MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΤΙΛ

Banana-milk: Η σικάτη απόχρωση του κίτρινου, που έγινε viral

Το banana-milk είναι μια απόχρωση του κίτρινου,που μας έκανε παρέα το καλοκαίρι και θα συνεχίσει όλη την υπόλοιπη σεζόν.

Monopoli Team
Εσύ το ήξερες ότι λέγεται banana-milk;

Απαλή κρέμα μπανάνας. Όχι, δεν θα μιλήσουμε για γλυκά, αλλά για χρώματα. Το banana-milk είναι μια απόχρωση του κίτρινου,που μας έκανε παρέα το καλοκαίρι και θα συνεχίσει όλη την υπόλοιπη σεζόν. Μην ταράζεσαι επειδή ακους κίτρινο. Είναι μια πολύ απαλή απόχρωση, παστελ σχεδόν, που είναι αρκετά κοντά με το butter-milk του καλοκαιριού. Το banana-mil το είδαμε στις συλλογές της Givenchy και της Tove για το fw 2023, οπότε -μάλλον- προβλέπεται να ξεπετάγεται σαν κομμάτι ενός σικάτου layering. Ίσως είναι η συνέχεια του ροζ της Barbie, αλλά όπως και να έχει ταιριάζει με πολύ περισσότερα κομμάτια από ότι το ροζ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑTrend Alert: Η νέα τάση στα τζιν παντελόνια, που θα φοράνε όλοι12.09.2018

Το banana-milk σετάρεται ιδανικά με όλες τα γήινα χρώματα, το άσπρο και το μαύρο και είναι πολύ αρμονικό με παστελ και μουντές αποχρώσεις. Στην παρακάτω λίστα θα δεις μερικά looks με αυτή την κρεμώδη απόχρωση και ελπίζουμε να την εντάξεις στην φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα σου. Ταιριάζει άλλωστε με όλες τις επιδερμίδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑFall «It» colours: Τα 3 φθινοπωρινά χρώματα που θα βλέπεις παντού12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από The Art of Life
VIMA_WEB3b