MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Η Madonna απαντά για την εμφάνισή της στα Grammy: “Πιάστηκα πάλι στα δίχτυα του μισογυνισμού και του ηλικιακού ρατσισμού”

Η Madonna απάντησε σε όσους κατέκριναν -για ακόμη μια φορά- την εμφάνισή της, αυτή τη φορά στα φετινά βραβεία Grammy.

Monopoli Team

Στη φετινή, συναρπαστική τελετή των Grammy, η Madonna μπορεί να μην ήταν υποψήφια, έδωσε όμως μία από τις πιο πολυσυζητημένες ομιλίες της βραδιάς, όταν προλόγισε την live εμφάνιση των Kim Petras και Sam Smith στη σκηνή.

«Να τι έμαθα μετά από τέσσερις δεκαετίες στη μουσική. Αν σε αποκαλούν σοκαριστικό, σκανδαλώδη, προβληματικό, προκλητικό, ή επικίνδυνο, σίγουρα έχεις καταλάβει κάτι σωστά. Είμαι εδώ για να ευχαριστήσω όλους τους αντάρτες εκεί έξω, που χαράσσουν, ένα νέο μονοπάτι και δέχονται αντιδράσεις για αυτό» ανέφερε η βασίλισσα της pop, συνεχίζοντας: «Μου δίνει μεγάλη χαρά να παρουσιάζω δύο απίστευτα ταλαντούχους καλλιτέχνες, που ξεπέρασαν την φασαρία, την αμφιβολία, τους κριτικούς, και δημιούργησαν κάτι υπέροχα ανίερο» μιλώντας για το hit των Smith και Petras, “Unholy”.

Παρ’ όλο που η ομιλία της Madonna ήταν ιδιαίτερα εμπνευσμένη, με την Kim Petras να την έχει ευχαριστήσει στην ομιλία της για τον αγώνα που έχει δώσει για τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα, πολλοί ήταν εκείνοι που -για ακόμη μια φορά- έδωσαν περισσότερη σημασία στην εμφάνιση και όχι στα λόγια της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ 65η τελετή των Grammy τα είχε όλα: Από εντυπωσιακά live show, μέχρι ιστορικές στιγμές και μεγάλους νικητές12.09.2018

Φυσικά, η Madonna δεν συνηθίζει να αφήνει αναπάντητες τέτοιες “αντιδράσεις”, γι’ αυτό και πριν από λίγες ώρες έδωσε τη δική της αποστομωτική απάντηση στα social media, περιγράφοντας την κατάσταση ως απόδειξη ότι ζούμε σε έναν “κόσμο που αρνείται να γιορτάσει τις γυναίκες πάνω από 45 ετών”.

“Ήταν τιμή μου να παρουσιάσω την Kim Petras και το Sam Smith στα Grammy. Ήθελα να δώσω το τελευταίο βραβείο, που ήταν το Καλύτερο Άλμπουμ της Χρονιάς, αλλά θεώρησα ότι ήταν πιο σημαντικό να παρουσιάσω την πρώτη trans γυναίκα που ερμηνεύει στα Grammy – μία ιστορική στιγμή! Και κέρδισε και Grammy” ανέφερε αρχικά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna)

“Αντί να επικεντρωθούν στα όσα είπα στην ομιλία μου, που αποτελούσε ένα “ευχαριστώ” σε καλλιτέχνες όπως το Sam και η Kim, πολλοί άνθρωποι επέλεξαν να μιλήσουν μόνο για μερικές κοντινές φωτογραφίες μου, που λήφθηκαν με μία κάμερα από έναν παπαράτσι που θα παραμόρφωνε κάθε πρόσωπο!” ανέφερε μιλώντας για εκείνους, που της επιτέθηκαν για τις πλαστικές επεμβάσεις της, λέγοντας ότι είναι “αγνώριστη”.

“Για ακόμη μια φορά πιάστηκα στο βλέμμα του ηλικιακού ρατσισμού και του μισογυνισμού που διέπει τον κόσμο που ζούμε. Έναν κόσμο που αρνείται να γιορτάσει τις γυναίκες που έχουν περάσει τα 45 και νιώθει ότι πρέπει να την τιμωρεί αν συνεχίζει να είναι ισχυρογνώμων, εργατική και περιπετειώδης” πρόσθεσε.

“Δεν έχω ποτέ απολογηθεί για τις καλλιτεχνικές επιλογές μου, ούτε για τον τρόπο που μοιάζω ή ντύνομαι και δεν θα αρχίσω να το κάνω τώρα. Τα media με υποτιμούσαν από την αρχή της καριέρας μου, αλλά καταλαβαίνω ότι όλο αυτό είναι μία δοκιμασία και είμαι πολύ χαρούμενη που κάνω εγώ την πρωτοπορία, ώστε γυναίκες μετά από εμένα να έχουν μία πολύ εύκολη ζωή. Με τα λόγια της Beyonce: Δεν θα σπάσετε την ψυχή μου” συνέχισε, χρησιμοποιώντας στίχους από το hit τραγούδι της Beyonce, καταλήγοντας τελικά: “Ανυπομονώ για πολλά ακόμα χρόνια ανατρεπτικής συμπεριφοράς, πιέζοντας τα όρια, αντιστεκόμενη στην πατριαρχία και πάνω απ’ όλα απολαμβάνοντας τη ζωή” αποδεικνύοντας ότι είναι δικαίως η βασίλισσα της pop.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑRelease Athens x SNF Nostos: Rosalia και Central Cee headliners στη συνεργασία-έκπληξη των δύο μεγάλων φεστιβάλ12.09.2018

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b