MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
05
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Madonna: Αναβάλλει την παγκόσμια περιοδεία της μετά από νοσηλεία στην εντατική

Η Madonna ανέβαλε την παγκόσμια περιοδεία της, αφού μεταφέρθηκε στην εντατική με σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη.

Monopoli Team

Σύμφωνα με τον μάνατζέρ της, Guy Oseary, η μόλυνση της παγκόσμιας ποπ σταρ ήταν «σοβαρή» και οδήγησε σε «πολυήμερη παραμονή της στη ΜΕΘ». Πρόσθεσε μάλιστα ότι η ίδια εξακολουθεί να βρίσκεται υπό ιατρική παρακολούθηση, αναμένοντας την πλήρη ανάρρωσή της.

Η Madonna είχε προαναγγείλει από τις αρχές του έτους την επερχόμενη παγκόσμια περιοδεία της, με 84 συνολικά σταθμούς σε Ευρώπη και ΗΠΑ. Στόχος της ήταν να γιορτάσει την 40ή επέτειο από την κυκλοφορία του single της “Holiday” και το “Celebration Tour” της θα ξεκινούσε μέσα στον επόμενο μήνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑMadonna: Για πρώτη φορά σε δημοπρασία οι αμφιλεγόμενες φωτογραφίες του λευκώματος “Sex”12.09.2018

«Είμαι ενθουσιασμένη που θα εξερευνήσω όσο το δυνατόν περισσότερα τραγούδια με την ελπίδα να δώσω στους θαυμαστές μου το σόου που περίμεναν», είχε πει η ίδια τον Ιανουάριο.

Όμως, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Page Six, εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της το Σάββατο (24/6) και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου χρειάστηκε και διασωλήνωσή της.

Ως εκ τούτου, η περιοδεία που ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει από το Βανκούβερ του Καναδά στις 15 Ιουλίου και να ολοκληρωθεί στις 30 Ιανουαρίου στην Πόλη του Μεξικού, για την ώρα αναβάλλεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Madonna απαντά για την εμφάνισή της στα Grammy: “Πιάστηκα πάλι στα δίχτυα του μισογυνισμού και του ηλικιακού ρατσισμού”12.09.2018

Με πληροφορίες από BBC/Page Six.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b