MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΤΙΛ

Λέμε «ναι» σε αυτά τα 10+1 looks με λευκή maxi φούστα

Η φούστα που κάνει ένα μεγάλο comeback τις τελευταίες σεζόν -και που είχε λείψει σε αρκετό κόσμο- έρχεται και αυτό το καλοκαίρι να μάς κρατήσει συντροφιά από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Monopoli Team

Καλοκαιράκι είναι, ζέστη κάνει, υπάρχει διάχυτη μια αίσθηση ελευθερίας και ανεμελιάς, άρα αυτομάτως θέλουμε να φορέσουμε κάτι το οποίο να μη μάς περιορίζει, να μη μάς πιέζει και να είναι κάπως ανάλαφρο πάνω μας. Σίγουρα το φόρεμα είναι μια πολύ εύκολη και έξυπνη λύση, αλλά αυτό το καλοκαίρι it’s all about the skirt! Η φούστα που κάνει ένα μεγάλο comeback τις τελευταίες σεζόν -και που είχε λείψει σε αρκετό κόσμο- έρχεται και αυτό το καλοκαίρι να μάς κρατήσει συντροφιά από το πρωί μέχρι το βράδυ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤι να φορέσεις το πρωί, όταν δεν μπορείς ούτε να σκεφτείς12.09.2018

Όπως θα έχεις δει και στους δρόμους, αλλά και στις βιτρίνες, υπάρχουν πολλά είδη φούστας στην αγορά, κατάλληλα για το κάθε στιλ και την εκάστοτε προσωπικότητα. Αυτή όμως που ξεπέρασε τις υπόλοιπες και έσπασε τα κοντέρ αυτό το καλοκαίρι δεν είναι άλλη από την λευκή maxi φούστα. Ναι, η λευκή maxi φούστα κυκλοφορεί παντού γύρω μας και μάς προκαλεί να την κοιτάξουμε κάθε φορά που περνάει από δίπλα μας. Δεν έχει σημασία αν είναι βαμβακερή, λινή ή τζιν, υπάρχει μια λευκή maxi φούστα για όλα τα γούστα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ7 elevated looks με maxi φούστα, για αξέχαστες καλοκαιρινές μέρες (και νύχτες)12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από The Art of Life
VIMA_WEB3b