η Χρυσηίδα Γκαγκούτη στο Arch στο Γκάζι

Η Χρυσηίδα Γκαγκούτη έχει καταφέρει στο πέρας μόλις λίγων χρόνων να την ερωτευτούμε. Λίγο τα χιουμοριστικά βίντεο, λίγο το stand-up που τρέχει στο αίμα της, λίγο η γάργαρη και οικεία της φωνή, δεν θέλει και πολύ… Θα εμφανιστεί στο Arch, με ένα πολυδιάστατο μουσικό πρόγραμμα και πολύ καλή διάθεση.
Πότε; 23 Σεπτεμβρίου
Εισιτήρια: 12€

Οι Il Volo στο Ηρώδειο

Μπορεί να ήταν ήδη έξι χρόνια γνωστοί και περιζήτητοι στη χώρα τους (και όχι μόνο), μετά την συμμετοχή τους σε μουσικό talent show, όμως οι περισσότεροι από εμάς τους ερωτευτήκαμε παράφορα μετά την αξέχαστη συμμετοχή τους στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision, με το τραγούδι “Grande Amore”. Οι Il Volo σημειώνουν μια αξοθαύμαστη παγκοσμίου βεληνεκούς καριέρα και έρχονται στο Ηρώδειο, με σκοπό να μας ταξιδέψουν στο ρομαντικό τους σύμπαν, αγγίζοντας τις πιο ευαίσθητες χορδές μας.
Πότε; 25 Σεπτεμβρίου
Εισιτήρια: από 25€

Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου στο Θέατρο Βράχων

Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου έχει ταυτιστεί με τα μουσικά φεστιβάλ και τις ξέφρενες καλοκαιρινές συναυλίες που όλοι αγαπάμε. Ωστόσο μια φθινοπωρινή δόση, κατά την επιστροφή στην πραγματικότητα δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Ο Θανάσης, όπως πάντα θα μας παρασύρει σε πειρατική διάθεση κι εμείς είμαστε έτοιμοι να κλείσουμε το καλοκαίρι, όπως ακριβώς αρμόζει!
Πότε; 25,26 Σεπτεμβρίου
Εισιτήρια: 15€

Ο Μίνως Μάτσας στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού

Το σπουδαίο έργο του Μίνου Μάτσα ζωντανέυ στη σκηνή του Ωδείου Ηρώδου του Αττικού. Ως συνθέτης έχει “ντύσει” μουσικά πολλές ταινίες, κινηματογραφικές ταινίες, θεατρικές παραστάσεις, όπως Το Νησί (2010), Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι (2012) και το Μ’ αγαπούσες κι άνθιζε(2015). Με τη συνοδεία της συμφωνικής ορχήστρας της ΕΡΤ, αλλά και την εκλεκτή παρέα του Γιώργου Νταλάρα, της Ελεωνόρας Ζουγανέλη, των Κώστα Τριανταφυλλίδη και Μυρτώ Βασιλείου, ο βραβευμένος συνθέτης θα μας ταξιδέψει στο νοσταλγικό κόσμο των έργων του.
Πότε; 28 Σεπτεμβρίου
Εισιτήρια: από 25€

Ο Γιάννης Χαρούλης στο Θέατρο Λυκαβηττού

Όσοι δεν προλάβαμε να τον δούμε σε κάποια απο τις καλοκαιρινές του εμφανίσεις, έχουμε μια ακόμα ευκαιρία. Εξάλλου, όπου τραγουδάει ο Γιάννης Χαρούλης είναι πάντα καλοκαίρι. Το ζεστό χαμόγελο που δεν λείπει ποτέ απο το πρόσωπό του και η άπλετη θετική ενέργεια που αποπνέει, είναι κάποια απο τα πράγματα που τον κάνουν ιδιάιτερα αγαπητό στο κοινό. Τι κάνεις λάθος και δεν έχεις κλείσει ακόμα εισιτήριο; Ο Γιάννης, η εξαιρετική μπάντα και το λαούτο του σε περιμένουν…
Πότε; 28, 29 Σεπτεμβρίου
Εισιτήρια: 13

Οι God is An Astronaut στο Gagarin 205 Live Music Space

Ένα ιδιαιτέρως αγαπητό συγκρότημα στο ελληνικό κοινό, οι God is An Astronaut επιστρέφουν έπειτα από πέντε χρόνια απουσίας στο Gagarin 205 Live Music Space. Παλιοί και νέοι φανς είναι πανέτοιμοι να τραγουδήσουν και να κουνηθούν στον ρυθμό της post-rock μουσικής του μοναδικού ιρλανδικού συγκροτήματος.
Πότε; 29 Σεπτεμβρίου
Εισιτήρια: από 27€

Οι Σκιαδαρέσες στο Faliro Summer Theater

Οι Σκιαδαρέσες, η αποκάλυψη των τελευταίων ετών, έρχονται και σκοπεύουν να μας παρασύρουν σε indie ρυθμούς με τους πιο παιχνιδιάρικους και ευρηματικούς στίχους, που ταυτιζόμαστε όλοι. Η Νίκη και η Όλγα θα μας κρατήσουν συντροφιά, όσο θα αποχαιρετάμε σιγά-σιγά τον Σεπτέμβριο.
Πότε; 29 Σεπτεμβρίου
Εισιτήρια: από 10€

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΔύο χρόνια χωρίς τον Μίκη Θεοδωράκη: 10 soundtracks που άφησαν εποχή12.09.2018

Classic Rock 7 στο Ηρώδειο

Για άλλη μια φορά ένα κλασικό-ροκ υπερθέαμα θα στηθεί στη σκηνή του Ωδείου Ηρώδου του Αττικού. Τρεις ζωντανοί θρύλοι του ροκ, μαζί με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών θα μας χαρίσουν μια εκρηκτική βραδιά. Ο Dave Evans, ο πρώτος τραγουδιστής των θρυλικών AC/DC, Ο Justin Hayward απο τους Moody Blues και η Lady Maddie Reilly, θα τραγουδίσουν τραγούδια που έχουν μείνει στην ιστορία του ροκ και που έχουμε αγαπήσει ιδιάιτερα.
Πότε; 29 Σεπτεμβρίου
Εισιτήρια: από 22€

Οι Idles στο Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη

Τι καλύτερο, από το να αποχαιρετήσουμε τον Σεπτέμβριο κουνώντας τα κεφάλια μας πάνω κάτω, στους ροκ ρυθμούς των Idles. Τα μέλη του βρετανικού συγκροτήματος, Joe Talbot, Mark Bowen, Lee Kiernan, Adam Devonshire και Jon Beavis έρχονται για πρώτη φορά στη χώρα μας, με σκοπό να ξεσηκώσουν το αθηναϊκό κοινό, στα πλαίσια του Plisskën Festival.
Πότε; 29, 30 Σεπτεμβρίου
Εισιτήρια: από 44€

Ο Πάνος Βλάχος στο Faliro Summer Theater

Ο Πάνος Βλάχος έχει μια ξεχωριστή θέση στις καρδιές μας χρόνια τώρα. Η σκηνική του παρουσία, το άπλετο χιούμορ, τα ξεκαρδιστικά πειράγματα στο κοινό, αλλά και τα ψαγμένα τραγούδια του αποτελούν έναν ασυναγώνιστο συνδυασμό, στον οποίο δεν μπορούμε και δεν θέλουμε να αντισταθούμε…
Πότε; 30 Σεπτεμβρίου
Εισιτήρια: από 13€

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b