MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Florida Man: Mπόλικο δράμα και μυστήριο στη νέα σειρά του Netflix

Την κατάλληλη στιγμή προσγειώθηκε στο Netflix το Florida Man, καθώς υπόσχεται να μάς διηγηθεί μία ιστορία με μπόλικο μυστήριο και δράμα, με την υπογραφή του Ντόναλντ Τοντ.

Ειρήνη Μωραϊτη | 17.04.2023

Είναι πλέον γεγονός πως στο Netflix μπορεί κανείς να βρει μεγάλη ποικιλία από κωμωδίες μέχρι και αστυνομικά δράματα. Αυτή τη φορά όμως στην πλατφόρμα προστέθηκε μία σειρά ενός κύκλου που συνδυάζει και τα δύο αυτά στοιχεία και θα γίνει σίγουρα η νέα εμμονή των χρηστών!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑThe Mother: Η Τζένιφερ Λόπεζ πρωταγωνιστεί σε νέο θρίλερ του Netflix – Δείτε το trailer12.09.2018

Η πλοκή του Florida Man

Τον περίπλοκο κόσμο της Μαφίας της Φλόριντα μάς συστήνει η νέα limited σειρά της πλατφόρμας, Florida Man, μέσα από τις περιπέτειες του Μάικ Βαλεντάιν, ενός πρώην αστυνομικού που αναγκάστηκε να φύγει από την υπηρεσία του εξαιτίας του σοβαρού εθισμού του στον τζόγο.

Επειδή όμως η Φλόριντα είναι από μόνη της μία «εθιστική» πόλη, όπως μας πληροφορεί ήδη η αφίσα της σειράς, ο Μάικ θα πρέπει να ξανά γυρίσει στην πατρίδα του και να μπλέξει για 7 επεισόδια σε έναν ιστό από ψέματα, δολοφονίες, οικογενειακά μυστικά και έναν πολύτιμο θησαυρό που εδώ και χρόνια θεωρείται χαμένη υπόθεση, όχι όμως για τον άντρα από τη Φλόριντα.

Στην πραγματικότητα βέβαια, ένας από τους πιο σημαντικούς λόγους που φέρνουν τον Μάικ ξανά πίσω στη Φλόριντα είναι η Ντέλι, ή μάλλον η εξαφάνισή της. Η Ντέλι, πριν το σκάσει, ζούσε στη Φιλαδέλφεια δίπλα στον Μος, έναν από τους πιο γνωστούς αρχηγούς μαφίας της πόλης.

Αποφάσισε όμως να τον εγκαταλείψει και όπως ήταν λογικό, στον Μος δεν φάνηκε να αρέσει αυτή της η επιλογή και ανέθεσε στον Μάικ την επιστροφή της. Τι ρόλο έχουν σε αυτήν την περιπέτεια όμως ένας σερίφης που κάνει διακοπές με την οικογένειά του, ο πατέρας, η αδερφή και η πρώην γυναίκα του Μάικ;

Και επειδή κάτω από τον δυνατό ήλιο της Φλόριντα κανείς δεν μπορεί εύκολα να κρυφτεί, ο Μάικ θα καταφέρει να βρει την Ντέλι, όχι όμως και να την παραδώσει στον Μος άμεσα, καθώς όσο εύκολη φαινόταν η αποστολή του στην αρχή, τόσο δύσκολη είναι στην πραγματικότητα και δε θα μπορέσει να τη φέρει εις πέρας αν δεν έρθουν τα πάνω κάτω πρώτα!

Οι χαρακτήρες που θα μάς απασχολήσουν

Ο Έντγκαρ Ραμίρεζ και η Άμπι Λι πρωταγωνιστούν στο Florida Man ως Μάικ και Ντέλι. Photo Credits: Netflix

  • Ο Έντγκαρ Ραμίρεζ πρωταγωνιστεί ως Μάικ Βάλενταϊν, ένας πρώην αστυνομικός που παλεύει με τον εθισμό στον τζόγο και αναγκάζεται να επιστρέψει στη Φλόριντα για μία δουλειά που του ανάθεσε ένας αρχιμαφιόζος.
  • Η Άμπι Λι πρωταγωνιστεί ως Ντέλι Γουέστ, η οποία καταφεύγει στη Φλόριντα για να «γλιτώσει» από τη σχέση της με τον Μος, αρχηγό μαφίας στη Φιλαδέλφεια.
  • Ο Άντονι Λαπάλια είναι ο Σόνι Βάλενταϊν, συνταξιούχος αρχηγός της αστυνομίας κα πατέρας του Μάικ, ο οποίος βέβαια δεν είναι από τους ανθρώπους που μπορεί κανείς να εμπιστευθεί, καθώς είναι μπλεγμένος σε πολλές παράνομες δραστηριότητες.
  • Η Οτμάρα Μαρέρο είναι η Πάτσι, αδερφή του Μάικ και φαινομενικά ήρεμη νοικοκυρά, όμως το μητρώο της δεν είναι απόλυτα καθαρό.
  • Ο Έμορι Κόεν είναι ο Μος, ο νέος αρχηγός της πιο γνωστής μαφίας της Φιλαδέλφειας, που θα στείλει τον Μάικ στη Φλόριντα για μία καταδίωξη διαφορετική και κάπως επικίνδυνη τελικά.
  • Η Λεξ Σκοτ Ντέιβις υποδύεται την Ίρις, πρώην σύζυγο του Μάικ που αποφάσισε να τον εγκαταλείψει όταν ο τζόγος τον είχε καταστρέψει, όμως ακόμα ενδιαφέρεται για αυτόν και
  • Ο Κλαρκ Γκρεγκ υποδύεται τον Σερίφη Κέτσερ, ο οποίος εν αγνοία του θα μπλεχτεί στην περιπέτεια του άντρα από τη Φλόριντα, όταν θα επιλέξει τη συγκεκριμένη πόλη για τις οικογενειακές του διακοπές.
  • Ο Πολ Σνάιντερ είναι ο Αξιωματικός Άντι Μπουν, ο οποίος προσπαθεί να καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει στη Φλόριντα, καθώς με την άφιξη του Μάικ στην πόλη ξεκινά μία περίοδος χάους.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΝυχτερινός Πράκτορας: Η γεμάτη ανατροπές κατασκοπική σειρά του Netflix που βλέπουν όλοι12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b