Η Τάνια Τσανακλίδου γιορτάζει 50 χρόνια στη μουσική σκηνή στο Βεάκειο Θέατρο
Προσθήκη ως αγαπημένη πηγήΗ σπουδαία ερμηνεύτρια γιορτάζει τα 50 χρόνια μουσικής της πορείας στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά, όπου θα γίνουμε συνεπιβάτες της σε ένα νοσταλγικό μουσικό ταξίδι.
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΣυνεπιβάτες με την Τάνια. Στην αποσκευή η “Ζελατίνα”, “Η Σωτηρία της Ψυχής”, το “Φίλε”, “Το Πάτωμα”, “Τα Ήσυχα Βράδια” και πόσα άλλα τραγούδια που θα μάς θυμίσουν πώς είναι να γίνεσαι μία μεγάλη παρέα και να μεθάς από τα πιο αντιφατικά συναισθήματα.
Η Τάνια Τσανακλίδου, με αφορμή την συμπλήρωση 50 χρόνων στη δισκογραφία, στέκεται μόνη στη σκηνή έξω από νόρμες, γεμάτη πάθος και με μια δίψα εφηβική υπόσχεται να μάς παρασύρει σε ένα ταξίδι που πέρα από τα σκοτάδια, τους φόβους και τις υπερβάσεις καταλήγει στο φως. Εξωστρεφής μα γεμάτη εσωτερικότητα, έρχεται με ένα πρόγραμμα γεμάτο τραγούδια που έχουν ντύσει κάθε στιγμή μας και μας έχουν πείσει πώς το κλάμα και το γέλιο τελικά κάπου συναντώνται.
Μαζί της οι μουσικοί Σπύρος Μάνεσης, Κώστας Νικολόπουλος, Νίκος Παπαϊώάννου και Παναγιώτης Τσεβάς.
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην Google