MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Τα «Barbie looks» της Margot Robbie λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα της ταινίας

Εάν δεν ντυθεί η Margot Robbie τώρα σαν την Barbie, πότε θα ντυθεί;

Monopoli Team

Και η «Barbie mania» ξεκίνησε! Είναι λογικό μετά από τόσο promo και ένα ολόκληρο fashion trend αφιερωμένο στην διάσημη κούκλα οι τελευταίες εβδομάδες πριν την πρεμιέρα να δημιουργήσουν μια «μικρή» μανία, μια «μικρή» τρέλα γύρω από την ταινία. Η πρωταγωνίστρια, η ίδια η Barbie, η Μάργκο Ρόμπι δηλαδή, έχει μπει τόσο μέσα στον ρόλο, που δεν μπορεί να σταματήσει να φοράει ρούχα, τα οποία είναι -σχεδόν- ρέπλικες των looks της Barbie.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑBarbie: Παγκόσμια έλλειψη σε ροζ χρώμα προκάλεσε η επερχόμενη ταινία της Greta Gerwig12.09.2018

Με έναν μήνα παρά κάτι για την πρεμιέρα -γίνεται στις 21/07- η Ρόμπι ξεκίνησε τα press rounds, ώστε να προμοτάρει την της ταινία. Τα looks της είναι πραγματικά τόσο ίδια, που είναι δύσκολο να μη σε πιάσει μια δόση μελαγχολίας όταν τα βλέπεις, ειδικά εάν μεγάλωσες παίζοντας με αυτή την κούκλα. Στο ταξίδι της στην Αυστραλία έδωσε 3 υπέροχα Barbie looks, όπου το ένα από αυτά είναι ολόιδιο με το look της πρώτης κούκλας Barbie, η οποία παρουσιάστηκε το 1959.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑBarbie: Η Mattel κυκλοφορεί συλλογή με κούκλες από την ταινία – Οι αντιδράσεις των πρωταγωνιστών12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b