MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Sweet Tooth: H συνέχεια της μετα-αποκαλυπτικής σειράς του Netflix θα είναι επική

Πριν από δύο χρόνια, οι συνδρομητές του Netflix γνώρισαν τον φανταστικό κόσμο του Sweet Tooth και ακολούθησαν ενθουσιασμένοι τις περιπέτειες του Γκας, ο οποίος επέστρεψε για μία δεύτερη σεζόν που μας υπόσχεται μία καθηλωτική ανατροπή στην ιστορία.

Sweet Tooth. Photo Credits: Netflix
author-image Ειρήνη Μωραϊτη

Βασισμένο στο δημοφιλές κόμικ του Jeff Lemire, το Sweet Tooth του Netflix μάς σύστησε το 2021 τον Γκας, ένα αγόρι-ελάφι που πάλευε να βρει τη θέση του σε έναν μετα-αποκαλυπτικό και αρκετά αφιλόξενο κόσμο.

Δύο χρόνια μετά, οι περιπέτειές του συνεχίζονται με τη δεύτερη σεζόν της σειράς, η οποία θα προσπαθήσει να δώσει στα αγαπημένα μας μικρά «υβρίδια» τη δύναμη που χρειάζονται για να διεκδικήσουν τη θέση τους στα νέα δεδομένα.

Όσα είδαμε στην πρώτη σεζόν του Sweet Tooth

Όπως είχαμε δει στην πρώτη σεζόν του Sweet Tooth, ένας καταστροφικός ιός αφάνισε το 98% του πλανήτη και μέσα στο χάος που σκόρπισε στους ελάχιστους εναπομείναντες ανθρώπους άφησε και μία έκπληξη, η οποία όμως δεν τους χαροποίησε ιδιαίτερα.

Πιο συγκεκριμένα, μετά το Great Crumble, όπως ονομάστηκε η καταστροφική εκείνη περίοδος, άρχισαν να γεννιούνται κάποια ξεχωριστά παιδιά, τα οποία έφεραν αρκετά χαρακτηριστικά ζώων στο σώμα τους. Τα παιδιά αυτά ονομάστηκαν υβρίδια και εκδιώχθηκαν από τους υπόλοιπους κατοίκους, οι οποίοι θεώρησαν πως αυτά είναι που μεταδίδουν τον θανατηφόρο ιό.

Ένα από αυτά ήταν και ο Γκας, ο οποίος ήταν μισός αγόρι και μισός ελάφι και ζούσε σε ένα ασφαλές καταφύγιο με τον πατέρα του, μέχρι να τους βρουν οι Τελευταίοι Άνθρωποι με αρχηγό τον στρατηγό Ντάγκλας Άμποτ και να τον αναγκάσουν να περιπλανηθεί μόνος του μέχρι να βρει ένα καινούριο ασφαλές μέρος για να κρυφτεί.

Στο δύσκολο αυτό ταξίδι βέβαια ο Γκας δεν ήταν μόνος του. Βρήκε τον Μεγάλο και την Μπέκι και για μέρες ταξίδευαν μέχρι να βρουν καταφύγιο, όμως οι Τελευταίοι τους βρήκαν και αιχμαλώτισαν τον Γκας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑChupa: Ο θρύλος του chupacabra ζωντανεύει στη νέα πολυαναμενόμενη ταινία του Netflix12.09.2018

Τι θα δούμε στη δεύτερη σεζόν της σειράς

Photo Credits: Netflix

Τώρα, το αγαπημένο αγόρι-ελάφι του κοινού έχει μία ακόμα ευκαιρία να σώσει τον εαυτό του αλλά και τα υπόλοιπα υβριδικά παιδιά από το μίσος των ανθρώπων και να τους αποδείξει πως δεν είναι αυτοί υπεύθυνοι για τον ιό που έφερε τα πάνω κάτω στη ζωή τους.

Η αποστολή αυτή θα είναι όμως δύσκολη, καθώς οι Τελευταίοι Άνθρωποι δε φαίνεται να θέλουν να αλλάξουν γνώμη, εκτός και αν τα παιδιά καταφέρουν να ανακαλύψουν την πραγματική προέλευση του ιού.

Προς το παρόν βέβαια, το πρώτο που πρέπει να κάνουν είναι να απελευθερωθούν από τον Ντάγκλας Άμποτ και τον στρατό του και να βρουν τα υπόλοιπα υβριδικά παιδιά, τα οποία έχουν πλέον ανακαλύψει ένα πολύ σημαντικό ημερολόγιο, που θα μπορούσε να ρίξει φως στην προέλευση τόσο του ιού όσο και των ίδιων. Και μέσα σε όλα αυτά, τα παιδιά και οι σύμμαχοί τους θα πρέπει να αντιμετωπίσουν και το δεύτερο κύμα του ιού.

Τί θα γίνει όμως αν τα παιδιά δεν καταφέρουν να βρουν ένα ασφαλές καταφύγιο πριν πέσουν και επίσημα στα χέρια του Άμποτ και γίνουν μέρος των τρομερών πειραμάτων που αναγκάζει τον επίσης αιχμάλωτο Δρ. Σινγκ να κάνει. Μάλλον έχει έρθει η ώρα των υβριδίων να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και να αντεπιτεθούν.

Οι χαρακτήρες που θα μας απασχολήσουν

Ο Κρίστιαν Κόνβερι και ο Νόνσο Ανόζι πρωταγωνιστούν ως Γκας και Μεγάλος στο Sweet Tooth. Photo Credits: Netflix

  • Ο Κρίστιαν Κόνβερι πρωταγωνιστεί ως Γκας, ένα αγόρι-ελάφι και το πρώτο υβριδικό πλάσμα που γεννήθηκε μετά το ξέσπασμα της καταστροφικής πανδημίας. Σε αυτή τη σεζόν, ο Γκας είναι αιχμάλωτος του Άμποτ μαζί με αρκετά παιδιά και θα κάνει τα πάντα για να σώσει τόσο τον εαυτό του όσο και τους φίλους του από το παρανοϊκό μίσος των Τελευταίων Ανθρώπων.
  • Ο Νόνσο Ανόζι πρωταγωνιστεί ως Μεγάλος ή αλλιώς Τζέπερντ, ο οποίος προσπαθεί αν βρει και αυτός τη θέση του στα νέα δεδομένα, όμως δεν συμμερίζεται τις απόψεις των Τελευταίων Ανθρώπων και θέλει να βοηθήσει τα παιδιά, αν και σύντομα κάποια μυστικά από το παρελθόν του θα τους βάλουν όλους σε σκέψεις.
  • Ο Νιλ Σάντιλαντς υποδύεται τον Ντάγκλας Άμποτ, έναν στρατιωτικό ο οποίος είναι αρχηγός των Τελευταίων Ανθρώπων, που κυνηγούν τα υβρίδια και είναι πεπεισμένοι πως πίσω από τον ιό που κατέστρεψε τον πλανήτη κρύβονται αυτά.
  • Ο Αντίλ Άχταρ υποδύεται τον Δρ. Σινγκ, ο οποίος αναγκάζεται να δουλέψει για τον Στρατηγό Άμποτ και τα ανήθικά του πειράματα, όταν η γυναίκα του μολυνθεί από τον ιό και πρέπει να δοκιμάσει κάθε τρόπο για να τη σώσει.
  • Η Στεφάνια ΛαΒί Όουεν υποδύεται την Μπέκι, μία έφηβη που απεχθάνεται τους Τελευταίους Ανθρώπους και τα σχέδιά τους και επιλέγει να βοηθήσει τον Γκας και όλους τους υβριδικούς.
  • Η Ντάνια Ραμίρεζ υποδύεται την Έιμι, δημιουργό του Καταφυγίου για τα υβρίδια, το οποίο ο Άμποτ μετέτρεψε τελικά σε φυλακή. Σκοπός της πλέον είναι να πάρει πίσω όσα της ανήκουν και να ξανά γίνει το Καταφύγιο ο Παράδεισος των υβριδίων.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑFlorida Man: Mπόλικο δράμα και μυστήριο στη νέα σειρά του Netflix12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b