MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Home Cinema: 10 ταινίες που θα δούμε αυτή την εβδομάδα σε TV και πλατφόρμες

Ξεχωρίσαμε 10 από τις καλύτερες ταινίες που προβάλλονται αυτή την εβδομάδα (17-21/07) στην τηλεόραση και σε streaming πλατφόρμες – και αξίζουν σίγουρα την προσοχή σας.

author-image Σπύρος Χαϊντούτης

Ξεχωρίζουμε 10 ταινίες, δράσης, δραματικές, κωμωδίες, αλλά και αστυνομικά θρίλερ που θα δούμε αυτή την εβδομάδα στην τηλεόραση και σε online πλατφόρμες και υπόσχονται να κάνουν τις βραδιές μας πιο ευχάριστες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠρεμιέρες: O Τομ Κρουζ καταργεί τον χρόνο12.09.2018

Τηλεόραση

“Ο Άφθαρτος” του M. Night Shyamalan: OPEN στις 23.00, Δευτέρα 17/07

Δραματική ταινία επιστημονικής φαντασίας του 2000 με πρωταγωνιστή τον Bruce Willis. Η ιστορία ακολουθεί τον David Dunn, έναν άντρα που επιζεί από ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα άφθαρτος. Αυτό το μυστήριο προκαλεί το ενδιαφέρον του Elijah Price, που πάσχει από μια σπάνια ασθένεια που καθιστά τα οστά του εύθραυστα. Ο Elijah πείθει τον David ότι έχει αφύσικές ικανότητες. Ο David αρχίζει να ανακαλύπτει τις ανεξήγητες ικανότητές του και σταδιακά αποδέχεται την φύση του. Η ταινία εξελίσσεται σε ένα ανατριχιαστικό μυστήριο, καθώς ο David και ο Elijah συγκρούονται σε μια ανατροπή-έκπληξη.

“Τεντ Μπάντι: Ένας γοητευτικός δολοφόνος” του Joe Berlinger: STAR στις 22.00, Τρίτη 18/07

Δραματική ταινία του 2019 βασισμένη σε αληθινά γεγονότα. Ακολουθεί το χρονικό των εγκλημάτων του πιο διάσημου κατά συρροή δολοφόνου Τεντ Μπάντι (Zac Efron) από την οπτική της γυναίκας που διατηρούσε δεσμό μαζί του για πολλά χρόνια. Ο Τεντ: ωραίος, έξυπνος, χαρισματικός, τρυφερός. Η Λιζ: ανύπαντρη μητέρα, επιφυλακτική αλλά ερωτευμένη. Οι τρεις τους, μαζί με την κόρη της Λιζ, είναι μια ευτυχισμένη οικογένεια. Μέχρι την στιγμή που ο Τεντ συλλαμβάνεται και κατηγορείται για μια σειρά από ειδεχθείς φόνους. Όταν η ανησυχία μετατρέπεται σιγά σιγά σε παράνοια η Λιζ αναγκάζεται να αναρωτηθεί πόσο καλά γνωρίζει τον άνδρα με τον οποίο μοιράζεται την ζωή της καθώς όλο και περισσότερες αποδείξεις έρχονται στο φως και να αποφασίσει αν ο Τεντ είναι αλήθεια αθώος ή ένοχος.

“Τσεκούρι από Κόκκαλο’ του S. Craig Zahler: COSMOTE CINEMA 1HD στις 21.00, Τετάρτη 19/07

Ένα Western τρόμου του 2015 με τον Kurt Russel. Τέσσερις άντρες αφήνουν τη φιλήσυχη μικρή πόλη τους για να ταξιδέψουν στην Άγρια Δύση, με σκοπό τη διάσωση μιας ομάδας αιχμαλώτων από τα χέρια μιας φυλής κανιβάλων. Ο εχθρός, όμως, είναι πολύ πιο ανελέητος απ’ όσο φαντάζονται.

“Τιτανικός” του James Cameron: STAR στις 20.00, Πέμπτη 20/07

Δραματική ρομαντική ταινία του 2017, εμπνευσμένη από τ διασημότερο ναυάγιο όλων των εποχών, με τους Leonardo DiCaprio και Kate Winslet. Ένας νεαρός, φτωχός καλλιτέχνης, που ταξιδεύει στην τρίτη θέση, ερωτεύεται μια 17χρονη Αγγλίδα αριστοκράτισσα στο μοιραίο ταξίδι του Τιτανικού.

“Το θεώρημα Μηδέν” του Terry Gilliam: COSMOTE CINEMA 2HD στις 22.00, Πέμπτη 20 Ιουλίου

Αμερικανική κωμική περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας του 2013. Ένας μοναχικός, αλλά ιδιοφυής χάκερ δουλεύει για να αποδείξει το θεώρημα μηδέν και το νόημα του σύμπαντος, η δουλειά του, όμως, διακόπτεται διαρκώς από ανθρώπους της Διοίκησης και ειδικά μια σέξι νεαρή γυναίκα που αρχίζει να τον γοητεύει.

“Hope Gap” του William Nicholson: ΕΡΤ2 στις 20.00, Παρασκευή 21/07

Bρετανική δραματική ταινία του 2019 που ακολουθεί την ιστορία ενός ζευγαριού στα πενήντα τους, την Grace και τον Edward  (Annette Bening  και Bill Nighy) , που ζουν σε μια παραθαλάσσια πόλη του Sussex. Όταν ο Edward αποφασίζει να αφήσει την Grace για να είναι με μια νεότερη γυναίκα, η ζωή της Grace ανατρέπεται και πρέπει να βρει τρόπους να αντιμετωπίσει την κατάσταση και να κρατήσει επαφή με τον γιο τους που βρίσκεται στη μέση της σύγκρουσης.

“21 Γέφυρες” του Brian Kirk: OPEN στις 23.00, Παρασκευή 21/07

Αστυνομικό δράμα του 2019 με πρωταγωνιστή τον Chadwick Boseman. Η ταινία ακολουθεί έναν ατιμασμένο ντετέκτιβ της αστυνομίας της Νέας Υόρκης που έχει μια ευκαιρία για λύτρωση. Όταν «ρίχνεται» σε ένα ανθρωποκυνηγητό για να πιάσει ένα δολοφόνο, αρχίζει να ανακαλύπτει μια τεράστια συνομωσία που ενώνει τους συναδέλφους του με μια εγκληματική αυτοκρατορία. Πρέπει να αποφασίσει ποιον κυνηγάει και ποιος τον κυνηγάει. Κατά τη διάρκεια του ανθρωποκυνηγητού, το Μανχάταν είναι εντελώς αποκλεισμένο για πρώτη φορά, ακόμα και οι 21 γέφυρές του

Πλατφόρμες

“Η πιο βαθιά ανάσα” της Laura McGann: Πρεμιέρα στο NETFLIX, Τετάρτη 19/07

Ένα φαντασμαγορικό ντοκιμαντέρ για όσους λατρεύουν την θάλασσα και τα extreme sports έρχεται στο Netflix. Με την αγάπη για την ελεύθερη κατάδυση να τους ενώνει, μια πρωταθλήτρια κι ένας δύτης ασφαλείας θέλουν να γράψουν ιστορία μ’ ένα ιδιαίτερο κατόρθωμα και τα ρισκάρουν όλα.

“Σφαίρες Πάνω από το Μπρόντγουεϊ” του Woody Allen στο CINOBO

Το θρυλικό γκανγκστερικό μελόδραμα του 1994 από τον Woody Allen προστέθηκε στο Cinobo. Νέα Υόρκη, δεκαετία του 1920. Ένας νεαρός σεναριογράφος ψάχνει χρηματοδότηση για να ανεβάσει το θεατρικό του έργο στο Μπρόντγουεϊ. Προκειμένου να το πραγματοποιήσει, δέχεται τα χρήματα ενός γκάνγκστερ, υπό τον όρο να παίξει στο έργο η ατάλαντη σύντροφός του.

“45 Τετραγωνικά” του Στράτου Τζίτζη στο CINOBO

Κοινωνικό δράμα του νέου Ελληνικού κινηματογράφου. Στην εποχή οικονομικής ανασφάλειας, με τους νέους των 600 ευρώ να μην τολμούν να φύγουν από το πατρικό τους, μια νεαρή πωλήτρια, η Χριστίνα, αποφασίζει να φύγει από το δικό της και να πιάσει σπίτι μόνη, υπερβαίνοντας τις οικονομικές της δυνατότητες. Αυτό θα την απομακρύνει από τον κόσμο που ήξερε και θα τη φέρει σε επαφή με έναν άλλον, πιο ευαισθητοποιημένο, όπως αυτόν του νεαρού που νοίκιαζε πριν το σπίτι, του Φώτη, τον οποίο γνωρίζει μέσα από τα προσωπικά αντικείμενα που άφησε εκεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠεθερικά Γκάνγκστερ: Aξίζει τελικά 97 λεπτά από τον χρόνο μας η νέα κωμωδία που «σαρώνει» στο Netflix;12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b