MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΥΣΙΚΗ

Όσα πρέπει να ξέρεις για τους κορυφαίους DJs που ανεβαίνουν στα decks του φετινού Primer Music Festival

Το φετινό Primer Music Festival πλησιάζει και εμείς μετράμε αντίστροφα για ένα αξέχαστο Σαββατοκύριακο στην Πλατεία Νερού.

Το Primer Music Festival 2023 πλησιάζει!
Το Primer Music Festival 2023 πλησιάζει!
author-image Τατιάνα Γεωργακοπούλου

Πριν από πέντε χρόνια ήρθε στις ζωές μας ένα φεστιβάλ, αφιερωμένο σε όλους εκείνους που αγαπούν την dance μουσική και ήθελαν να δουν την Αθήνα να γίνεται ο προορισμός των μεγαλύτερων DJs του πλανήτη. Αυτό ακριβώς που κατάφερε το Primer Music Festival, δηλαδή, τα τελευταία χρόνια.

Από τότε, έχουν έρθει στη χώρα μας μερικά από τα πιο hot ονόματα της ηλεκτρονικής, dance και hip-hop σκηνής, όπως ο Steve Aoki, ο J Balvin, ο DJ Snake, ο Lil Pump, ο Don Diablo, ενώ πέρσι το Primer επανήλθε φουλ δυναμικά με Tiesto και Tyga, κάνοντας μας να ανυπομονούμε για τις επόμενες εκπλήξεις.

Για το 2023, ο πήχης δεν έπεσε ούτε λίγο, με το Primer να προσκαλεί δύο από τους μεγαλύτερους DJs της παγκόσμιας dance σκηνής, δύο ονόματα που μιλούν από μόνα τους: Steve Angello και David Guetta. Ο Έλληνας των Swedish House Mafia και ο Γάλλος hitmaker θα είναι οι headliners του φετινού φεστιβάλ, στις 26 και 27 Αυγούστου – και δεν θα είναι μόνοι τους! Στη σκηνή της Πλατείας Νερού θα βρεθούν δεκάδες καταξιωμένοι, αλλά και ανερχόμενοι DJs που υπόσχονται να κάνουν το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου το πιο συναρπαστικό αυτού του καλοκαιριού!

Όσα θα δούμε (και θα ακούσουμε) την πρώτη ημέρα του Primer
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Swedish House Mafia (@swedishhousemafia)


Το Σάββατο 26 Αυγούστου, το φεστιβάλ θα ανοίξει με ένα εκρηκτικό line-up που περιλαμβάνει μερικούς από τους πιο περιζήτητους DJs του κόσμου. Headliner φυσικά ο Steve Angello, ο ελληνικής καταγωγής “εγκέφαλος” των Swedish House Mafia, του σουηδικού supergroup που μας έχει χαρίσει μερικές από τις μεγαλύτερες και πιο αγαπημένες επιτυχίες των τελευταίων ετών – ενδεικτικά αναφέρω το “Don’t You Worry Child”, το “Moth to A Flame” με τον Weeknd, το “One (Your Name)” με τον Pharrell, το “Turn on the Lights Again…” με Future και Fred Again, το “Save the World” και η λίστα με τα κομμάτια που έχουμε λιώσει όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει τελειωμό. Εννοείται ανυπομονούμε να ακούσουμε και τα προσωπικά hits του Angello – κατά κόσμον Στέφεν Πάτρικ Γιόζεφσον Φραγκόγιαννης – από το “Tell Me Why” και το “Show me Love” μέχρι το “Let You Do This”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tomorrowland (@tomorrowland)


Στη σκηνή της Πλατείας Νερού την ίδια ημέρα θα ανέβει και ο Βέλγος DJ και παραγωγός Felix De Laet – γνωστός σε εμάς ως Lost Frequencies – που μπήκε για πρώτη φορά στη ζωή μας το 2014, με το “Are You With Me” και από τότε δεν έχει λείψει στιγμή από τις playlist μας. Ανυπομονούμε να ακούσουμε το “Where Are You Now”, “Reality”, “Crazy”, “Melody”, αλλά και το ολοκαίνουριο  “The Feeling” – που μας έχει ήδη κολλήσει!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KOROLOVA (@korolova.dj)


Σειρά έχει η ουκρανικής καταγωγής Korolova, ένα από τα πιο δυναμικά ανερχόμενα ταλέντα της μελωδικής house και techno σκηνής. Μέσα σε μόλις ένα χρόνο, έδωσε περισσότερες από 100 συναυλίες σε περισσότερες από 50 χώρες, συγκέντρωσε 10 εκατομμύρια streams στο Spotify, 50 εκατομμύρια προβολές στο YouTube και κυκλοφόρησε κομμάτια με τα μεγαλύτερα labels, ενώ τα streams της στο Instagram συγκεντρώνουν εκατοντάδες χιλιάδες views.

View this post on Instagram

A post shared by Regard (@djregardofficial)


Και φυσικά δε ξεχνάμε τον Regard, τον DJ από το Κόσοβο που απέδειξε τη δύναμη του TikTok να ανακαλύπτει μερικούς από τους πιο ταλαντούχους καλλιτέχνες, όταν μας χάρισε το σούπερ φρέσκο house remix του “Ride it” του Jay Sean – που αυτή τη στιγμή έχει ξεπεράσει το 1 δισεκατομμύριο streams στο Spotify! Από τότε έχει διασκευάσει μια σειρά από αγαπημένα old school κομμάτια όπως το “Say My Name” των Destiny’s Child με τους “δικούς μας” Dimitri Vegas & Like Mike, αλλά και ολοκαίνουρια hits, όπως το “Secrets” με την επίσης ανερχόμενη Βρετανίδα Raye.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑPrimer Music Festival 2023 – Day 1: Steve Angello, Lost Frequencies και Korolova στην Πλατεία Νερού12.09.2018

Το line-up της πρώτης ημέρας συμπληρώνουν οι αγαπημένοι εγχώριοι DJs Playmen, Agent Greg, Argie & Terry και Gleem, οπότε θα σου πρότεινα να πας από νωρίς στην Πλατεία Νερού για την ολοκληρωμένη Primer εμπειρία.

Δεύτερη ημέρα με David Guetta – και όχι μόνο
View this post on Instagram

A post shared by David Guetta (@davidguetta)


Την Κυριακή 27 Αυγούστου θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τον ένα και μοναδικό David Guetta, τον δεύτερο καλύτερο DJ στον κόσμο για το 2022 – έχασε την κορυφή μετά από δύο συνεχόμενες πρωτιές και κάτι μας λέει ότι φέτος κατά πάσα πιθανότητα θα μονοπωλήσει και πάλι την κορυφή! Και αυτό γιατί, την περασμένη χρονιά δεν σταμάτησε να δημιουργεί τεράστιες επιτυχίες, όπως το “What Would You Do” με τους Joel Corry και Bryson Tiller, το “Crazy What Love Can Do”με τις Becky Hill και Ella Henderson, το “Permanence” με τον MORTEN και φυσικά το σούπερ νοσταλγικό και κολλητικό “I’m Good (Blue)” με την Bebe Rexha. Εννοείται αυτές είναι λίγες μόνο από τις επιτυχίες του που ανυπομονούμε να ακούσουμε αυτή την Κυριακή. “Titanium”, “Crazy Bitch”, “Memories”, “Hey Mama” και τα λόγια είναι περιττά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JAMES HYPE (@jameshype)

Την ίδια ημέρα στην σκηνή της Πλατείας Νερού θα ανέβει ο James Hype, o Βρετανός DJ και παραγωγός που την περασμένη χρονιά έκανε την καρδιά μας να χτυπά δυνατά με το “Ferrari”. Έχει καταφέρει να καθιερωθεί για τα χαρακτηριστικά mix του κι εμείς ανυπομονούμε να δούμε – για πρώτη φορά στην Αθήνα – live τα γεμάτα ενέργεια, διάσημα live sets του, που προκαλούν πανικό στο Instagram.


Σειρά έχει ο ACRAZE, κατά κόσμον Charlie Duncker, που έκανε το μεγάλο “μπαμ” πριν από δύο ακριβώς χρόνια όταν κυκλοφόρησε – τελευταία στιγμή – το απόλυτο anthem του καλοκαιριού, το “Do It to It”, ένα τραγούδι που λάτρεψαν κοινό και DJs, με τον περσινό headliner του Primer, Tiesto, να δίνει τη δική του πινελιά με ένα πολύ δυνατό remix. Την επόμενη χρονιά, η επιτυχία συνεχίστηκε με ένα πολύ αγαπημένο remix του megahit των Sam Smith και Kim Petras “Unholy”, ενώ φέτος μάς έκανε να χορεύουμε με το “Believe”.

View this post on Instagram

A post shared by MistaJam (@mistajam)


Για το τέλος άφησα μια μυθική μορφή του βρετανικού ραδιοφώνου, τον DJ και παραγωγό MistaJam, που έχει αφήσει εποχή με τις εκπομπές του στο BBC Radio και πλέον στο Capital. Η ενέργεια και η εκρηκτικότητα των sets του αποτελούν μια ξεχωριστή εμπειρία για το φανατικό κοινό του – μία εμπειρία που θα ζήσουμε κι εμείς σε λίγες ημέρες στο Primer Music Festival.

Την δεύτερη ημέρα, το line-up συμπληρώνουν ο Steve Onemanshow, η Xenia Ghali, ο ATSOU και ο George Tam.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑPrimer 2023: Ο David Guetta έρχεται στην Ελλάδα το καλοκαίρι12.09.2018

Και τις δύο ημέρες του Primer Music Festival, στα decks θα ανέβουν μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας dance σκηνής – και δεν θες να το χάσεις. Μπορείς ακόμα, λοιπόν, να προμηθευτείς το 2-day ticket σου στα 70€. Η προπώληση συνεχίζεται.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το Primer Music Festival θα διεξαχθεί το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Αυγούστου 2023, στην Πλατεία Νερού.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 17:00

Εισιτήρια: 40€ – 145€

 

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b