MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ADD Festival 2023: Εκρηκτικό ξεκίνημα για το μεγάλο dance event (video)

Με το 4ο ADD Festival άνοιξε και επίσημα η σεζόν για τα μεγάλα μουσικά events του καλοκαιριού.

Monopoli Team

Το μεγαλύτερο dance event της Αθήνας ξεκίνησε χτες συστήνοντάς μας ένα νέο χώρο στου Ρέντη. Ένα γήπεδο ποδοσφαίρου, ανάμεσα σε άλλες αθλητικές εγκαταστάσεις, μεταμορφώθηκε σε ιδανικό χορευτικό playground. Σ’ αυτό βοήθησε ιδιαίτερα το αθλητικό ταρτάν -τέλειο για χορό- που καλύπτει όλη την επιφάνεια, «προίκα» του χώρου από την κανονική χρήση του.

Σ’ αυτόν τον πολύ άνετο χώρο, στήθηκαν τρία stages όπου μόνο την πρώτη μέρα φιλοξένησαν πάνω από 25 dj sets με κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα της εγχώριας και διεθνούς dance σκηνής.

Τι έχουμε να πούμε για τη διοργάνωση της ομάδας του Six D.Ο.G.S; Μόνο θετικά:
  • Άψογη ακουστική και ιδανικές συνθήκες θερμοκρασίας και στους τρεις χώρους. Το τονίζουμε ιδιαίτερα καθώς στην περσινή διοργάνωση, που φιλοξενήθηκε στους χώρους της Πειραιώς 260, αυτή η συνθήκη λειτούργησε καλά μόνο στην ανοικτή σκηνή. Στο φετινό ADD, εκτός από το υπαίθριο main stage, και οι δύο ημι-ανοιχτές σκηνές που σκεπάζονταν από φεστιβαλικές τέντες είχαν τέλειο ήχο και καθόλου ζέστη.
  • Εντυπωσιακά VJ Sets που απογείωναν την εμπειρία της μουσικής.
  • Άνετη πρόσβαση και καλό σέρβις στα bar. Σ’ αυτό βοήθησε και το app που εγκαινίασε φέτος το ADD (six d.o.g.s Wallet) που σου επιτρέπει να κάνεις ανέπαφες συναλλαγές προαγοράζοντας ότι θέλεις να καταναλώσεις στον χώρο. Αν αποφασίσετε να πάτε σήμερα στο φεστιβάλ αξίζει να βγάλετε το εισιτήριό σας μές του app γιατί έχει έκπτωση 10%.
  • Το φαγητό. Ευχάριστη έκπληξη οι καντίνες του ADD με πίτσες που ψήνονται επί τόπου σε ξυλόφουρνο και πολύ ωραία, ζουμερά burgers. Εδώ μπορείτε να πληρώσετε με cash ή κάρτα.
  • Eύκολη πρόσβαση. Είτε έρθετε από κέντρο ή από την Εθνική βρίσκεστε στο χώρο πολύ γρήγορα. Για όσους δεν θέλουν να μετακινηθούν με ιδιωτικό αυτοκίνητο – το parking δεν είναι πολύ άνετο στην περιοχή- υπάρχουν λεωφορεία shuttle buses (με εισιτήριο 3 ευρώ) από τον σταθμό μετρό Ελαιώνα από τις 18.00 έως τις 12.00 το επόμενο πρωί, με δρομολόγια ανά μισή ώρα.

Η πρώτη μέρα του φεστιβάλ είχε πολύ κόσμο με το pick της προσέλευσης να παρατηρείται μετά τα μεσάνυχτα. Σήμερα ωστόσο αναμένεται ακόμα μεγαλύτερη συμμετοχή πολύ νωρίτερα καθώς ένα από τα κορυφαία σχήματα του 2ημέρου, οι The Comet Is Coming εμφανίζονται στο main stage στις 22.00 ενώ και το υπόλοιπο line up είναι εξίσου εντυπωσιακό!

See you on the dance floor!

Περισσότερα από ΕΙΔΑΜΕ / Συναυλίες
VIMA_WEB3b