MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Τα νεκρά παιδιά και οι ανίκανοι

Ένας ακόμα άνθρωπος θυσιάστηκε στον βωμό του αόρατου εχθρού, μια ακόμα πράξη ανικανότητας από τις αρχές, που θα μπορούσαν να είχαν αποτρέψει τα πάντα.

Monopoli Team

Ξύλινα λόγια, μασημένα δελτία Τύπου, απίθανοι τύποι σαν τον Μπαλάσκα να παραδέχονται on air την ανυπαρξία. «Όταν περίπου 100 άτομα από την Κροατία πέρασαν τα σύνορα με αυτοκίνητα, αμέσως ενημερώθηκε η κρατική ασφάλεια διότι ήταν γνωστή η απαγόρευση των οπαδών, αλλά δεν τους έγινε μπλοκάζ. Είναι ένα ερώτημα αυτό, γιατί δεν τους έγινε μπλοκάζ, αλλά διετάχθη στους αστυνομικούς να τους έχουν σε διακριτική παρακολούθηση», είπε χαρακτηριστικά. Πλήρης ομολογία της αποτυχίας. Μόνο που εδώ δεν μιλάμε για μια αποτυχία που είχε ως αποτέλεσμα υλικές ζημιές, αλλά την απώλεια μιας ανθρώπινης ζωής. Μιας ακόμα ανθρώπινης ζωής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑFrancis Ford Coppola: Το τελευταίο «αντίο» στον σκηνοθέτη του «Εξορκιστή», William Friedkin12.09.2018

Δεν ήταν μόνο το ότι οι χούλιγκανς από την Κροατία «χτύπησαν» τον συναγερμό τη στιγμή που μπήκαν στη χώρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αθλητικής Βίας είχε συλλέξει πληροφορίες και είχε ενημερώσει για αυτό που συνέβη. Μάλιστα, σύμφωνα με κάποιες πηγές, υπήρχε κλιμάκιό της στο χώρο και μάλιστα έκανε τις πρώτες συλλήψεις. Όλοι γνώριζαν. Τα γκρουπάκια στα social media είχαν πάρει φωτιά. Ψιθυριζόταν από στόμα σε στόμα, είχε φτάσει στα αυτιά των αρχών, που τους είδαν να μπαίνουν στη χώρα, να διασχίζουν με κομβόι της εθνική οδό, να παρατάνε αυτοκίνητα και να μπαίνουν στα τρένα, για να φτάσουν τελικά στη Νέα Φιλαδέλφεια και να σκορπίζουν τον τρόμο και τον θάνατο. Κάποιοι, μάλιστα, φέρονται να ταξίδεψαν από Ανκόνα με καράβι. Το χτίσιμο ενός φράχτη στην Πάτρα ίσως ήσαν μια κάποια λύσις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα για 9 περιφέρειες12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr.

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b