MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Black Mirror: Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser της 6ης σεζόν με Salma Hayek και Aaron Paul

Το Black Mirror επιστρέφει στο Netflix νωρίτερα από ότι νομίζαμε, με το πολλά υποσχόμενο teaser trailer να μας δίνει μια πρώτη γεύση από την νέα σεζόν.

Monopoli Team

Το Netflix αποκάλυψε ότι η ανατρεπτική σειρά του Charlie Brooker, Black Mirror, επιστρέφει τον Ιούνιο με 6η σεζόν και ένα πολύ ενδιαφέρον cast.

Το εντυπωσιακό ρόστερ του Black Mirror για την νέα σεζόν περιλαμβάνει μερικούς πολύ γνωστούς ηθοποιούς, όπως οι Aaron Paul, Anjana Vasan, Annie Murphy, Auden Thornton, Ben Barnes, Clara Rugaard, Daniel Portman, Danny Ramirez, Himesh Patel, John Hannah, Josh Hartnett, Kate Mara, Michael Cera, Monica Dolan, Myha’la Herrold, Paapa Essiedu, Rob Delaney, Rory Culkin, Salma Hayek Pinault, Samuel Blenkin, Zazie Beetz.

Το teaser για την νέα σεζόν, που μπορείτε να δείτε παρακάτω, υπόσχεται ίδια και περισσότερη δυστοπία, σκοτάδι, ανατροπές από ό,τι μας έχει συνηθίσει ο Brooker εδώ και μία δεκαετία. Ο ίδιος ο Brooker, σύμφωνα με το Netflix, υπόσχεται ότι “εξέπληξε ακόμα και τον εαυτό του”.

“Ξεκίνησα αυτή τη σεζόν, με το να ξεπεράσω μερικές από τις δικές μου υποθέσεις για το τι να περιμένω, από την μία σαν πρόκληση, από την άλλη για να κρατήσω τα πράγματα φρέσκα για εμένα και τον θεατή” είπε ο Brooker.

“Ως συνέπεια, αυτή τη φορά, θα έχουμε μερικά γνωστά, συνηθισμένα κομμάτια του Black Mirror, αλλά και μερικά νέα στοιχεία, μεταξύ τβν οποίων μερικά που παλιότερα θα ορκιζόμουν τυφλά ότι η σειρά δεν θα κάνει ποτέ, για να τραβήξει τις παραμέτρους του τι είναι ένα επεισόδιο Black Mirror. Οι ιστορίες είναι ακόμα όλες στον τόνο τους Black Mirror από την αρχή μέχρι το τέλος – αλλά με μερικές τρελές ανατροπές και περισσότερη ποικιλία από πριν” κατέληξε.

Όλα δείχνουν λοιπόν ότι η έκτη σεζόν θα είναι πιο ανατρεπτική, αλλά και βίαιη από τις περασμένες σεζόν, ενώ η παραγωγή είναι εμφανώς μεγαλύτερη και πιο κινηματογραφική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠρεμιέρες: Αστυνομικό θρίλερ ιδανικό για τον ψαγμένο θεατή12.09.2018

Άλλη μία προσθήκη στην ομάδα παραγωγής του Black Mirror είναι η κωμικός και δημιουργός του “Ms. Marvel” Bisha K. Ali, που είναι ανάμεσα στους παραγωγούς της σειράς, μαζί με τον Brooker.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b