MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Πρεμιέρες: O Τομ Κρουζ καταργεί τον χρόνο

Κι ενώ ο νέος Ιντιάνα Τζόουνς γνωρίζει μεγάλη επιτυχία στις αίθουσες ένα ακόμη διάσημο franchise ετοιμάζεται να συναντηθεί με το ευρύ κοινό.

author-image Κωνσταντίνος Καϊμάκης

Επικίνδυνη Αποστολή: Θανάσιμη εκδίκηση, μέρος πρώτο

Το φιλμ «Επικίνδυνη Αποστολή: Θανάσιμη εκδίκηση, μέρος πρώτο» κατάφερε να ολοκληρωθεί μέσα από δεκάδες περιπέτειες (πανδημία, αναβολές, εντάσεις στο σετ) για να αποδείξει ότι ο Τομ Κρουζ έχει βαλθεί να καταργήσει το χρόνο καθώς στα 60 του εξακολουθεί να γυρίζει μόνος, χωρίς κασκαντέρ, κάποιες από τις ζόρικες σκηνές του έβδομου φιλμ της πετυχημένης σειράς.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Δύο εισιτήρια για Κυκλάδες

Η τρυφερή κωμωδία «Δύο εισιτήρια για Κυκλάδες» του Μαρκ Φιτουσί βάζει στο ίδιο πλοίο δύο άξιες γαλλίδες ηθοποιούς (Ολίβια Κοτ, Λορ Καλαμί), το φολκλορικό ελληνικό καλοκαίρι, την Κριστίν Σκοτ Τόμας και το «Απέραντο γαλάζιο» του Λικ Μπεσόν.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Ραμόνα

Σκηνοθετικό ντεμπούτο αποτελεί η ισπανική «Ραμόνα» της Άντρεα Μπάγκνι με κάποιες ενδιαφέρουσες αλλά σκόρπιες ιδέες στην προβλέψιμη κατά τα άλλα ιστορία της «μιας γυναίκας δύο άντρες».
Κριτική και αίθουσες προβολής

Ρίκι ο πελαργός και το μυστήριο του χαμένου θησαυρού

To animation του νέου μενού τιτλοφορείται «Ρίκι ο πελαργός και το μυστήριο του χαμένου θησαυρού» κι έχει πρωταγωνιστή ένα πελαργό που βγαίνει εκτός προγράμματος.
Αίθουσες προβολής

Μ, ο δράκος του Ντίσελντορφ

Το κλασικό φιλμ του Φριτζ Λανγκ «Μ, ο δράκος του Ντίσελντορφ» από το μακρινό 1931 αφηγείται την ιστορία του πρώτου σίριαλ κίλερ της μεγάλης οθόνης, ο οποίος έχει τη μορφή του Πέτερ Λόρε.
Aίθουσες προβολής

Το καταραμένο σκιάχτρο

Τέλος, μια ακόμη σπουδαία επανέκδοση αποτελεί το θρυλικό φιλμ τρόμου «Το καταραμένο σκιάχτρο» του Ρόμπιν Χάρντι με μια ανατριχιαστική παγανιστική ιστορία και τον Κρίστοφερ Λι σε μια από τις τελευταίες παραστάσεις του ως σύμβολο του Κακού.
Aίθουσες προβολής

Περισσότερα από Οι ταινίες της εβδομάδας
VIMA_WEB3b