MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ

Travel + Leisure: Οι 15 καλύτερες πόλεις της Ευρώπης για το 2023

Οι αναγνώστες του αμερικάνικου ταξιδιωτικού περιοδικού Travel + Leisure ψήφισαν τις 15 πόλεις της Ευρώπης που προσφέρουν μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες.

Monopoli Team

Kάθε χρόνο, το αμερικανικό ταξιδιωτικό περιοδικό Travel + Leisure δημοσιεύει τις δικές του λίστες με τα καλύτερα της χρονιάς (World’s Best Awards), βάσει ψηφοφορίας των αναγνωστών του. Περίπου 165.000 ταξιδιώτες συμμετείχαν φέτος στην έρευνα και ψήφισαν, μεταξύ άλλων, τις αγαπημένες τους πόλεις στην Ευρώπη με κριτήρια τα αξιοθέατα, τον πολιτισμό, τη φιλοξενία, το φαγητό και τις επιλογές για ψώνια. Δείτε παρακάτω ποιες πόλεις ξεχώρισαν και πάρτε ιδέες για τα επόμενα ταξίδια σας.

Κωνσταντινούπολη, Τουρκία (σκορ: 90.23)

Κωνσταντινούπολη συγκέντρωσε συνολικό σκορ 90.23 και βρέθηκε στην κορυφή της λίστας του Travel + Leisure. Ένας αναγνώστης είπε ότι είναι μια «όμορφη πόλη που έχει τόσα πολλά να προσφέρει», ενώ σε άλλον άρεσε ότι είναι μια πόλη «που είναι ιδανική για όλα τα budget».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ10 μέρη στην Τουρκία για τους λάτρεις των καταδύσεων12.09.2018

Φλωρεντία, Ιταλία (σκορ: 89.48)

«Η αγαπημένη μου πόλη στην Ιταλία, και ίσως στον κόσμο», ανέφερε ένας ψηφοφόρος, ο οποίος πρόσθεσε ότι η Φλωρεντία είναι ιδανικός προορισμός για κάθε εποχή. «Τέχνη, φαγητό και πολιτισμός παγκόσμιας κλάσης στην καρδιά της Τοσκάνης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤρία εξωτικά νησιά της Ισπανίας που θα σας μείνουν αξέχαστα12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο travelgo.gr.

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b