MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Home Cinema: 6 ταινίες που θα δούμε το Σαββατοκύριακο σε TV και online πλατφόρμες

Συγκεντρώσαμε όσες ταινίες αξίζουν την προσοχή σας αυτό το Σαββατοκύριακο (15-16/07) σε τηλεόραση και online πλατφόρμες.

Elizabeth,1998
author-image Σπύρος Χαϊντούτης

Ξεχωρίζουμε 6 ταινίες, δράσης, δραματικές, κωμωδίες, αλλά και αστυνομικά θρίλερ που θα δούμε αυτό το Σαββατοκύριακο στην τηλεόραση και σε online πλατφόρμες και υπόσχονται να κάνουν τα βράδια μας πιο ευχάριστα, με το τέλος μιας κουραστικής εβδομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ10+1 αγαπημένα θερινά σινεμά της Αθήνας που αξίζει να ανακαλύψεις12.09.2018

Τηλεόραση

“7 Days” του Roshan Sethi: Πρεμιέρα στο COSMOTE CINEMA 2HD στις 22.00, Σάββατο 15/07

Πρεμιέρα στην COSMOTE TV για μια νεανική ρομαντική κομεντί Αμερικανικής παραγωγής του 2022. Δυο φαινομενικά αταίριαστοι νέοι βγαίνουν ραντεβού, το οποίο κανόνισαν οι παραδοσιακοί Ινδοί γονείς τους. Και σαν να μην ήταν αυτό αρκετά άβολο, αναγκάζονται λόγω της πανδημίας της Covid-19 να μείνουν για λίγο στο ίδιο σπίτι.

“Elizabeth” του Shekhar Kapur: ANT1 στις 23.30, Σάββατο 15/07

Iστορική δραματική ταινία του 1998 που πρωταγωνιστεί η Cate Blanchett στον ρόλο της Βασίλισσας Ελισσάβετ Α’. Η ταινία εξιστορεί την ανοδική πορεία της νεαρής Ελισσάβετ, κόρης του βασιλιά Ερρίκου Η΄, που κληρονομεί τον θρόνο της Αγγλίας και αντιμετωπίζει πολιτικές προκλήσεις και επικίνδυνες συνωμοσίες κατά την εποχή της αναγέννησης. Η Cate Blanchett ερμηνεύει καθηλωτικά στον ρόλο αυτό, ενώ η ταινία παρουσιάζει την εξέλιξή της από μια νεαρή και αθώα κοπέλα σε μια ισχυρή και ανεξάρτητη βασίλισσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ17 Κλωστές: Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της νέας σειράς της COSMOTE TV (video)12.09.2018

“Ψυχρή καταδίωξη” του Hans Petter Moland: STAR στις 22.30, Κυριακή 16/07

Δραματική περιπέτεια του 2019 με πρωταγωνιστή τον Liam Neeson. Η πλοκή της ταινίας ακολουθεί τον Nelson Coxman, έναν ήρεμο οικογενειάρχη του χιονοδρομικού θέρετρου σε ένα απομονωμένο χωριό, ο οποίος ξεκινά ένα σχέδιο εξόντωσης όταν ο γιος του δολοφονείται από μια εγκληματική ομάδα ναρκωτικών. Καθώς ο Coxman εισβάλλει στον κόσμο του εγκλήματος, αναπτύσσει μια μανία για εκδίκηση και αρχίζει να καταδιώκει και να εξαλείφει τα μέλη της ομάδας ένα ένα.

Πλατφόρμες

“Πεθερικά Γκάνγκστερ” του Tyler Spindel στο NETFLIX

Μια νέα Αμερικανική κωμωδία βρίσκεται στην #1 θέση του Netflix αυτή την εβδομάδα. Όταν λίγο πριν από τον γάμο του Όουεν (Adam Devine), ληστεύουν την τράπεζα που διευθύνει όλα τα στοιχεία δείχνουν προς μια απίστευτα άβολη κατεύθυνση: τα πεθερικά του.

“Η Βαλέρια Παντρεύεται” της Michal Vinik στο CINOBO

Στις νέες προσθήκες του Cinobo βρίσκεται ένα κορυφαίο κοινωνικό δράμα του 2022. Η Βαλέρια, μια νεαρή Ουκρανή, φτάνει στο Ισραήλ για να γνωρίσει τον μέλλοντα σύζυγό της. Ο γάμος τους έχει κανονιστεί μέσω διαδικτύου – ακριβώς όπως και ο γάμος της μεγαλύτερης αδερφής της κοπέλας, που ζει ήδη εδώ και χρόνια παντρεμένη στο Ισραήλ. Τίποτε όμως δεν θα κυλήσει ομαλά μετά από αυτή την άφιξη.

Όνειρα γλυκά” του Marko Bellochio στο ERTFLIX

Μια Γαλλική δραματική ταινία του 2016 βρίσκεται στην κορυφή της πλατφόρμας της ΕΡΤ, βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Massimo Gramellini. Τορίνο, 1969. Την ειδυλλιακή παιδική ηλικία του Μάσιμο μετέτρεψε σε συντρίμμια ο ξαφνικός χαμός της μητέρας του. Σήμερα, ετοιμάζεται να πουλήσει το διαμέρισμα των γονιών του, αλλά τον στοιχειώνει το παρελθόν του. Η Ελίζα, μια συμπονετική γιατρός, μπορεί να τον βοηθήσει να ανοιχτεί και να αντιμετωπίσει τις παιδικές του πληγές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠρεμιέρες: O Τομ Κρουζ καταργεί τον χρόνο12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b