MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
08
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

And Just Like That: Το teaser της δεύτερης σεζόν αποκαλύπτει την πρεμιέρα και την επιστροφή του Aidan

To ΗΒΟ Max αποκάλυψε το πρώτο teaser trailer της δεύτερης σεζόν του reboot του Sex and the City, στο οποίο επιβεβαιώνει τις φήμες για την επιστροφή του John Corbett.

Monopoli Team

Το HBO Max (ή όπως πλέον έχει μετονομαστεί, Max) κυκλοφόρησε το teaser για τη δεύτερη σεζόν του “And Just Like That”, την αναβίωση του Sex and the City, ανακοινώνοντας παράλληλα ότι θα κάνει πρεμιέρα τον Ιούνιο, χωρίς όμως να δίνει μία συγκεκριμένη ημερομηνία ακόμη.

Το teaser, σε αφήγηση όπως πάντα της Carrie (Sarah Jessica Parker), ξεκινά με μία πολύ “Sex and the City” φράση: “Ό,τι κι αν σου δίνει η ζωή, μπορείς πάντα να βασίζεσαι στους κοντινούς σου φίλους ότι θα είναι εκεί”.

Στη συνέχεια βλέπουμε ένα μοντάζ από σκηνές που αποκαλύπτουν τις σχέσεις της Μιράντα (Cynthia Nixon) με την Τσε (Sara Ramírez) και της Κάρι με τον παραγωγό του podcast της, Φράνκλιν (Ivan Hernandez).

“Και κάπως έτσι συνειδητοποίησα ότι κάποια πράγματα είναι καλύτερο να τα αφήνουμε στο παρελθόν. Αλλά ίσως… όχι τα πάντα” συνεχίζει η Κάρι και κάπου εκεί βλέπουμε στα σκαλιά της τον πρώην σύντροφό της και αγαπημένο χαρακτήρα των fans του Sex and the City, Έινταν (John Corbett).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑBlack Mirror: Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser της 6ης σεζόν με Salma Hayek και Aaron Paul12.09.2018

Στην πρώτη σεζόν, οι ζωές των Κάρι, Μιράντα και Σάρλοτ άλλαξαν για πάντα, όταν μπήκαν στην καθημερινότητα τους νέοι χαρακτήρες, που υποδύθηκαν οι Nicole Ari Parker, Sarita Choudhury, Karen Pittman και η Ramírez. Σε μία βιντεοσκοπημένη συνέντευξή του στο Variety’s Showrunners Sitdown την περασμένη άνοιξη, ο δημιουργός της σειράς Michael Patrick King ανέφερε ότι ένας από τους στόχους του για την νέα σεζόν ήταν να κάνει τα νέα αυτά μέλη του καστ, κομμάτι της παρέας των τριών πρωταγωνιστριών.

Στο φινάλε της πρώτης σεζόν, η Κάρι είχε ξεκινήσει ένα νέο podcast, με τίτλο “Sex and the City” και όλα έδειχναν ότι ξεκινούσε να έχει ρομαντικά συναισθήματα για τον συνεργάτη της, Φράνκλιν – κάτι που η προσθήκη του Έινταν στη δεύτερη σεζόν μάλλον θα αλλάξει. Παράλληλα, φαίνεται να έφτιαξε ξανά τη σχέση της με την Σαμάνθα, αν και η Κιμ Κατράλ δεν εμφανίστηκε στη σειρά και όπως έχει πολλές φορές δηλώσει δεν πρόκειται να τη δούμε σε μελλοντικές σεζόν του reboot.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑFreddie Mercury: Σε δημοπρασία αγαπημένα αντικείμενα και έργα τέχνης του θρύλου των Queen12.09.2018

Δείτε το teaser για τη δεύτερη σεζόν:

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b