MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Πεθερικά Γκάνγκστερ: Aξίζει τελικά 97 λεπτά από τον χρόνο μας η νέα κωμωδία που «σαρώνει» στο Netflix;

Εδώ και μία εβδομάδα, η νέα κωμωδία δράσης του Netflix με τίτλο Πεθερικά Γκάνγκστερ βρίσκεται “καθηλωμένη” στην πρώτη θέση του Top 10 της πλατφόρμας, ας δούμε όμως αν αξίζει 97 λεπτά από τον χρόνο μας!

Πεθερικά Γκάνγκστερ. Photo Credits: Netflix
author-image Ειρήνη Μωραϊτη

Τώρα που διανύουμε έναν από τους μεγαλύτερους καύσωνες του καλοκαιριού, η μόνη λύση για να παραμείνουμε δροσεροί αλλά και ταυτόχρονα διασκεδαστικά απασχολημένοι, είναι ίσως το Netflix. Από την άνεση του σπιτιού μας λοιπόν, μπορούμε να επιλέξουμε τι να παρακολουθήσουμε στην πλατφόρμα μέσα από μία αρκετά μεγάλη γκάμα ταινιών και σειρών, που συνεχώς εμπλουτίζονται.

Και επειδή πολλές φορές η επιλογή είναι δύσκολη, το Top 10 του Netflix ίσως να μας βοηθήσει. Αυτή την περίοδο πάντως, μία είναι η ταινία που έχει σκαρφαλώσει στην πρώτη θέση αυτής της λίστας και δεν φαίνεται «πρόθυμη» να δώσει τη θέση της σε κάποια άλλη. Ο λόγος για την κωμωδία δράσης «Πεθερικά Γκάνγκστερ» με τους Πιρς Μπρόσναν και Άνταμ Ντεβάιν, η οποία είναι η ιδανική επιλογή για τους λάτρεις των ανάλαφρων ταινιών δράσης, με κωμικό στοιχείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑBlack Mirror: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για την γεμάτη… εκπλήξεις 6η σεζόν που έρχεται στο Netflix12.09.2018

Η πλοκή του «Πεθερικά Γκάνγκστερ»

Η τύχη του Όουεν έχει αρχίσει να του χαμογελά, καθώς είναι επιτέλους διευθυντής τράπεζας και ετοιμάζεται να παντρευτεί την αγαπημένη του Πάρκερ. Ή μάλλον έτσι νόμιζε, αλλά το σύμπαν είχε άλλα σχέδια για τον ίδιο. Μία μέρα, δύο περίφημοι κακοποιοί ληστεύουν  την τράπεζα που διευθύνει, και ξεκινά τότε ένας αγώνας από την αστυνομία να βρεθεί η ταυτότητά τους, στον οποίο θα συμμετέχει βέβαια με τον τρόπο του και ο ίδιος ο Όουεν, μιας και είναι σίγουρος πως ξέρει τους ληστές.

Και αυτό γιατί την ίδια περίοδο, είχε μόλις γνωρίσει τους γονείς της μέλλουσας συζύγου του, οι οποίοι θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν αρκετά μυστικοπαθείς και κάπως… ύποπτοι. Εξάλλου, μόλις έμαθαν πως ο Όουεν είναι υπεύθυνος για τα συστήματα ασφαλείας της τράπεζας έδειξαν τεράστιο ενδιαφέρον να μάθουν λεπτομέρειες.

Όσο και αν θα μπορούσε αυτό το timing να αποτελεί μία απλή σύμπτωση, δυστυχώς οι υποψίες του Όουεν βγαίνουν αληθινές με τον χειρότερο πιθανό τρόπο, όταν η Πάρκερ πέφτει θύμα απαγωγής από την Rehan Zakaryan, την οποία είχαν πρόσφατα ληστέψει τα περιβόητα… Πεθερικά Γκάνγκστερ και θέλει εκδίκηση.

Τότε, ξεκινάει μία περιπέτεια αρκετά περίπλοκη, καθώς ο μέχρι πρότινος αγαθός διευθυντής τράπεζας θα πρέπει να συνεργαστεί με τα πεθερικά του και να γίνει ένας από τους καλύτερους ληστές τραπεζών, για να επιστραφούν τα 5 εκατομμύρια που έκλεψαν οι ξακουστοί «Ghost Bandits» από τη Rehan και να σώσει την αγαπημένη του.

Οι χαρακτήρες που θα μάς απασχολήσουν
  • Ο Άνταμ Ντεβάιν πρωταγωνιστεί ως Όουεν Μπρόουνινγκ, ένας διευθυντής τράπεζας που ετοιμάζεται να παντρευτεί την αγαπημένη του, όταν την τράπεζα στην οποία δουλεύει ληστεύουν οι διαβόητοι Ghost Bandits, οι οποίοι μάλλον είναι τα… πεθερικά του που μόλις πριν μία μέρα είχε επιτέλους γνωρίσει.
  • Η Νίνα Ντόμπρεβ υποδύεται την Πάρκερ ΜακΝτέρμορτ, μέλλουσα σύζυγο του Όουεν, και πολύ χαρούμενη που θα δει επιτέλους τους γονείς της, αν και μία αναποδιά για την οποία ευθύνονται εξ’ ολοκλήρου αυτοί, θα αναστατώσει τις τελευταίες της μέρες πριν τον γάμο.
  • Ο Πιρς Μπρόσναν και η Έλεν Μπάρκιν υποδύονται τους Μπίλι και Λίλι ΜακΝτέρμορτ, φαινομενικά άκακους αλλά απόμακρους γονείς της Πάρκερ, που όμως στην πραγματικότητα κρύβουν μία πιο σκοτεινή πλευρά, καθώς είναι οι «Ghost Bandits», περιβόητοι ληστές εδώ και χρόνια.
  • Η Πούρνα Τζαγκανάθαν υποδύεται την Rehan, η οποία διψασμένη για εκδίκηση από τους Ghost Bandits που της είχαν κλέψει στο παρελθόν 5 εκατομμύρια, απαγάγει την Πάρκερ.

Συνοψίζοντας, τα «Πεθερικά Γκάνγκστερ» είναι μία ανάλαφρη ταινία που αξίζει να δούμε τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού που θα ψάχνουμε ένα ακόμα λόγο, πέρα από τους… προφανείς, για να περάσουμε ένα χαλαρό απόγευμα στην σίγουρα πιο δροσερή άνεση του σπιτιού μας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑNetflix: Οι 10 καλύτερες ταινίες και σειρές που θα δούμε τον Ιούλιο12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b